Realdolls

RealDolls – Realistiske sex dukker

RealDoll bliver mere og mere populære, og ikke mindst mere og mere realistiske. Der er virkeligt sket meget på det marked de senere år, og vi kommer til at se endnu flere ting, i takt med at tingene udvikler sig. Det kan man se på markedet for 3D film, og onaniprodukter med virtuel reality der også har fundet vej til pornobranchen.

Den nuværende kollektion af realdolls består af 16 forskellige kvindelige ansigter, og ni forskellige kropsbygninger. Selvfølgelig er der andre typer end den “rigtige” realdoll, hvor en af dem er Jenna Rose sexdukken. Men der er mange andre derude, og vi vil her prøve at liste nogle af dem vi har fundet derude. Priserne rangerer fra 10.000 kroner, og op til over 100.000 for nogle af de mest eksklusive af slagsen.

Realdoll

RealDoll i kvindestørrelse

RealDoll er en dukke på størrelse med en rigtig person, og er oprindeligt lavet af Abyss Creations, LLC i Californien. De er designet til at ligne en rigtigt kvinde, hvad angår både vægt, hud, kropsbygning og udseende. Deres primære funktion er dog, at fungere som sexpartner.

De tidlige realdolls, var lavet af latex, med et skelet støbt ind i kroppen. Først senere, da silikonen vandt indpas så blev det huden skiftet til det. I 2009 blev der skiftet til en ny slags silikone, som ikke efterlod nogle mærker efter tryk, og/eller væsker.

Læs eventuelt også om andre sexdukker  eller lolita dukker her.

 

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af Fleshlight – Teagan Presley

Jeg var så heldig fornyligt at få fingrene i en Fleshlight Girls – Teagan Presley for noget �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.