Hjem » Blog » Pornhub udkommer med et nyt produkt – Zumba Ass

Pornhub udkommer med et nyt produkt – Zumba Ass

Pornhub, som i løbet af 2015 lancerede deres Twerking Butt, 3D har netop meddelt, at de har indgået et nyt samarbejde og kommer med et nyt produkt i løbet af sommeren 2016. Produktet vil være Zumba Ass 4D expererience, som bare bygger videre på hele grundtanken om Twerking Butt.

Zumba Ass 4D vil ryste røven som konen gør det til Zumba timerne i det lokale fitness center udtaler Jenny Hennings fra Pornhub, hvilket vil gøre det nemmere for manden ligesom at føle sig godt tilpas med produktet. Det vil på samme måde være en replika af en røv der danner rammen for Zumba Ass, men der medfølger både lilla trusser, og pink yoga pants der passer til. Bare så man rigtigt kommer ind i stemningen af en god gang Zumba. Du kan også vælge andre farver, lige fra neon grøn, og over til skrig-gul, og turkis.

Ud over det, så har Pornhub indgået et samarbejde med fyrene fra Autoblow, så de får indbygget en Autoblow i selve dukken. Det er med til at danne indtrykket af, at kvinden bevæger underlivet i takt til frække Zumba rytmer uddyber Jenny Hennings.

Når vi spørger ind til, om der er andre produkter på vej, så fortæller Jenny at Pornhub kigger på hvad folk søger efter, men de skrottede ideen om en Yoga Ass, for den var alt for stille til at tilfredsstille forsøgspersonerne, men de eksperimenterer stadig videre med forskellige populære sportsgrene, og håber på snart at komme med Stripper Butt, med medfølgende polestang og det hele.

APRILSNAR… Ovenstående var en aprilsnar postet 1. april, 2016

Se også

Danmark har fået en digital sexclub

Danmark har fået en digital sexklub – skal du lege med? Danmarks nye frække sex-univers …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *