Spar:
131 DKK
picobong-ipo-finger-vibrator-1

Lelo Picobong – Ipo Finger vibrator

Køb produkt 187,85 DKK »

Priserne opdateret 24-Jun-2018 12:00:00
Kategorier: , ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Picobong - Ipo Finger vibrator priser

Pris FragtTotalpris
Belugi.dkBelugi.dk er e-mærket187,85 DKK 0,00 DKK187,85 DKK
Spar 131 dkk
Mere info
Sexshop.dkSexshop.dk er e-mærket299,00 DKK 19,00 DKK318,00 DKK Mere info

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Picobong - Ipo Finger vibrator priser

Pris FragtTotalpris
Belugi.dkBelugi.dk er e-mærket187,85 DKK 0,00 DKK187,85 DKK
Spar 131 dkk
Mere info
Sexshop.dkSexshop.dk er e-mærket299,00 DKK 19,00 DKK318,00 DKK Mere info

Når det kommer til legetøj, der kan forbedre forspil og leg med fingrene, så er udvalget stort og et af de absolut bedste på markedet lige for tiden er Ipo Finger Vibrator fra LELO PicoBong. Lelo PicoBong er en ny og lækker serie af sexlegetøj der er designet med funktionalitet og diskrete størrelse i baghovedet.

Ipo Finger Vibrator er en smart fingervibrator, der kan give jeres sexliv et nemt og hurtigt pift. Den vandtætte silikone vibrator har en næsten lydløs motor, der kan vibrere i over 12 forskellige mønstre og med 18 forskellige hastigheder. Det giver en skræddersyet orgasme som kun præcis fingerleg kan give.

Vibratoren kontrolleres med to skjulte knapper, der sidder under PicoBong logoet og det er så nemt at betjene den som at klø sig i nakken.

LELO PicoBong – Ipo Finger Vibrator er fremstillet af glat medicinsk silikone, der er nemt at rengøre, kropssikker og har en vandtæt finish. Så tag den endelig med under bruseren eller i badekarret.

På grund af den diskrete størrelse og smarte design, så kan man nemt medbringe vibratoren i enhver taske eller rygsæk. På den måde kan man medbringe Ipo Finger Vibrator på rejser og weekendture. Den lydløse motor gør, at man lege hvor end man har lyst uden frygt for at forstyrre andre. Så skal man blot være opmærksom på de lyde, der kommer fra en selv, når den lille vibrator gør sit arbejde.

Skal i kun have ét enkelt legetøj til forspil og fingerleg, så lad de være Ipo Fingr Vibrator fra LELO PicoBong. Det er et af de stykker sexlegetøj, der kommer bag på mange, men når man først har vænnet sig til dens mange muligheder, så går man aldrig tilbage igen.

Yderligere information

Længde8 cm
FarverLilla, Pink, Sort
Vibrationsmønstre11+
Batteritype1 x AAA, Medfølger ikke
MaterialeABS, Silikone
StøjsvagMeget
Ftalat fri100%