picobong-diver-vibrator-aeg-1

Picobong Diver Vibrator æg

Køb produkt 549,00 DKK »

Priserne opdateret 11-Dec-2018 12:00:00
Kategorier: ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Dette Diver vibrator æg fra Picobong er en del af den nye serie fra Picobong – Ocean serien. Det der er fælles for de fire produkter der foreløbigt er i denne serie er, at de alle kommer i klare flotte farver, og så er navnene alle inspireret af havet.

Dette æg hedder altså Diver, og det bruges som et ganske normalt andet vibrator æg. Dog der er der den lille forskel, at her medfølger der ikke en fjernbetjening. I stedet for, så kan du styre ægget via den medfølgende app, der virker både til iOs og Android telefoner.

Lad dig ikke begrænse af dette æg, da det er så lydsvagt, at det sagtens kan bruges både ude som hjemme. Prøv at tag en tur ud at spise, eller ud og shoppe med dette æg siddende, og vi tør garantere, at det ikke bliver en helt almindelig tur.

Selve ægget er ergonomisk korrekt udformet, så det kan ramme og stimulere dit g-punkt. Den lange “hale”, gør det nemt at trække ægget ud igen efter brug.

Du kan som sagt styre ægget via en smartphone, om det er dig selv, eller din partner der gør det, det er helt op til jer. Men det er trods alt sjovere og frækkere at lade den anden part styre.

Du indstiller nemt vibrationerne via app’en, og så er det ellers bare at prøve sig frem, men tro os – I bliver ikke skuffede.

Selve ægget er selvfølgelig vandtæt, og lavet i en lækker silkeblød silikone. Desuden er det genopladeligt, så når i er færdige med at bruge det, så skal det bare en tur i laderen, så er det klar igen til næste gang.

Picobong - Remoji Diver Egg priser

Pris FragtTotalpris
Belugi.dkBelugi.dk er e-mærket899,25 DKK 0,00 DKK899,25 DKK Mere info
Sexshop.dkSexshop.dk er e-mærket549,00 DKK 0,00 DKK549,00 DKK
Spar 351 dkk
Mere info

Yderligere information

Længde14,2 cm
Diameter i cm3,2 cm
FarverLilla, Pink, Turkis
MaterialeABS, Silikone
StøjsvagJa
ÆgJa
FjernbetjeningStyres via App til smartphone
Ftalat fri100%
Vandtæt100%