Hjem » Blog » PhoneStrap – Fleshlight

PhoneStrap – Fleshlight

Producenten Fleshlight, som har lagt navn til nogle af de mest solgte onaniprodukter for mænd, har annonceret med deres nyeste produkt: PhoneStrap.

PhoneStrap er designet til at sikre din smartphone eller tablet, til dit ben mens du onanerer. Det gør, at man får frie hænder til at lege og ikke skal sidde og bruge tid på at holde sin telefon med den ene hånd. Og det at kunne bruge begge sine hænder, er jo ret fedt, når man skal lege lidt.

Her på siden har vi flere priser på de populære Fleshlights.

Men udover at man kan bruge PhoneStrap til at gøre det lettere at se sin yndlings film på sin telefon, så er den også perfekt at bruge til hvis man skal videochatte. For ved at have telefonen siddende fast sikret til ens ben, kan modtageren som man chatter med, se meget mere end blot ens ansigt, plus man har frie hænder til at være lige så fræk og uartig som man har lyst til at være, uden at skulle tænke på om telefonen vælter.

PhoneStrap er designet og produceret med den største komfort for øjet. Udover dette, er den justerbar så den kan passe til ethvert ben, uanset hvor tykt eller tynd det er.fleshlight-phonestrap1

PhoneStrap kan bruges til…

  • At se film, fodboldkamp eller andet på din telefon, mens du bruger hænderne til at spise, drikke eller andet
  • Den kan bruges til at få en bedre og mere stabil vinkel når man videochatter
  • Du får frie hænder til at lege med – eller til at bruge til hvad du ønsker.
  • Du får mulighed for at bruge hænderne til at lege med andre sexlegetøjsprodukter mens du ser en fræk pornofilm.

PhoneStrap indeholder

  • Holder til din telefon eller tablet
  • En forlænger til holderen
  • En komfortable ben strop der er justerbar

fleshlight-phonestrap-components

 Photostrap anmeldelser

”Holy shit! De gale genier hos Fleshlight har gjort det igen. Aldrig nogensinde igen, skal jeg kæmpe med at få telefonen til at stå op, mens jeg wanker. Helt seriøst! Dette er lige det produkt som jeg og andre mænd i verden har drømt om. Eneste jeg kan sige er: TAK!”

”Jeg er helt vild med min nye PhoneStrap. Den er perfekt når jeg skal se film – og til når jeg skal chatte med kvinder. Og på arbejdet, kan jeg diskret se fodboldkamp uden min chef opdager det. Ja jeg har endda brugt den til at kigge efter en opskrift her den anden dag, da jeg skulle lave mad. Den er perfekt!”

”Mine hænder er fuldstændig fri til at kunne bruges til hvad jeg vil. En skøn fornemmelse. Det her er et af de der produkter hvor man tænker; Hvorfor fandt jeg ikke på det? PhoneStrap giver mig muligheden for at multitaske på en helt ny måde. Et sindssyg fedt produkt!”

PhoneStrap kan endnu ikke købes i Danmark, men vi skal nok holde jer opdateret om hvornår i kan få fingrene i dette must-have produkt.phonestrap

Se også

Kendte myter omkring sexlegetøj

I dagens Danmark er sexlegetøj noget helt almindeligt, der på ingen måde kan betegnes som …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *