sexdukke

Penthouse Nicole Aniston Sexdukke

Køb produkt 7.990,00 DKK »

Priserne opdateret 13-Nov-2018 0:00:00
Kategori:

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Denne frække sexdukke er modeleret ud fra Nicole Aniston, og er det frækkeste stykke sexlegetøj en mand kan få. Dukken er næsten i realistisk størrelse, og hun ligger lige klar til, at du tager hende bagfra. Mener, hvem ville ikke gerne have en kvinde som Nicole Aniston liggende klar?

Hvis ikke du lige ved hvem Nicole Aniston er, så blev hun i 2013 kåret som årets Penthouse Pet. Denne frække sexdukke, er altså en kopi af hendes krop. Den er støbt i et materiale der hedder Cyberskin, som er det samme der bruges til bla. Fleshlights. Det er utroligt blødt og smidigt, og så tager det nemt varmen fra omgivelserne. Så det bliver med ander ord hurtigt lige så varmt som din hud.

Dukken er ekstremt realistisk, og er positioneret i en stilling som indbyder til at hun bliver taget bagfra. Du kan også tage hende i munden, det er hun også klar og frisk på at prøve. Kroppen er håndmalet, så du får en masse frække detaljer med. Du kan også vælge at tage hende vaginalt, eller analt. Alle tre huller føles forskelligt, så der er med garanti et hul du finder frækkest.

Du kan også lege med hendes store bryster, de indbyder nærmest til det.

Så klask hende i røven, riv hende i håret, og træng så dybt ind i hende. Det anbefales bare, at du bruger rigeligt med vandbaseret glidecreme.

Penthouse Nicole Aniston Sexdukke priser

Pris FragtTotalpris
Sexshop.dkSexshop.dk er e-mærket7.990,00 DKK 0,00 DKK7.990,00 DKK Mere info

Se flere sexdukker her!

Yderligere information

MaterialeCyberskin