Hjem » Partykostumer.dk

Partykostumer.dk

  • Information
  • Trust pilot reviews

Trustpilot rating:

Partykostumer.dk – Kostumer til enhver lejlighed.

Butik der udelukkende har fokus på kostumer, også de frække stunder. Butikken er drevet af 3 unge mennesker, der altid er villige til at give gode råd, og vejledning omkring deres kostumer.

Gå til butik

Denne butik er ikke Emærket

Hold dig langt væk. Det er elendige varer og du får IKKE pengene retur

Det er virkelig det værste jeg har oplevet. Jeg bestilte en Michael Jackson jakke den 8. november 2015. Godt nok kom varen hurtigt, men var af så elendig kvalitet, at den straks blev sendt retur. Siden har jeg skrevet utallige gange til kundeservice og direkte mail til 'ejer'(?), men der været absolut tavshed fra firmaets side. Status i dag over et halvt år efter: De har mine penge og den returnerede vare. Fupfirma er hvad det er.

Lang process og dårlig service - dog fik jeg de ting jeg havde bestilt og efter meget slid og alt for lang tid, refunderet mine penge.

Hele historien startede en mandag hvor jeg skulle bestille et kostume til den næste lørdag. Jeg læste at de ville sende min bestilling inden for 1-4 dage og da jeg bestilte tidligt mandag formiddag regnede jeg som sagt senest med at få min bestilling tilsendt om fredagen. jeg skrev i øvrigt i min ordre at hvis jeg skulle benytte kostumet i weekenden. Da jeg intet havde hørt fra dem torsdag, så skrev jeg til dem at jeg gerne ville annullere mit køb, da de tydeligvis ikke kunne levere til tiden - Jeg fandt en anden hjemmeside der havde dag til dag levering. DOG - valgte de at sende min bestilling ugen efter, tror der var gået ca 7-9 dage efter min bestilling og pengene blev selvfølgelig trukket. Jeg blev lidt små-irriteret over at de ikke kunne finde ud af at læse deres email og da jeg modtog pakken sendte jeg den flux retur. Der stod på deres hjemmeside at de ikke ville betale porto tilbage ---> Fint den betaler jeg så selv. Der stod at man ville få sine penge inden for 14 dage----> det bliver jeg vil nød til at leve med. Efter at have ventet på mine penge i 3 uger og der ikke var kommet svar på NOGEN af de mails jeg havde sent, eller de telefonopringninger begyndte jeg at grave. Kiggede på Trustpilot og kunne se at der var mange flere end mig der ikke havde fået deres penge retur - så regnede egentligt med at de penge var væk og at der ikke var noget at gøre - Heldigvis stoppede det mig ikke. Efter lidt over en måned fandt jeg dog frem til at Partykostumer.dk bliver ejet af htd-information.dk og kontaktede flux dem. Jeg fik så fat i en person - han startede med at forklare at de havde haft tryk på deres kundeservice og jeg skulle prøve den almindelige telefon igen over 12. Det gjorde jeg så..... ingen svar. ringede til ham dagen efter og han sørgede så for at den ansvarlige person ringede mig op. Han ringede mig så op og efter jeg fortalte mit ordrenummer overførte han pengene til mig. Det har bestemt ikke været en god oplevelse at handle igennem dette site og det har givet mig den lektie at jeg altid skal tjekke trustpilot for anmeldelser inden jeg køber på nettet fra nu af! 2 stjerner er givet fordi jeg trods alt fik mine penge retur.

Brug IKKE dette firma!!! Retur varer OG mine penge er hos ejer! Ikke fair forretning!!

Brug IKKE dette firma!!!! Sender andre varer end dem der er bestilt og pengene for retur varer kommer aldrig ind på din konto. Pengene går sjovt nok meget nemt fra MIN konto og ind på ejerens egen konto!!!! Envejs kommunikation!!! Hmmm... Burde politianmeldes og lukkes på stedet! Det er ikke andstændig forretnings drivelse!!! Jeg er rasende!!!

1-4 dage som lovet

Må indrømme jeg var meget skeptisk efter og have bestilt og derefter gå herind og se alt den dårlige kritik. Men fik min varer inden for 4 dage og kvaliteten på kostumet er fantastisk. Har ikke været i dialog med partykostumer.dk, men med leveringen holdte de som de lover. Partykostumer.dk kan godt anbefales.

ELENDIG SERVICE!!!

Jeg bestilte et kostume til min søn i ugen før fastelavn, som skulle holdes mandag. Efter bestilling popper det op på skærmen at jeg om lidt vil modtage en mail med ordrebekræftelse/nr. Jeg har for det første ALDRIG set skyggen af en mail fra dem, hvilket betyder at jeg ikke har kunnet spore pakken og følge med i hvor den var i forløbet. Virksomheden hævder dog at der er sendt en mail. Sjovt nok har jeg aldrig før haft problemer med at modtage mails. Jeg måtte så i al hast om søndagen ud og købe et kostume til sønnike. Da jeg så får pakken vil jeg selvfølgelig sende den retur med det samme, da kostumet ikke kan bruges længere. Jeg ringer til ejeren for at være sikker på at jeg sender korrekt retur. Og han siger at jeg naturligvis får pengene retur. Nu er der gået mere end 1 måned siden jeg sendte pakken retur og jeg har ikke fået nogle penge. Jeg har lige ringet til "kundeservice", som jo bare er ejeren selv. Men han har ferie. Så nu skal jeg vente i yderligere 1 uge, for overhovedet at kunne spørge ham hvad der foregår. Jeg har aldrig før oplevet så dårlig en service som fra dette firma. FØJ!!!

Efter næsten et år mangler jeg stadig mine penge!!!

Offentliggjort 16. april 2015 Opdateret 15. juli 2015 JEG MANGLER STADIG MINE PENGE!!!!!!! Jeg returnerede en vare i april fordi Allan ikke overholdte forsendelsfristen, på trods af, at han lovede det over telefonen, og nu her den 15. juli, har jeg stadig ikke modtaget mine penge! MØGFIRMA!!!!!!! Opdateret 10.3.2016 Efter nu snart 1 år, er mine penge STADIG ikke returneret.

Ringe kvalitet

Der er 2 problemer Det er en super ringe kvalitet og det er slet ikke det de viser på billederne

Ingen respons på mail

Bestilte en kjole som jeg derefter fortrød og sendte en mail med annulleringen. Ingen respons fra kundeservice. Tre dage senere sendte jeg en ny mail, og bad om en bekræftelse på annullering af ordren. Stadig ingen respons. To dage senere modtager jeg en mail at min ordre er sendt ??? Sikken et uprofessionelt firma! Afhenter selvfølgelig ikke pakken og finder det særdeles interessant om hvornår jeg får mine penge retur! For det skal jeg selvfølgelig have!

Svindel og Bedrag

PAS PÅ derude...... Der findes heldigvis så mange 'gode' steder du kan købe kostumer - så hold jer væk herfra - desværre fik jeg ikke læst de tidligere anmeldelser igennem..... Jeg bestilte for to uger siden en kostume til min datter - hvorpå jeg ved modtagelse modtog en billigere og væsentligt dårligere udgave af samme kostume. SÅ sørg for at holde godt øje med leveringen, om den nu modsvarer din reelle bestilling, da A. Danielsen (ejeren) - bestemt ikke holder sig for god til at levere en anden og billigere vare istedet for. PRØV istedet en af de mange andre kostumeforretninger på nettet. Kan ikke forestille mig, at denne virksomhed vil kunne eksistere året ud, hvis det virkelig er sådan de driver forretning på! Har nu i to uger forsøgt at få mine penge retur - dette er endnu ikke sket!!!!!

Varene kom aldrig

Bestilte Fredag 27.11.15 et kostume med tilbehør. Kostumet skulle bruges efterfølgende fredag. Fik straks en ordrebekræftelse samt information om at varerne var betalt, samt mulighed for "spor din ordre". Jeg sender mandag den 30.11.15 en mail for at spørge om det er muligt at kostumet kan nå frem til om fredagen. Ingen svar. Ringer onsdag, hvor en venlig herre fortæller at der er 4 dages leveringstid og min ordre er modtaget om mandagen, så fredag skulle den gerne være der, men han vil følge op på det og sørge for ekspreslevering og siger at han vil ringe tilbage og bekræfte. Ringer aldrig tilbage. Kostumet bliver aldrig sendt og for en sikkerhedsskyld sender jeg en mail 26.12.15 og beder dem om ikke at fremsende kostumet. Får ingen svar. (Tjekker min konto og kan se at pengene ikke er blevet trukket - heldigvis). Får 19.01.16 en mail fra Partykostumer.dk om at jeg kan vinde mine penge tilbage, for ordren, hvis jeg deltager i en kundetilfredsundersøgelse. Nu ku' jeg vinde pengene tilbage for noget jeg aldrig har fået - jeg deltog dog ikke. Men synes jeg vil dele oplevelsen her på Trust Pilot.

Langsom levering

Jeg bestilte en kostume til min søn onsdag 3.februar i håb om at få kostumet leveret inden fastelaven i vuggestuen mandag den 8.februar. Der reklameres stort på siden om 1-4 dages levering, og normalt tager en pakke 1-2 dage at sende i danmark så længe den er på lager (og det var den i følge hjemmesiden) så det burde sagtens kunne lade sig gøre. Søndag aften (efter 4 dage) står der stadig kun "betaling modtaget" under track and trace. Der står INTET om at pakken er pakket, leveret osv... Først mandag den 8.februar, får jeg besked om at pakken er afsendt. Da jeg skriver til PARTYKOSTUMER.DK fåpr jeg besked om at lige præcis på denne kostume, så er leveringstiden 3-4 dage. Nu har jeg undersøgt en 30-40 kostumer, og af de som overhovedet er på laget (hviklet ikke er særlig mange) er der INGEN af dem der faktisk har 1-4 dages leveringstid. Så unless du har god tid, foreslår jeg at du bestiller dine kostumer et annet sted fra. Det kommer jeg til at gøre!

Mega dårlig stil...

Jeg bestiller kostume , venter spændt .. Tjekker flere gange track and trace , hvor der blot står betaling er godkendt .. Efter 3 dage står det stadig uden at der står ordne afsendt . Så jeg sender en mail , får så der af vide at orden er i restordre og jeg er velkommen til at bestille noget andet .. Dette kunne jeg dog ikke når da der var 2 dage til fastelavn .. Mega dårlig stil jeg selv skal kontakte dem og at de ingen kontakt tager til mig 🙁 øv jeg er skuffet

Fint

Varen kom til tiden, dog forkert størrelse, men ellers fint.

Perfekt

Vil klart anbefale Partykostumer til andre!

hurtig og simpel levering

Super hurtig og simple levering, fuldstændig som lovet.

fantastisk

Nem og overskuelig webpage og fik min levering overraskende hurtigt. Kan kun anbefales

hurtig levering

Hurtig levering. Rigtig fin service og dragt

Godt udvalg og service

Kostumerne levede op til forventning. God kundeservice, hurtigt svar på mail. Fin leveringstid. Vender helt sikkert tilbage😊

God, rimelig hurtig levering.

Enkel bestilling, rimelig hurtig levering. Dog var kostumet MEGET stort i forhold til str 8-10 år.

Hurtig levering.

God hjemmeside. Den er til at finde ud af. Prisen på kostumerne er rimelige. Hurtig levering.

Vær den første til at bedømme denne butik nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *