Hjem » Paradiss.dk – Stor dansk webshop

Paradiss.dk – Stor dansk webshop

paradiss.dk - Stort dansk webshop med fysiske butikkerParadiss.dk shop er en ældste forhandlere af sexlegetøj i Danmark, de har stadig som en af de eneste tre fysiske butikker, samt en net butik. De fører alt inden for lingeri, kostumer, dildoer, sexlegetøj ogmasser af de kendte mærker.

Paradiss tager 49 kr. i fragt, lige meget hvad du har købt, så det kan godt betale sig at ligge lidt ekstra i kurven.

Du kan besøge Paradiss i enten Holbæk, København eller Århus. Butikken i København er helt klart den største, med hele 577 m2 i to frække etager. Som de selv siger, så har de indrettet en hel Fætter BR butik, bare for voksne.

Deres første butik åbnede i sommeren 1993, så de har altså over 20 års erfaring indenfor det erotiske område. De yder selvfølgelig 2 års garanti på alle produkter, og de har alle varer på lager, hvilket vil sige de kan sende alle ting fra dag til dag, noget der næsten er et must for alle webbutikker i dag.

De fører alt indenfor sexlegetøj, kostumer, lingeri, og meget andet, og har som en af de eneste butikker tilbage, stadig et stort udvalg af DVD pornofilm.

  • Altid 49 kr. i fragt.
  • Blytækkervej 6
  • 4300 Holbæk
  • Tlf. 3694 9617

Trustpilot rating:

Super oplevelse

Super oplevelse, det bestilte kommer til tiden og betalingen er rigtigt nem

Great

If have to say it with one word, that would be great. I experienced an easy to purchase and fast shipment, which was awesome. The thing I disliked was the extra 50dkk shipping fee and I don't mean the fee itself but that I didn't know about it. This was my first ever online purchase and I it would have been better if I was expecting this in advance.As for the product, my girl said she loved the feeling so everything is good with that aspect 😁😁

sendte ikke det jeg bestilte

sendte ikke det jeg bestilte

Hurtig og god levering

Hurtig og god levering

Hurtig levering og god kvalitet af …

Hurtig levering og god kvalitet af produkt.

Absolut intet at klage over

Absolut intet at klage over, det gik hurtigt og problemfrit.

Dyrt gebyr på kreditkort

Første gang, jeg handler på Paradise.dk, og den kjole, jeg købte, er superfed og sidder godt. Og hvad jeg kan se på hjemmesiden, har de frækt lingeri og “legetøj”. MEN MEN MEN, at betale: Betalingskortgebyr DIBS DKK 17.59 er alt for dyrt, så jeg kommer ikke til at handle mere fra jeres internet butik. Så må forbi jer en dag, hvor jeg er i byen.

Det var nemt at finde varen og …

Det var nemt at finde varen og lager/ikke lager var også nem at forstå. Leveringen kom 2 dage senere og jeg kan ikke klage over noget. (Øv) Jeg/vi kommer gerne igen en anden gang.

Ringede til Paradiss kundeservice og …

Ringede til Paradiss kundeservice og vil høre om mine ting var pakket men der manglede en af mine ting.Jeg var velkommen til at hente det hele på Vesterbrogade og fik tingene udleveret i løbet af 2 min.Det var hurtigt og der var INGEN slinger i valsen der.Vil klart anbefale stedet og ikke sidste gang jeg har handlet der.

Besøg i Holbæk afd.

Besøg i Holbæk afd. Mødt af fantastisk sødt menneske som gav mig en utrolig professionel hjælp og vejledning. Kan varmt anbefales.

hurtigt og effektivt

hurtigt og effektivt

Super service fra web-help side.....

Super service fra web-help side.....

God service

God service. Og dejligt personale 😚

Bestilt varer over nettet

Bestilt varer over nettet. Hurtig pakning og levering. Flotte kalendere.

Fantastisk god service

Fantastisk god service

synes det er et godt sted at handle

synes det er et godt sted at handle

Super hurtig levering 👍

Super hurtig levering 👍

Købte af 2 omgange

Købte af 2 omgange. Første fremsendelse var med et forkert produkt som heldigvis kunne byttes i den fysiske butik i Kbh. Her kunne også tilbageleveres produkt nummer 2, som ikke fungerede. Det er for vanskeligt at danne sig et ordentligt indtryk af materialer på websiderne.

Fantastisk kundeservice og lyn hurtig …

Fantastisk kundeservice og lyn hurtig levering 👍🏼 Kan kun anbefale og handle her og gør det helt sikkert selv igen 😊😊

Det var som det skulle være..

Det var som det skulle være..

 

Vær den første til at bedømme denne butik nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *