Hjem » Paradiss.dk – Stor dansk webshop

Paradiss.dk – Stor dansk webshop

paradiss.dk - Stort dansk webshop med fysiske butikkerParadiss.dk shop er en ældste forhandlere af sexlegetøj i Danmark, de har stadig som en af de eneste tre fysiske butikker, samt en net butik. De fører alt inden for lingeri, kostumer, dildoer, sexlegetøj ogmasser af de kendte mærker.

Paradiss tager 49 kr. i fragt, lige meget hvad du har købt, så det kan godt betale sig at ligge lidt ekstra i kurven.

Du kan besøge Paradiss i enten Holbæk, København eller Århus. Butikken i København er helt klart den største, med hele 577 m2 i to frække etager. Som de selv siger, så har de indrettet en hel Fætter BR butik, bare for voksne.

Deres første butik åbnede i sommeren 1993, så de har altså over 20 års erfaring indenfor det erotiske område. De yder selvfølgelig 2 års garanti på alle produkter, og de har alle varer på lager, hvilket vil sige de kan sende alle ting fra dag til dag, noget der næsten er et must for alle webbutikker i dag.

De fører alt indenfor sexlegetøj, kostumer, lingeri, og meget andet, og har som en af de eneste butikker tilbage, stadig et stort udvalg af DVD pornofilm.

  • Altid 49 kr. i fragt.
  • Blytækkervej 6
  • 4300 Holbæk
  • Tlf. 3694 9617

Trustpilot rating:

det er alt sammen godt ankommet og…

det er alt sammen godt ankommet og hurtigere end forventet, det er et stort plus. et lille minus, er at alle de emails i ville sende mig er ikke ankommet. jeg har bestilt hos jer før og der skete det sammen. Så lige udover denne tilfredsheds mail er intet ankommet.

Virkelig god servise

Virkelig god servise. Ejeren har haft butikken i 30 år, og han er super professionel. Min kæreste og jeg (19 og 20 år) hyggede os derinde trods det uvante miljø af varer, altså hvis man ikke er vokset op i en sexbutik 😉 6/5 stjernet herfra

Jeg har været meget tilfreds med god…

Jeg har været meget tilfreds med god behandling af dig og det har altid været

Super god kundeservice

Super god kundeservice

God service og hurtig levering.

God service og hurtig levering.

God kundeservice og vejledning

God kundeservice og vejledning

Hej ! Køb af dvd .

Hej ! Jeg vil sige at jeg fik god behandling ang nogle dvd som der blev gjort et stort arbejde for at finde frem til mig . Tak fra palle .

👍🏻 👏🏻 👌🏻😁

👍🏻 👏🏻 👌🏻😁

Hyggeligt lille sted

Hyggeligt lille sted, og god betjening gode priser

SÆLGER BRUGT SEXLEGETØJ SOM NYT

SÆLGER BRUGT SEXLEGETØJ SOM NYT Jeg har arbejdet som ulønnet praktikant i både København og Holbæk afdelingerne. Jeg er af ejer blevet bedt om at forsøge at sælge (returneret) fysiskt brugt sexlegetøj som nyt...!!! Jeg syntes det er imod alle moralske, etiske og hygiejniske regler. Jeg vil blot advare kunder imod at købe over nettet eller i de to fysiske butikker i København og Holbæk hvis ikke I vil risikere at dele jeres "nye" sexlegetøj, med en fremmed I ikke har ønsket at dele det med. Ejerne har INGEN skrupler og fremstår flink og venlig på skrift og når man møder ham personligt. Dette er en facade.

Fantastisk service og rigtig godt…

Fantastisk service og rigtig godt udvalg 🙂

Altid super behandling

Hurtig og diskret forsendelse

Dejlige produkter og super service

Dejlige produkter og super service. En varm anbefaling herfra!

Snorlige postordre

Jeg tror ikke vi altid påskønner, hvor heldige vi er med den realitet, at myndighederne ikke blander sig i hvilket et sex legetøj vi anskaffer os og leger med.For eksempel er butikker som Paradiss forbudte i Chiang Mai og man er i stedet hver fredag i seven/eleven butik henvist til at købe enkelte indpakkede, store, decinficerede bananer. Mit seneste køb forløb - som alle tiligere - snorlige.

Super

Super god service

Så god service skal man lede længe efter

Så god service skal man lede længe efter

Altid en fornøjelse

Altid en fornøjelse

Stort udvalg, hurtig levering

Stort udvalg, hurtig levering.

Ordren gik hurtig igennem og kvaliteten…

Ordren gik hurtig igennem og kvaliteten på det købte er meget fin.

Couldn't be happier.

Great and helpful service. Polite staff. Great variety of products. Good prices. Easy to use web shop. All-in-all I am very happy with this company. Will certainly use them again. I highly recommend them.

 

Vær den første til at bedømme denne butik nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *