Hjem » Paradiss.dk – Stor dansk webshop

Paradiss.dk – Stor dansk webshop

paradiss.dk - Stort dansk webshop med fysiske butikkerParadiss.dk shop er en ældste forhandlere af sexlegetøj i Danmark, de har stadig som en af de eneste tre fysiske butikker, samt en net butik. De fører alt inden for lingeri, kostumer, dildoer, sexlegetøj ogmasser af de kendte mærker.

Paradiss tager 49 kr. i fragt, lige meget hvad du har købt, så det kan godt betale sig at ligge lidt ekstra i kurven.

Du kan besøge Paradiss i enten Holbæk, København eller Århus. Butikken i København er helt klart den største, med hele 577 m2 i to frække etager. Som de selv siger, så har de indrettet en hel Fætter BR butik, bare for voksne.

Deres første butik åbnede i sommeren 1993, så de har altså over 20 års erfaring indenfor det erotiske område. De yder selvfølgelig 2 års garanti på alle produkter, og de har alle varer på lager, hvilket vil sige de kan sende alle ting fra dag til dag, noget der næsten er et must for alle webbutikker i dag.

De fører alt indenfor sexlegetøj, kostumer, lingeri, og meget andet, og har som en af de eneste butikker tilbage, stadig et stort udvalg af DVD pornofilm.

  • Altid 49 kr. i fragt.
  • Blytækkervej 6
  • 4300 Holbæk
  • Tlf. 3694 9617

Trustpilot rating:

SÆLGER BRUGT SEXLEGETØJ SOM NYT

SÆLGER BRUGT SEXLEGETØJ SOM NYT Jeg har arbejdet som ulønnet praktikant i både København og Holbæk afdelingerne. Jeg er af ejer blevet bedt om at forsøge at sælge (returneret) fysiskt brugt sexlegetøj som nyt...!!! Jeg syntes det er imod alle moralske, etiske og hygiejniske regler. Jeg vil blot advare kunder imod at købe over nettet eller i de to fysiske butikker i København og Holbæk hvis ikke I vil risikere at dele jeres "nye" sexlegetøj, med en fremmed I ikke har ønsket at dele det med. Ejerne har INGEN skrupler og fremstår flink og venlig på skrift og når man møder ham personligt. Dette er en facade.

Fantastisk service og rigtig godt…

Fantastisk service og rigtig godt udvalg 🙂

Altid super behandling

Hurtig og diskret forsendelse

Dejlige produkter og super service

Dejlige produkter og super service. En varm anbefaling herfra!

Snorlige postordre

Jeg tror ikke vi altid påskønner, hvor heldige vi er med den realitet, at myndighederne ikke blander sig i hvilket et sex legetøj vi anskaffer os og leger med.For eksempel er butikker som Paradiss forbudte i Chiang Mai og man er i stedet hver fredag i seven/eleven butik henvist til at købe enkelte indpakkede, store, decinficerede bananer. Mit seneste køb forløb - som alle tiligere - snorlige.

Super

Super god service

Så god service skal man lede længe efter

Så god service skal man lede længe efter

Altid en fornøjelse

Altid en fornøjelse

Stort udvalg, hurtig levering

Stort udvalg, hurtig levering.

Ordren gik hurtig igennem og kvaliteten…

Ordren gik hurtig igennem og kvaliteten på det købte er meget fin.

Couldn't be happier.

Great and helpful service. Polite staff. Great variety of products. Good prices. Easy to use web shop. All-in-all I am very happy with this company. Will certainly use them again. I highly recommend them.

Lynlåsen fungerede med besvær.

Lynlåsen fungerede med besvær. Vanskelig at åbne og lukke.

God hjemmeside Med stort udvalg

God hjemmeside Med stort udvalg, og hurtig levering. Er meget tilfreds.

Mogens giver bare den perfekte…

Mogens giver bare den perfekte betjening og vejledning af produkter . Hjælpsom og ærlig om tingene klæder en . Tak kommer igen ig igen . 😂👍💞❤️Man varme tak fra Berit . (Damperen 05.)

Ok service

Hurtig levering

Er et super sted og handle altid søde…

Er et super sted og handle altid søde til og hjælpe og råd

Jeg var meget tilfreds med den service…

Jeg var meget tilfreds med den service som Paradiss har leveret. Min vare var hos mig til den aftalte tid. Med overskuelig faktura så man kunne se hvad man havde betalt for.

Alt fungerede perfekt

Alt fungerede perfekt

Fanfuckingtastisk

Fanfuckingtastisk service og total i orden vare

Jeg var rigtig godt tilfreds med…

Jeg var rigtig godt tilfreds med servicen.

 

Vær den første til at bedømme denne butik nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *