Hjem » Paradiss.dk – Stor dansk webshop

Paradiss.dk – Stor dansk webshop

paradiss.dk - Stort dansk webshop med fysiske butikkerParadiss.dk shop er en ældste forhandlere af sexlegetøj i Danmark, de har stadig som en af de eneste tre fysiske butikker, samt en net butik. De fører alt inden for lingeri, kostumer, dildoer, sexlegetøj ogmasser af de kendte mærker.

Paradiss tager 49 kr. i fragt, lige meget hvad du har købt, så det kan godt betale sig at ligge lidt ekstra i kurven.

Du kan besøge Paradiss i enten Holbæk, København eller Århus. Butikken i København er helt klart den største, med hele 577 m2 i to frække etager. Som de selv siger, så har de indrettet en hel Fætter BR butik, bare for voksne.

Deres første butik åbnede i sommeren 1993, så de har altså over 20 års erfaring indenfor det erotiske område. De yder selvfølgelig 2 års garanti på alle produkter, og de har alle varer på lager, hvilket vil sige de kan sende alle ting fra dag til dag, noget der næsten er et must for alle webbutikker i dag.

De fører alt indenfor sexlegetøj, kostumer, lingeri, og meget andet, og har som en af de eneste butikker tilbage, stadig et stort udvalg af DVD pornofilm.

  • Altid 49 kr. i fragt.
  • Blytækkervej 6
  • 4300 Holbæk
  • Tlf. 3694 9617

Trustpilot rating:

God betjening

God betjening

Perfekt service

Perfekt service Produkter der holder hvad de lover Kan bestemt anbefales

Jeg er godt tilfreds med paradiset og…

Jeg er godt tilfreds med paradiset og hurtig levering og service . 👍

God service

Hurtig service og god kundeservice...

Jeg er godt tilfreds

Jeg er godt tilfreds

Har handlet flere gange hos Paradiss og…

Har handlet flere gange hos Paradiss og er meget tilfreds.

Kæmpe udvalg.

Kæmpe udvalg.

Gode produkter

Gode produkter, de kan anbefales

Stort udvalg og især god service!!

Stort udvalg og især god service!!

SÆLGER BRUGT SEXLEGETØJ SOM NYT

Jeg har arbejdet som ulønnet praktikant i både København og Holbæk afdelingerne. Jeg er af ejer blevet bedt om at forsøge at sælge (returneret) fysiskt brugt sexlegetøj som nyt...!!! Jeg syntes det er imod alle moralske, etiske og hygiejniske regler. Jeg vil blot advare kunder imod at købe over nettet eller i de to fysiske butikker i København og Holbæk hvis ikke I vil risikere at dele jeres "nye" sexlegetøj, med en fremmed I ikke har ønsket at dele det med. Ejerne har INGEN skrupler og fremstår flink og venlig på skrift og når man møder ham personligt. Dette er en facade.

Overskuelig hj.side

Overskuelig hj.side, rimelige priser og hurtig levering

meget vrøvl med forsendelse.

meget vrøvl med forsendelse.

Misvisende billede

Jeg købte en buttplug hvor der var billeder af tre buttplugs i forskellige størrelser, der var ingen mulighed for at vælge forskellige størrelser, så det lignede det klassiske træningssæt med en lille, mellem og stor plug. Det viste sig at det kun var en. Jeg skrev til Paradiss og det eneste de svarede var "Undskyld, teksten er rettet nu så der ikke opstår misforståelser i fremtiden". Det betyder at jeg nu står med en plug der er alt for stor og er 199 kroner fattigere på den konto.

Paradiss er en god sexsidder og dydige…

Paradiss er en god sexsidder og dydige pasonal både i Holbæk og i kbh og vis man har købt et af das ting kan man komme ned i butikken og byder det under at der er bøl det er ikke sidste gang jeg købe nå hos Paradiss hilsen Nicolai from

God og venlig betjening

God og venlig betjening, flot butik.

Jeg synes

Jeg synes, at når jeg skriver, at pakken skal hentes på posthuset, så skal I ikke sætte min personlige adresse på pakken. Min ejendom er så stor, at posten normalt ikke kan finde os, selvom vi er hjemme. Derfor bestiller jeg altid til posthuset. Ellers er alt perfekt.

Hurtig levering og produkterne er i top…

Hurtig levering og produkterne er i top kan anbefales til alle .

Tres cool

Hurtigt, godt - og lækkert legetøj 😇

Altid god service

Altid god service

Hurtig betjening og hurtig ankommet

Hurtig betjening og hurtig ankommet

 

Vær den første til at bedømme denne butik nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *