Hjem » Paradiss.dk – Stor dansk webshop

Paradiss.dk – Stor dansk webshop

paradiss.dk - Stort dansk webshop med fysiske butikkerParadiss.dk shop er en ældste forhandlere af sexlegetøj i Danmark, de har stadig som en af de eneste tre fysiske butikker, samt en net butik. De fører alt inden for lingeri, kostumer, dildoer, sexlegetøj ogmasser af de kendte mærker.

Paradiss tager 49 kr. i fragt, lige meget hvad du har købt, så det kan godt betale sig at ligge lidt ekstra i kurven.

Du kan besøge Paradiss i enten Holbæk, København eller Århus. Butikken i København er helt klart den største, med hele 577 m2 i to frække etager. Som de selv siger, så har de indrettet en hel Fætter BR butik, bare for voksne.

Deres første butik åbnede i sommeren 1993, så de har altså over 20 års erfaring indenfor det erotiske område. De yder selvfølgelig 2 års garanti på alle produkter, og de har alle varer på lager, hvilket vil sige de kan sende alle ting fra dag til dag, noget der næsten er et must for alle webbutikker i dag.

De fører alt indenfor sexlegetøj, kostumer, lingeri, og meget andet, og har som en af de eneste butikker tilbage, stadig et stort udvalg af DVD pornofilm.

  • Altid 49 kr. i fragt.
  • Blytækkervej 6
  • 4300 Holbæk
  • Tlf. 3694 9617

Trustpilot rating:

Supergod kundeservice

Supergod kundeservice. Jeg havde sendt en vare retur, som derefter blev væk i posten, så Paradiss aldrig modtog den. Alligevel sendte de mig en ny i den størrelse, jeg ville bytte den til. Det er fantastisk service.

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening

Ny webshop anbefales...

Hjemmesiden trænger til en gevaldig opdatering... når man tænker på, at en fuld funktionsdygtig webshop kan købes for kr 500,-/måneden, er det mig en gåde, at man bruger et layout, der ligner noget fra sidste årtusinde...man kan i "kurven" ikke se, hvilke størrelser, man reelt har valgt, så er man i tvivl, må man slette alt og prøve igen... på trods af opdagelsen af dette FØR mit køb, lykkedes det alligevel at få 2/4 dele i forkerte størrelser.Det er en immer og trækker gevaldigt ned...Dog var jeg glad for behandlingen i butikken på Gl. kongevej, der byttede med et smil...

Fuld tilfreds med behandligen😍

Fuld tilfreds med behandligen

Som altid god oplevelse at handle hos…

Som altid god oplevelse at handle hos Paradiss 🙂

Hurtig levering alt tip top

Hurtig levering alt tip top

Hurtig levering når man kender varenummeret.

Hurtig levering. Eneste bemærkning i.ø. er at den leverede vare er meget svær at finde på hjemmesiden, hvis man ikke har varenummeret fra et tidligere køb.Doc

Der står kontotex på pakken

Der står kontotex på pakken, diskret og hurtig levering. Stort udvalg og endda gratis tilbehør for hver handel. Hjemmesiden er måske ikke det flotteste men virker fint som den skal.

meget tilfreds! handler GERNE igen.

hurtig diskret levering. velfungerende hjemmeside. havde fejl på produktet, men straks fremragende service, og en ny vare blev sendt til mig. meget glad for den service og imødekommenhed. handler HEETL SIKKERT igen!

Meget venlig og professionel betjening.

Meget venlig og professionel betjening.

Ganske udmærket service og hurtig …

Ganske udmærket service og hurtig levering

Ok butik

Ok butik. God behandling. 🖒

Super oplevelse

Super oplevelse, det bestilte kommer til tiden og betalingen er rigtigt nem

Great

If have to say it with one word, that would be great. I experienced an easy to purchase and fast shipment, which was awesome. The thing I disliked was the extra 50dkk shipping fee and I don't mean the fee itself but that I didn't know about it. This was my first ever online purchase and I it would have been better if I was expecting this in advance.As for the product, my girl said she loved the feeling so everything is good with that aspect 😁😁

sendte ikke det jeg bestilte

sendte ikke det jeg bestilte

Hurtig og god levering

Hurtig og god levering

Hurtig levering og god kvalitet af …

Hurtig levering og god kvalitet af produkt.

Absolut intet at klage over

Absolut intet at klage over, det gik hurtigt og problemfrit.

Dyrt gebyr på kreditkort

Første gang, jeg handler på Paradise.dk, og den kjole, jeg købte, er superfed og sidder godt. Og hvad jeg kan se på hjemmesiden, har de frækt lingeri og “legetøj”. MEN MEN MEN, at betale: Betalingskortgebyr DIBS DKK 17.59 er alt for dyrt, så jeg kommer ikke til at handle mere fra jeres internet butik. Så må forbi jer en dag, hvor jeg er i byen.

Det var nemt at finde varen og …

Det var nemt at finde varen og lager/ikke lager var også nem at forstå. Leveringen kom 2 dage senere og jeg kan ikke klage over noget. (Øv) Jeg/vi kommer gerne igen en anden gang.

 

Vær den første til at bedømme denne butik nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *