Hjem » Sinful.dk

Sinful.dk

sinful-dk - Nordens største sexshop

Sinful.dk er nok Danmarks største sexshop, og har desuden sexshop på nettet i både Norge, Sverige og Finland også. Dette gør at man uanset hvem man er og hvor man kommer fra i Norden kan være helt sikker på at få det bedste udvalg af lækkert sexlegetøj, der er med til at gøre sexlivet til en sand leg.

Sinful har et af markedets største udvalg af sexlegetøj, og bdsm udstyr til jeres eller dit sexliv. Produkterne bliver præsenteret flot, og sobert på en måde, så alle, uanset deres alder, seksualitet eller andet føler sig både velkomne og godt tilpas. I modsætning til rigtigt mange sexshops, har Sinful.dk et flot udseende, der gør at man automatisk føler sig bedre tilpas og er tryg ved at handle der. Man kommer tit ud for en online sexshop, der har en dårlig hjemmeside, hvilket kan være med til at give en følelse af ubehag, og som man derfor ikke har lyst til at handle ved. Denne følelse får du ikke hos Sinful.dk, der virkelig har kælet for alle detaljer, for at kunne give deres kunder den bedste oplevelse og de bedste produkter.

Sexlegetøjet er i højsædet, og kvaliteten er i top. Netop kvaliteten er noget Sinful ligger meget vægt på, og derfor lancerede de selv deres egen produktserie af sexlegetøj og glidecreme. De har alt fra magic wands, vibratorer, penisring, glidecreme og meget mere. Desuden er alle deres produkter både CE mærkede, og lavet af materialer der er uden phatalater. Man slipper for billigt produceret sexlegetøj, der kan være produceret under de mest uhumske forhold, og som derfor kan være med til at give allergiske reaktioner. Hos Sinful er kvalitet en æressag og deres sexlegetøj, hvad enten det er deres egne produkter eller fra andre producenter, er i absolut topkvalitet og giver virkelig valuta for pengene.

Deres aktiviteter i norden, gør at de regnes for den største webshop her. Du kan som kunde være helt sikker på at blive tilfreds, da Sinful sexshop er en af de absolut største fisk i havet. Dette er de ikke blevet ved at springe over hvor gærdet er lavest, men fordi de altid leverer varen, og den sidder som regel lige i skabet hvad angår kvalitet og finish. Dette har givet en stor og loyal kundekreds, der gang på gang vender tilbage for at få stillet deres behov for sexlegetøj.

Kundeservice er noget Sinful går op i, og hvis man kigger på deres Trustpilot profil, så viser det også sit helt klare tydelige billede. De sidder desuden klar ved telefonerne hver eneste dag, til at besvare dine spørgsmål om sexlegetøj, levering, kostumer og meget andet. Her er der ingen spørgsmål der er for dumme. Så vær ikke bange, hvis du ikke helt kan finde ud af dit nye sexlegetøj, eller hvordan du skifter batteri på den nye dildo. De kan hurtigt guide dig igennem dine problemer, så du kan komme tilbage til det, der virkelig betyder noget. Nemlig at have et godt sexliv med din partner og jeres nye sexlegetøj.

Deres motto er desuden – Bedre sex med Sinful. Dette tager de ikke let på, så derfor kan du som kunde være helt sikker på, at der hos Sinful sexshop er lagt vægt på, at du får lige nøjagtigt det, som du går og søger efter. Sex skal være en fornøjelse, ikke noget man går og er frustreret over.

Mathilde fra Sinful er desuden yderst aktiv som skribent, og de leverer blandt andet artikler til den frække sektion hos Se og Hør, men og også tit i mange andre medier, og har lavet undersøgelser om Danmarks frækkeste navn, og Danmarks frækkeste by. Dette giver en troværdighed, som man ellers godt kunne savne hos andre sexshops. Man føler virkelig at det er mennesker, der elsker sex som står bag Sinful, hvilket det naturligvis også er. De spurgte sig selv: Hvad er det jeg vil have i sen sexshop? Og så blev den bygget op således, hvilket må siges at have betalt sig.

Så har du spørgsmål, så ring eller skriv endelig til os – vi vil rigtig gerne hjælpe dig! Telefon: 70 77 70 70 (9-17 alle hverdage). Mail: [email protected]

Bemærk: Alle ordrer, der afgives på http://www.sinful.dk/ inden kl. 17 på hverdage, vil blive afsendt samme dag. Afhentninger kan finde sted i Aarhus på hverdage mellem kl. 14 og kl. 17.

Gå til butik
  • Fri fragt ved køb over 600 kr.
  • Tomsagervej 2
  • 8230 Åbyhøj
  • Tlf. 7077 7070
  • Mail [email protected]

Trustpilot rating:

Nemt og hurtigt.

Nemt og hurtigt.

Fantastisk.

Hurtig levering, gode produkter og fair priser.

Varen kom dagen efter vi bestilte.

Varen kom dagen efter vi bestilte.

Fungerede som det skulle fin indpakning

Fungerede som det skulle fin indpakning

Hurtig levering

Bestilte kl. 21:00 aften før, og fik leveret mine pakker dagen efter ved en pakkeshop kl. 11:00 dagen efter. Hurtig levering og diskret pakke! Dejlig hjemmeside og nem og finde rundt på.

Vildt fed!

Vildt fed! Siden er meget diskret (udover den mail, man får med at anmelde siden hahah) og let at finde rundt på. Sindssyg hurtig levering, og jeg har aldrig haft brug for at snakke med kundeservice. Anbefaler den gerne til andre 🙂

Jeg er yderst tilfredsstillet..

Jeg er yderst tilfredsstillet... 😏 hurtig levering , god service 👍

Super hurtig levering og varer i god…

Super hurtig levering og varer i god kvalitet. Stort udvalg til rimelige priser.

meget kvik og varen er helt iorden

meget kvik og varen er helt iorden

Man bestiller og ordren kommer som…

Man bestiller og ordren kommer som lovet dagen efter. Fantastisk service.

Som forventet okalt

Som forventet ok

Altid en god oplevelse.

Altid en god oplevelse.

Glimrende produkter til en god pris.

Glimrende produkter til en god pris.

hurtig levering

hurtig levering

Varen kom dagen efter bestilling

Varen kom dagen efter bestilling. God kvalitet, vi er fuldt ud tilfreds. Det er helt klart vores favorit sted at handle. Kan varmt anbefales 👌

Kan varmt anbefales. Fik mine ting dagen efter!

Kan varmt anbefales. Fik mine ting dagen efter! (og bestilte endda ved 17-tiden) Alt er god kvalitet. Mega glad og tilfreds!

Lige som det skal være

Hurtig, sikker og diskret levering. Altid gode prudukter i alle prisklasser og en nem og overskuelig hjemmeside 👍

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt, hurtig levering.

Fuld tilfredshed og hurtig levering.

Fuld tilfredshed og hurtig levering.

Kan man være andet end tilfreds med…

Kan man være andet end tilfreds med sådan en service jeg fik sidst Modtog et produkt der ikke virkede Ringede til kundeservice og fortalte om problem ..de sendte et nyt meddetsamme modtage det dagen efter Det er sku da service der vil noget

 Vær den første til at bedømme Sinful nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *