Hjem » Sinful.dk

Sinful.dk

sinful-dk - Nordens største sexshop

Sinful.dk er nok Danmarks største sexshop, og har desuden sexshop på nettet i både Norge, Sverige og Finland også. Dette gør at man uanset hvem man er og hvor man kommer fra i Norden kan være helt sikker på at få det bedste udvalg af lækkert sexlegetøj, der er med til at gøre sexlivet til en sand leg.

Sinful har et af markedets største udvalg af sexlegetøj, og bdsm udstyr til jeres eller dit sexliv. Produkterne bliver præsenteret flot, og sobert på en måde, så alle, uanset deres alder, seksualitet eller andet føler sig både velkomne og godt tilpas. I modsætning til rigtigt mange sexshops, har Sinful.dk et flot udseende, der gør at man automatisk føler sig bedre tilpas og er tryg ved at handle der. Man kommer tit ud for en online sexshop, der har en dårlig hjemmeside, hvilket kan være med til at give en følelse af ubehag, og som man derfor ikke har lyst til at handle ved. Denne følelse får du ikke hos Sinful.dk, der virkelig har kælet for alle detaljer, for at kunne give deres kunder den bedste oplevelse og de bedste produkter.

Sexlegetøjet er i højsædet, og kvaliteten er i top. Netop kvaliteten er noget Sinful ligger meget vægt på, og derfor lancerede de selv deres egen produktserie af sexlegetøj og glidecreme. De har alt fra magic wands, vibratorer, penisring, glidecreme og meget mere. Desuden er alle deres produkter både CE mærkede, og lavet af materialer der er uden phatalater. Man slipper for billigt produceret sexlegetøj, der kan være produceret under de mest uhumske forhold, og som derfor kan være med til at give allergiske reaktioner. Hos Sinful er kvalitet en æressag og deres sexlegetøj, hvad enten det er deres egne produkter eller fra andre producenter, er i absolut topkvalitet og giver virkelig valuta for pengene.

Deres aktiviteter i norden, gør at de regnes for den største webshop her. Du kan som kunde være helt sikker på at blive tilfreds, da Sinful sexshop er en af de absolut største fisk i havet. Dette er de ikke blevet ved at springe over hvor gærdet er lavest, men fordi de altid leverer varen, og den sidder som regel lige i skabet hvad angår kvalitet og finish. Dette har givet en stor og loyal kundekreds, der gang på gang vender tilbage for at få stillet deres behov for sexlegetøj.

Kundeservice er noget Sinful går op i, og hvis man kigger på deres Trustpilot profil, så viser det også sit helt klare tydelige billede. De sidder desuden klar ved telefonerne hver eneste dag, til at besvare dine spørgsmål om sexlegetøj, levering, kostumer og meget andet. Her er der ingen spørgsmål der er for dumme. Så vær ikke bange, hvis du ikke helt kan finde ud af dit nye sexlegetøj, eller hvordan du skifter batteri på den nye dildo. De kan hurtigt guide dig igennem dine problemer, så du kan komme tilbage til det, der virkelig betyder noget. Nemlig at have et godt sexliv med din partner og jeres nye sexlegetøj.

Deres motto er desuden – Bedre sex med Sinful. Dette tager de ikke let på, så derfor kan du som kunde være helt sikker på, at der hos Sinful sexshop er lagt vægt på, at du får lige nøjagtigt det, som du går og søger efter. Sex skal være en fornøjelse, ikke noget man går og er frustreret over.

Mathilde fra Sinful er desuden yderst aktiv som skribent, og de leverer blandt andet artikler til den frække sektion hos Se og Hør, men og også tit i mange andre medier, og har lavet undersøgelser om Danmarks frækkeste navn, og Danmarks frækkeste by. Dette giver en troværdighed, som man ellers godt kunne savne hos andre sexshops. Man føler virkelig at det er mennesker, der elsker sex som står bag Sinful, hvilket det naturligvis også er. De spurgte sig selv: Hvad er det jeg vil have i sen sexshop? Og så blev den bygget op således, hvilket må siges at have betalt sig.

Så har du spørgsmål, så ring eller skriv endelig til os – vi vil rigtig gerne hjælpe dig! Telefon: 70 77 70 70 (9-17 alle hverdage). Mail: [email protected]

Bemærk: Alle ordrer, der afgives på http://www.sinful.dk/ inden kl. 17 på hverdage, vil blive afsendt samme dag. Afhentninger kan finde sted i Aarhus på hverdage mellem kl. 14 og kl. 17.

Gå til butik
  • Fri fragt ved køb over 600 kr.
  • Tomsagervej 2
  • 8230 Åbyhøj
  • Tlf. 7077 7070
  • Mail [email protected]

Trustpilot rating:

Nemt og hurtigt 🙂

Nemt og hurtigt 🙂

Jeg har prøvet at handle hos SinFUll

Jeg har prøvet at handle hos SinFUll, men allerede inden bestilling havde Sinful umuliggjort en handel. Der manglede helt almindelige oplysninger som f.eks. størrelse og matrialekvalitet hvorfor jeg kontaktede kundeservice. Medarbejederne kendte ikke detajlerne og ville undersøge det.. det kunne tage op til en UGE. Jeg ringede igen og havde forindnn googlet oplysninger via leverandører etc. Ved sidste henvendelse.. nr 4 i rækken fik jeg oplyst at jeg SKULLE forespørge på email, samt at er var så rasende travlt at der ikke var tid til at svare mig. Jamen jeg havde rettet spørgsmålene til tre andre medarbejdere og så skal jegSå derfor droppede jeg ordren på 2500,- jeg vil da nødig forstyrre når Sinful har kunder! Efterfølgende fik jeg svar på det halve af mine spørgsmål men stadig ikke elementære oplysninger om skridtlængde i et bar jeans.. Nej, jeg vil jo nødig være skyld i at Sinful får for meget at lave, så jeg slettede min indkøbskurv, så må medarbjederne da være glade.. Så pas på ikke at handle der så der bliver alt for travlt"! Og så kaster jeg op over at samtalen slutter med "Og så må du have en rigtig dejlig dag".. jeg har brugt en halv dag på googling af oplysnigerne som burde være evidident som info hos en internetvirksomhed. Trist..ikke at medarbejder ikke er venlige, men hvad hjælpe det når man ikke kan få at vide hvad man køber og kan købe det når man skal bruge det.. ....Efter at have talt med Johanne er flere af de mangler på hjemmesiden blevet rettet og som Johanne skriver havde vi en god samtale.. så jeg håber at de problemer der var var en "enlig svale"

Super service og søde mennesker i…

Super service og søde mennesker i kundeservice, jeg havde en ting i restordre, men ville hellere have noget andet og det blev bare gjort uden et blink...det er ikke sidste gang jeg handler hos Sinful

Super god service så 5 stjerner herfra

Super god service så 5 stjerner herfra Er fuldt ud tilfreds med den service der er mange butikker som burde tage ved lære

He he

Meget nem at have med at gøre ☝️

Super service.

Havde et produkt der ikke virkede, fik tilsendt et nyt uden problemer. Hurtig, diskret og god service.

Kan anbefales.

Hurtig ekspedition, konkurrencedygtige priser og godt udvalg. Har primært afhentet i åbyhøj, men har også en enkelt gang fået tilsendt, diskret hurtig levering.Kan dog anbefale at afhente da det er billigst og ikke mindst fordi de altid har været i godt smittende humør :o)

God service!

God service! Hurtig levering! Bliver reageret hurtigt på mails! Rart og lyttede personale! Kan varmt anbefales!

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

Super service som altid.

Super service som altid.

Hurtig og god service

Hurtig og god service

lettere utilfreds

Alt fungerede fint ved modtagelse af 'my first one' sættet, men min vibrator blev ret hurtigt lidt langsom, og da jeg ville skifte batteri stoppede den helt med at virke :(( ellers er jeg meget tilfreds.

Altid en fantastisk service.

Altid en fantastisk service. Bestiller i dag og modtaget i morgen ..Det oplever man ikke mange steder.Sinful levere kvalitet, kvantitet og et smil med i kassen😜

Super hurtig service

Super hurtig service

Fast, discreet, Good price & high quality

Short process time with fast delivery in discreet package. Good price and high quality products.

Du får hvad der er lover

Du kan altid være sikker på at når du har bestil, vil din pakke komme inden for den tid som er blevet lovet. Pakken er diskret og ingen andre end dig ved hvad der er i pakken.

Hurtigt og nemt 🙂

Hurtigt og nemt 🙂

hurtig og god handel

hurtig og god handel

Super firma

Super firma, god service.

Perfekt

Perfekt service. Hurtig levering. Alt i orden.

 Vær den første til at bedømme Sinful nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *