Hjem » Sinful.dk

Sinful.dk

sinful-dk - Nordens største sexshop

Sinful.dk er nok Danmarks største sexshop, og har desuden sexshop på nettet i både Norge, Sverige og Finland også. Dette gør at man uanset hvem man er og hvor man kommer fra i Norden kan være helt sikker på at få det bedste udvalg af lækkert sexlegetøj, der er med til at gøre sexlivet til en sand leg.

Sinful har et af markedets største udvalg af sexlegetøj, og bdsm udstyr til jeres eller dit sexliv. Produkterne bliver præsenteret flot, og sobert på en måde, så alle, uanset deres alder, seksualitet eller andet føler sig både velkomne og godt tilpas. I modsætning til rigtigt mange sexshops, har Sinful.dk et flot udseende, der gør at man automatisk føler sig bedre tilpas og er tryg ved at handle der. Man kommer tit ud for en online sexshop, der har en dårlig hjemmeside, hvilket kan være med til at give en følelse af ubehag, og som man derfor ikke har lyst til at handle ved. Denne følelse får du ikke hos Sinful.dk, der virkelig har kælet for alle detaljer, for at kunne give deres kunder den bedste oplevelse og de bedste produkter.

Sexlegetøjet er i højsædet, og kvaliteten er i top. Netop kvaliteten er noget Sinful ligger meget vægt på, og derfor lancerede de selv deres egen produktserie af sexlegetøj og glidecreme. De har alt fra magic wands, vibratorer, penisring, glidecreme og meget mere. Desuden er alle deres produkter både CE mærkede, og lavet af materialer der er uden phatalater. Man slipper for billigt produceret sexlegetøj, der kan være produceret under de mest uhumske forhold, og som derfor kan være med til at give allergiske reaktioner. Hos Sinful er kvalitet en æressag og deres sexlegetøj, hvad enten det er deres egne produkter eller fra andre producenter, er i absolut topkvalitet og giver virkelig valuta for pengene.

Deres aktiviteter i norden, gør at de regnes for den største webshop her. Du kan som kunde være helt sikker på at blive tilfreds, da Sinful sexshop er en af de absolut største fisk i havet. Dette er de ikke blevet ved at springe over hvor gærdet er lavest, men fordi de altid leverer varen, og den sidder som regel lige i skabet hvad angår kvalitet og finish. Dette har givet en stor og loyal kundekreds, der gang på gang vender tilbage for at få stillet deres behov for sexlegetøj.

Kundeservice er noget Sinful går op i, og hvis man kigger på deres Trustpilot profil, så viser det også sit helt klare tydelige billede. De sidder desuden klar ved telefonerne hver eneste dag, til at besvare dine spørgsmål om sexlegetøj, levering, kostumer og meget andet. Her er der ingen spørgsmål der er for dumme. Så vær ikke bange, hvis du ikke helt kan finde ud af dit nye sexlegetøj, eller hvordan du skifter batteri på den nye dildo. De kan hurtigt guide dig igennem dine problemer, så du kan komme tilbage til det, der virkelig betyder noget. Nemlig at have et godt sexliv med din partner og jeres nye sexlegetøj.

Deres motto er desuden – Bedre sex med Sinful. Dette tager de ikke let på, så derfor kan du som kunde være helt sikker på, at der hos Sinful sexshop er lagt vægt på, at du får lige nøjagtigt det, som du går og søger efter. Sex skal være en fornøjelse, ikke noget man går og er frustreret over.

Mathilde fra Sinful er desuden yderst aktiv som skribent, og de leverer blandt andet artikler til den frække sektion hos Se og Hør, men og også tit i mange andre medier, og har lavet undersøgelser om Danmarks frækkeste navn, og Danmarks frækkeste by. Dette giver en troværdighed, som man ellers godt kunne savne hos andre sexshops. Man føler virkelig at det er mennesker, der elsker sex som står bag Sinful, hvilket det naturligvis også er. De spurgte sig selv: Hvad er det jeg vil have i sen sexshop? Og så blev den bygget op således, hvilket må siges at have betalt sig.

Så har du spørgsmål, så ring eller skriv endelig til os – vi vil rigtig gerne hjælpe dig! Telefon: 70 77 70 70 (9-17 alle hverdage). Mail: [email protected]

Bemærk: Alle ordrer, der afgives på http://www.sinful.dk/ inden kl. 17 på hverdage, vil blive afsendt samme dag. Afhentninger kan finde sted i Aarhus på hverdage mellem kl. 14 og kl. 17.

Gå til butik
  • Fri fragt ved køb over 600 kr.
  • Tomsagervej 2
  • 8230 Åbyhøj
  • Tlf. 7077 7070
  • Mail [email protected]

Trustpilot rating:

Kvik service

Kvik service. Kvalitets varer. Fornuftige priser. Hurtig levering.

God og hurtig levering

God og hurtig levering. Super god service ved reklamation og returvarer. 5 stjerner herfra

Super god ekspedition af varerne

Super god ekspedition af varerne

Jeg købte en øhmm agurk (i tilfælde af…

Jeg købte en øhmm agurk (i tilfælde af at min mor læser med), jeg var så godt i gang med at lave agurkesalat da min agurk holder op med at agurke som en agurk nu engang gør. Jeg skriver ind til Sinful kundeservice hvor jeg får fat i Johanne, hun skriver med det samme at hun sender mig en frisk agurk som kan agurke som agurker nu engang gør. Så jeg vil gerne nominere Johanne til årets medarbejder! Nu venter jeg spændt på Postdanmark leverer min agurk. Mvh Crazy Catlady

Fin vare

Fin vare, hurtig levering😊

Jeg kan næsten ikke beskrive denne virksomhed...

Nu har jeg gentagende gange købt produkter derfra, og gang på gang er jeg tilfreds! Hurtig og diskret levering, skønne produkter, og de få gange der har været problemer, har jeg været i kontakt med søde og yderst professionelle medarbejdere. Jeg kan ikke med ord beskrive, hvor glad og tilfreds jeg er, og da dette er mit faste og fortrukne sted at købe disse ting, kan jeg ikke gøre andet end at anbefale denne side!! Det eneste der irriterer mig er, at jeg ikke kan give dem en højere anmeldelse, for det fortjener de!!!

Kvik service

Kvik service. Leveret hurtig.

hej.

hej. super fin service og tak for det

Altid den bedste behandling af sine…

Altid den bedste behandling af sine kunder samt kvaliteten er i top hver gang.

Perfekt service og hurtig levering

Perfekt service og hurtig levering

Har fået den bedste service!

Har fået den bedste service!! Jeg begik en fejl, og blev alligevel mødt med forståelse og venlighed. Vil til enhver tid sætte min lid til Sinful!

Fantastisk service

Fantastisk service ved returnering af deffekt vare.

God produkter mange gode tilbud og…

God produkter mange gode tilbud og hurtigt levering af varer, og det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.

Super og nem diskret handel 👍

Super og nem diskret handel 👍

perfekt

perfekt...lige det jeg håbede på det var

bare super OK

bare super OK alt forløber som ventet , perfekt

Perfekt og hurtig levering

Perfekt og hurtig levering

Hurtigste levering jeg har oplevet.

Hurtigste levering jeg har oplevet. Levering inden for 12 timer

Hurtig og diskret levering.

Hurtig og diskret levering.

Gode service

Det kom meget hurtigt som der stod på hjemmesiden

 Vær den første til at bedømme Sinful nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *