Hjem » Sinful.dk

Sinful.dk

sinful-dk - Nordens største sexshop

Sinful.dk er nok Danmarks største sexshop, og har desuden sexshop på nettet i både Norge, Sverige og Finland også. Dette gør at man uanset hvem man er og hvor man kommer fra i Norden kan være helt sikker på at få det bedste udvalg af lækkert sexlegetøj, der er med til at gøre sexlivet til en sand leg.

Sinful har et af markedets største udvalg af sexlegetøj, og bdsm udstyr til jeres eller dit sexliv. Produkterne bliver præsenteret flot, og sobert på en måde, så alle, uanset deres alder, seksualitet eller andet føler sig både velkomne og godt tilpas. I modsætning til rigtigt mange sexshops, har Sinful.dk et flot udseende, der gør at man automatisk føler sig bedre tilpas og er tryg ved at handle der. Man kommer tit ud for en online sexshop, der har en dårlig hjemmeside, hvilket kan være med til at give en følelse af ubehag, og som man derfor ikke har lyst til at handle ved. Denne følelse får du ikke hos Sinful.dk, der virkelig har kælet for alle detaljer, for at kunne give deres kunder den bedste oplevelse og de bedste produkter.

Sexlegetøjet er i højsædet, og kvaliteten er i top. Netop kvaliteten er noget Sinful ligger meget vægt på, og derfor lancerede de selv deres egen produktserie af sexlegetøj og glidecreme. De har alt fra magic wands, vibratorer, penisring, glidecreme og meget mere. Desuden er alle deres produkter både CE mærkede, og lavet af materialer der er uden phatalater. Man slipper for billigt produceret sexlegetøj, der kan være produceret under de mest uhumske forhold, og som derfor kan være med til at give allergiske reaktioner. Hos Sinful er kvalitet en æressag og deres sexlegetøj, hvad enten det er deres egne produkter eller fra andre producenter, er i absolut topkvalitet og giver virkelig valuta for pengene.

Deres aktiviteter i norden, gør at de regnes for den største webshop her. Du kan som kunde være helt sikker på at blive tilfreds, da Sinful sexshop er en af de absolut største fisk i havet. Dette er de ikke blevet ved at springe over hvor gærdet er lavest, men fordi de altid leverer varen, og den sidder som regel lige i skabet hvad angår kvalitet og finish. Dette har givet en stor og loyal kundekreds, der gang på gang vender tilbage for at få stillet deres behov for sexlegetøj.

Kundeservice er noget Sinful går op i, og hvis man kigger på deres Trustpilot profil, så viser det også sit helt klare tydelige billede. De sidder desuden klar ved telefonerne hver eneste dag, til at besvare dine spørgsmål om sexlegetøj, levering, kostumer og meget andet. Her er der ingen spørgsmål der er for dumme. Så vær ikke bange, hvis du ikke helt kan finde ud af dit nye sexlegetøj, eller hvordan du skifter batteri på den nye dildo. De kan hurtigt guide dig igennem dine problemer, så du kan komme tilbage til det, der virkelig betyder noget. Nemlig at have et godt sexliv med din partner og jeres nye sexlegetøj.

Deres motto er desuden – Bedre sex med Sinful. Dette tager de ikke let på, så derfor kan du som kunde være helt sikker på, at der hos Sinful sexshop er lagt vægt på, at du får lige nøjagtigt det, som du går og søger efter. Sex skal være en fornøjelse, ikke noget man går og er frustreret over.

Mathilde fra Sinful er desuden yderst aktiv som skribent, og de leverer blandt andet artikler til den frække sektion hos Se og Hør, men og også tit i mange andre medier, og har lavet undersøgelser om Danmarks frækkeste navn, og Danmarks frækkeste by. Dette giver en troværdighed, som man ellers godt kunne savne hos andre sexshops. Man føler virkelig at det er mennesker, der elsker sex som står bag Sinful, hvilket det naturligvis også er. De spurgte sig selv: Hvad er det jeg vil have i sen sexshop? Og så blev den bygget op således, hvilket må siges at have betalt sig.

Så har du spørgsmål, så ring eller skriv endelig til os – vi vil rigtig gerne hjælpe dig! Telefon: 70 77 70 70 (9-17 alle hverdage). Mail: [email protected]

Bemærk: Alle ordrer, der afgives på http://www.sinful.dk/ inden kl. 17 på hverdage, vil blive afsendt samme dag. Afhentninger kan finde sted i Aarhus på hverdage mellem kl. 14 og kl. 17.

Gå til butik
  • Fri fragt ved køb over 600 kr.
  • Tomsagervej 2
  • 8230 Åbyhøj
  • Tlf. 7077 7070
  • Mail [email protected]

Trustpilot rating:

Min bestilling lå klar til afhentning …

Min bestilling lå klar til afhentning indenfor 24 timer- fed service

Ynder at sende emails omkring …

Ynder at sende emails omkring produktanmeldelser selvom de gentagende er blevet bedt om at undlade dem. Vil aldrig handler der igen, og vil råde andre til at holde sig langt væk. Ordreid: 200439358, 200418636, 200358503 samt mange, mange andre. Jeg har kontaktet jer 2 gange tidligere omkring jeres "produktanmeldelser", og alligevel bliver i ved med at sende dem.

Hurtig levering og god kundeservice ved fejl

Hurtig levering og god kundeservice ved fejl

Hurtig og diskret levering 😊

Hurtig og diskret levering 😊 Og de har skønne produkter 😉

Bestilte søndag ca kl17 og allerede …

Bestilte søndag ca kl17 og allerede mandag lagde det i pakkeboksen, imponerende hurtigt... Har handlet på sinful før og vil absolut handle der igen.

Defekt legetøj med hurtig erstatning

Bestilte et stykke legetøj, som desværre gik i stykker allerede få sekunder efter den blev tændt første gang. I ren skuffelse gav jeg vibratoren en dårlig anmeldelse, da det var et nybegynder køb, og Sinful var hurtige på tasterne med et venligt og løsningsorienteret svar. Få dage efter lå der en ny pakke på posthuset, uden jeg havde betalt en krone ekstra, som kompensation for den ødelagte. Super god service, sød kundeservice og hurtig betjening samt levering. Kan kun anbefale denne hjemmeside!

Jeg må være uheldig fordi jeg har købt …

Jeg må være uheldig fordi jeg har købt 4 plus 1 ekstra sendt for at erstatte den oprindelige, der brød, og alle 4 brød sammen med sex med min kone. Jeg fulgte instruktionerne, men de holder simpelthen ikke. Jeg vil ikke købe mere her.

Søde folk, hvor service er helt i top 🙂

Har kun gode ting at sige om siden, og de folk der arbejder der. Servicen er HELT i top, og svarene fra kundeservice er rare og venlige, og de er meget løsningsorienterede. De har virkelig kunden i højsædet, og jeg shopper aldrig "legetøj" noget andet sted.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

hurtige levering 😉

hurtige levering 😉 kan godt anbefale hjemmesiden til andre som jeg kender.

Super produkt

Super produkt - hurtig levering - god info undervejs fuldt tilfreds.

Hurtig levering rigtig vare

Hurtig levering rigtig vare

Super hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition. Dejligt at Kunne betale med mobilpay.

Hurtig levering alt ok

Hurtig levering alt ok

Ingen problemer overhoved

Ingen problemer overhoved! Bestilte min vare lørdag og fik den mandag 🙂 super god service og et godt produkt 🙂 ingen klager herfra

Hurtig service godt produkt

Hurtig service godt produkt

Super service og hurtig levering.

Super service og hurtig levering.

Hurtigt og nemt!

Hurtigt og nemt!

Varerne kom hurtigt.

Varerne kom hurtigt. Skulle godt nok selv afhente i posten hos Meny. Kunne godt ønske aflevering på egen bopæl!

Upåklagelig

Upåklagelig, hurtigt og som lovet

 Vær den første til at bedømme Sinful nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *