Hjem » Sinful.dk

Sinful.dk

sinful-dk - Nordens største sexshop

Sinful.dk er nok Danmarks største sexshop, og har desuden sexshop på nettet i både Norge, Sverige og Finland også. Dette gør at man uanset hvem man er og hvor man kommer fra i Norden kan være helt sikker på at få det bedste udvalg af lækkert sexlegetøj, der er med til at gøre sexlivet til en sand leg.

Sinful har et af markedets største udvalg af sexlegetøj, og bdsm udstyr til jeres eller dit sexliv. Produkterne bliver præsenteret flot, og sobert på en måde, så alle, uanset deres alder, seksualitet eller andet føler sig både velkomne og godt tilpas. I modsætning til rigtigt mange sexshops, har Sinful.dk et flot udseende, der gør at man automatisk føler sig bedre tilpas og er tryg ved at handle der. Man kommer tit ud for en online sexshop, der har en dårlig hjemmeside, hvilket kan være med til at give en følelse af ubehag, og som man derfor ikke har lyst til at handle ved. Denne følelse får du ikke hos Sinful.dk, der virkelig har kælet for alle detaljer, for at kunne give deres kunder den bedste oplevelse og de bedste produkter.

Sexlegetøjet er i højsædet, og kvaliteten er i top. Netop kvaliteten er noget Sinful ligger meget vægt på, og derfor lancerede de selv deres egen produktserie af sexlegetøj og glidecreme. De har alt fra magic wands, vibratorer, penisring, glidecreme og meget mere. Desuden er alle deres produkter både CE mærkede, og lavet af materialer der er uden phatalater. Man slipper for billigt produceret sexlegetøj, der kan være produceret under de mest uhumske forhold, og som derfor kan være med til at give allergiske reaktioner. Hos Sinful er kvalitet en æressag og deres sexlegetøj, hvad enten det er deres egne produkter eller fra andre producenter, er i absolut topkvalitet og giver virkelig valuta for pengene.

Deres aktiviteter i norden, gør at de regnes for den største webshop her. Du kan som kunde være helt sikker på at blive tilfreds, da Sinful sexshop er en af de absolut største fisk i havet. Dette er de ikke blevet ved at springe over hvor gærdet er lavest, men fordi de altid leverer varen, og den sidder som regel lige i skabet hvad angår kvalitet og finish. Dette har givet en stor og loyal kundekreds, der gang på gang vender tilbage for at få stillet deres behov for sexlegetøj.

Kundeservice er noget Sinful går op i, og hvis man kigger på deres Trustpilot profil, så viser det også sit helt klare tydelige billede. De sidder desuden klar ved telefonerne hver eneste dag, til at besvare dine spørgsmål om sexlegetøj, levering, kostumer og meget andet. Her er der ingen spørgsmål der er for dumme. Så vær ikke bange, hvis du ikke helt kan finde ud af dit nye sexlegetøj, eller hvordan du skifter batteri på den nye dildo. De kan hurtigt guide dig igennem dine problemer, så du kan komme tilbage til det, der virkelig betyder noget. Nemlig at have et godt sexliv med din partner og jeres nye sexlegetøj.

Deres motto er desuden – Bedre sex med Sinful. Dette tager de ikke let på, så derfor kan du som kunde være helt sikker på, at der hos Sinful sexshop er lagt vægt på, at du får lige nøjagtigt det, som du går og søger efter. Sex skal være en fornøjelse, ikke noget man går og er frustreret over.

Mathilde fra Sinful er desuden yderst aktiv som skribent, og de leverer blandt andet artikler til den frække sektion hos Se og Hør, men og også tit i mange andre medier, og har lavet undersøgelser om Danmarks frækkeste navn, og Danmarks frækkeste by. Dette giver en troværdighed, som man ellers godt kunne savne hos andre sexshops. Man føler virkelig at det er mennesker, der elsker sex som står bag Sinful, hvilket det naturligvis også er. De spurgte sig selv: Hvad er det jeg vil have i sen sexshop? Og så blev den bygget op således, hvilket må siges at have betalt sig.

Så har du spørgsmål, så ring eller skriv endelig til os – vi vil rigtig gerne hjælpe dig! Telefon: 70 77 70 70 (9-17 alle hverdage). Mail: [email protected]

Bemærk: Alle ordrer, der afgives på http://www.sinful.dk/ inden kl. 17 på hverdage, vil blive afsendt samme dag. Afhentninger kan finde sted i Aarhus på hverdage mellem kl. 14 og kl. 17.

Gå til butik
  • Fri fragt ved køb over 600 kr.
  • Tomsagervej 2
  • 8230 Åbyhøj
  • Tlf. 7077 7070
  • Mail [email protected]

Trustpilot rating:

Super god kundeservice

Super god kundeservice, da jeg ikke havde tid til at nå forbi posthuset inden de sendte pakken retur, gensendte de pakken med det samme, uden ekstra betaling af fragt eller noget. Virkelig god stil ☺️

hurtig levering

det var første gang jeg købte gennem sinful og det er bestemt ikke sidste gang, utrolig hurtig ekspedition, bestilte i aften 18,50 og havde allerede mine vare til middag i dag.

Med varme anbefalinger

Stort udvalg, hurtig og diskret levering. Da der desværre var en fejl på produktet, jeg købte, var medarbejderen fra kundeservice yderst effektiv og venlig! Jeg kan kun anbefale at handle her.

Super hurtig, venlig og hjælpsom kundeservice

Jeg er blæst helt bagover over den fantastiske kundeservice, jeg har modtaget hos Sinful. Jeg har aldrig oplevet noget lignende! Jeg har haft en del mailkorrespondance med Ditte og Sandie, og de har hver eneste gang svaret virkelig hurtigt, utrolig venligt, og de har været hjælpsomme helt udover det sædvanlige (blandt andet ringet til GLS og fået dem til at flytte min pakke til en butik tættere på min bopæl, refunderet penge for en returpakke som de endnu ikke havde modtaget fordi de ikke syntes at jeg skulle "straffes" for at GLS var lidt langsomme). Jeg ville give endnu flere stjerner hvis jeg kunne.

Venter stadig.. bestilte inden kl. 21 d. 29. Falsk reklame!

Har stadig ikke modtaget mine varer.. bestilte inden kl. 21 d. 29. Modtog bekræftelses mail kort efter og leveringsmail d. 31. Overraskende nok. Nå men pengene er trukket har stadig ikke modtaget en disse.. så meget for lingeri til nytårs aften.. Har jeg misforstået "bestil inden 21 og modtag dine varer i morgen"? Ville ønske at have handlet andet steds. Øv.

Har aldrig oplevet en så god service

Har aldrig oplevet en så god service. Havde en reklamation hvor jeg ikke kunne finde min faktura. Alligevel er der en ny vare på vej blot 2 timer efter min første mail Tusinde tak for en sublim service!

Vil bare sige tak for endnu en god …

Vil bare sige tak for endnu en god oplevelse med jeres Web butik 🙂Altid lækkert præsenteret på nettet, stort og lækkert udvalg til os piger med fyldig barm og appetit på pirrende oplevelser og vanvittig hurtig ekspedition, selv i en travl juletid 🙂I har et fantastisk koncept som jeg til enhver tid vil anbefale til alle mine veninder.

Absolut favorit når det kommer til sexlegetøj!

Eeeeeeelsker Sinful.dk ❤️ Deres produkter er billige og ofte god kvalitet, kundeservice er helt i top. Bestilte en dildo med sugekop. Modtog den få dage efter. Sugekoppen var fuldstændig uduelig og kunne ikke sidde fast på nogen som helst overflade.. Jeg skriver så en mail kl prut om natten, og fortæller om min dårlige oplevelse. Da jeg vågner næste morgen, har jeg allerede fået pengene retur og måtte endda beholde dildoen. Dejligt ❤️

Behøver ikke at uddybe hvad jeg købte …

Behøver ikke at uddybe hvad jeg købte men de skuffede ikke og leverede hurtigt og diskret 🙂

Godt godt godt!

Dejlig overskuelig hjemmeside, hurtig levering og ingen dikkedarer.Jeg anbefaler!

Kan helt klart anbefales

Diskret forsendelse og hurtig levering. Jeg er tilfreds. Det kan helt klart anbefales.

Har købt flere ting gennem sinful og …

Har købt flere ting gennem sinful og fået god og hurtig service. Hvorfor så kun 3 stjerner,sinful vil gerne have man bedømmer deres vare købet en male edge efter at have brugt den en halvt år skrev jeg en anmeldelse hvor jeg skrev at den ikke var god(ingen virkning) fik så mine penge tilbage fra sinful,ville dog give male edge et år inden jeg stoppet med den efter et år stadig ingen virkning og skrev igen en bedømmelse heller ikke denne gang kom den på deres hjemmeside. Så føler lidt lidt jeg fik pengene for ikke at skriver dårligt om produktet.

Det fungerer bare hver eneste gang fra …

Det fungerer bare hver eneste gang fra Sinful. Vi bestiller rigtig gerne derfra igen

God service

God service, dejligt at man kan hente varene på lageret i Åbyhøj, det er nemt og hurtigt når man bor i Aarhus, og så er det gratis!

Lever op til beskrivelsen

Super gode produkter, som lever op til beskrivelsen. Også meget dejligt, at bestillingen er pakket diskret ind. Jeg anbefaler:)

Hurtig levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig handel og forsendelse

Hurtig handel og forsendelse, dejligt I en travl hverdag

Virkelig hurtig levering og meget …

Virkelig hurtig levering og meget diskret pakke, sådan skal det gøres...

Hurtig levering

Hurtig levering

Kanon service

Kanon god service

 Vær den første til at bedømme Sinful nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *