Hjem » Sinful.dk

Sinful.dk

sinful-dk - Nordens største sexshop

Sinful.dk er nok Danmarks største sexshop, og har desuden sexshop på nettet i både Norge, Sverige og Finland også. Dette gør at man uanset hvem man er og hvor man kommer fra i Norden kan være helt sikker på at få det bedste udvalg af lækkert sexlegetøj, der er med til at gøre sexlivet til en sand leg.

Sinful har et af markedets største udvalg af sexlegetøj, og bdsm udstyr til jeres eller dit sexliv. Produkterne bliver præsenteret flot, og sobert på en måde, så alle, uanset deres alder, seksualitet eller andet føler sig både velkomne og godt tilpas. I modsætning til rigtigt mange sexshops, har Sinful.dk et flot udseende, der gør at man automatisk føler sig bedre tilpas og er tryg ved at handle der. Man kommer tit ud for en online sexshop, der har en dårlig hjemmeside, hvilket kan være med til at give en følelse af ubehag, og som man derfor ikke har lyst til at handle ved. Denne følelse får du ikke hos Sinful.dk, der virkelig har kælet for alle detaljer, for at kunne give deres kunder den bedste oplevelse og de bedste produkter.

Sexlegetøjet er i højsædet, og kvaliteten er i top. Netop kvaliteten er noget Sinful ligger meget vægt på, og derfor lancerede de selv deres egen produktserie af sexlegetøj og glidecreme. De har alt fra magic wands, vibratorer, penisring, glidecreme og meget mere. Desuden er alle deres produkter både CE mærkede, og lavet af materialer der er uden phatalater. Man slipper for billigt produceret sexlegetøj, der kan være produceret under de mest uhumske forhold, og som derfor kan være med til at give allergiske reaktioner. Hos Sinful er kvalitet en æressag og deres sexlegetøj, hvad enten det er deres egne produkter eller fra andre producenter, er i absolut topkvalitet og giver virkelig valuta for pengene.

Deres aktiviteter i norden, gør at de regnes for den største webshop her. Du kan som kunde være helt sikker på at blive tilfreds, da Sinful sexshop er en af de absolut største fisk i havet. Dette er de ikke blevet ved at springe over hvor gærdet er lavest, men fordi de altid leverer varen, og den sidder som regel lige i skabet hvad angår kvalitet og finish. Dette har givet en stor og loyal kundekreds, der gang på gang vender tilbage for at få stillet deres behov for sexlegetøj.

Kundeservice er noget Sinful går op i, og hvis man kigger på deres Trustpilot profil, så viser det også sit helt klare tydelige billede. De sidder desuden klar ved telefonerne hver eneste dag, til at besvare dine spørgsmål om sexlegetøj, levering, kostumer og meget andet. Her er der ingen spørgsmål der er for dumme. Så vær ikke bange, hvis du ikke helt kan finde ud af dit nye sexlegetøj, eller hvordan du skifter batteri på den nye dildo. De kan hurtigt guide dig igennem dine problemer, så du kan komme tilbage til det, der virkelig betyder noget. Nemlig at have et godt sexliv med din partner og jeres nye sexlegetøj.

Deres motto er desuden – Bedre sex med Sinful. Dette tager de ikke let på, så derfor kan du som kunde være helt sikker på, at der hos Sinful sexshop er lagt vægt på, at du får lige nøjagtigt det, som du går og søger efter. Sex skal være en fornøjelse, ikke noget man går og er frustreret over.

Mathilde fra Sinful er desuden yderst aktiv som skribent, og de leverer blandt andet artikler til den frække sektion hos Se og Hør, men og også tit i mange andre medier, og har lavet undersøgelser om Danmarks frækkeste navn, og Danmarks frækkeste by. Dette giver en troværdighed, som man ellers godt kunne savne hos andre sexshops. Man føler virkelig at det er mennesker, der elsker sex som står bag Sinful, hvilket det naturligvis også er. De spurgte sig selv: Hvad er det jeg vil have i sen sexshop? Og så blev den bygget op således, hvilket må siges at have betalt sig.

Så har du spørgsmål, så ring eller skriv endelig til os – vi vil rigtig gerne hjælpe dig! Telefon: 70 77 70 70 (9-17 alle hverdage). Mail: [email protected]

Bemærk: Alle ordrer, der afgives på http://www.sinful.dk/ inden kl. 17 på hverdage, vil blive afsendt samme dag. Afhentninger kan finde sted i Aarhus på hverdage mellem kl. 14 og kl. 17.

Gå til butik
  • Fri fragt ved køb over 600 kr.
  • Tomsagervej 2
  • 8230 Åbyhøj
  • Tlf. 7077 7070
  • Mail [email protected]

Trustpilot rating:

Tusinde tak

Tusinde tak, Sinful.dk Det er noget godt "kram" I sælger. Hurtig, diskret levering tæller også. Nu har jeg da også fået n.osserne til at anmelde jer 😉

GOD service

GOD SERVICE.

Min oplevelse med Sinful har været meget skuffende

Min oplevelse med Sinful har været rigtig dårlig. Tirsdag kl 16.58 bestilte vi nogle varer, som vi gerne ville sikre os kom frem til onsdag, da vi skulle på ferie. Vi tog derfor kontakt til kundeservice og gjorde opmærksom på ordre, idet den skulle være angivet inden kl 17. For at være helt sikker, ændrede kundeservice fragtfirmaet, så vi var sikker på at modtage varerne onsdag. Onsdag eftermiddag havde vi endnu ikke fået besked på at pakken var leveret. Vi tog derfor kontakt og fik besked på at ordre ikke var blevet behandlet korrekt af deres kundeservicemedarbejder. Vi ændrede derfor leveringsadresse, så vi kunne medtage pakken ved den tyske grænse torsdag, da vi kørte via Jylland. Torsdag formiddag ringede vi for at sikre at pakken var kommet frem - og til vores store irritation fik vi oplyst at pakken fortsat ikke var afsendt. Det var så 2. Gang vi var blevet lovet en pakke et bestemt sted, uden Sinful kunne opfylde hvad deres kundeservice havde oplyst. Dette finder vi dybt useriøst, så vær noget varsom når I bestiller hos Sinful hvis I skal bruge varerne på et bestemt tidspunkt.

Nem bestilling og hurtig levering

Nem bestilling og hurtig levering, så top karakter til Sinful 😉

Bedste og sikreste sexbutik

Som alle andre leveringer, sikker, hurtigt og uden problemer. De få gange der har været noget er der taget hånd om det med det samme. Gid alle internet handler var som Sinful!

Elsker jeres produkter

Elsker jeres produkter, forsendelse, håndtering, alting! 5 stjerner herfra, mig og min kæreste kommer bestemt til at handle hos jer igen. Som vi allerede har gjort en 4-5 gange indtil videre 😀

Hurtig og diskret pakke kommer nok til…

Hurtig og diskret pakke kommer nok til at handle hos jer igen

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering, har købt hos jer ofte og altid samme hurtighed, man kan regne med jer tak.

Super god service

Bestilte en vare hos Sinful som desværre blev væk under Postnords håndtering. Sinful tilbød med det samme at sende en ny inden den første blev fundet af postnord. God kommunikation hele vejen igennem. Kan klart anbefales.

Er glad for jeres produkter

Er glad for jeres produkter og de bliver meget hurtigt leveret. Tak for det

Super service og hurtig levering hvad…

Super service og hurtig levering hvad kan man forlange mere 😀😀😀

Super god betjening og hurtig levering

Super god betjening og hurtig levering

Hurtig levering, men produkt og billede stemmer ikke helt overens

Det er godt nok den hurtigste levering af pakke jeg nogensinde har prøvet. Den var pakket i en anonym kasse og det var rart. Mht produktet er det ok, men svarede desværre ikke op til billedet på hjemmesiden. Det er vigtigt at man kan se hele produktet fra alle vinkler så intet kommer bag på en, hvilket det gjorde for mig. Da jeg først kunne se produktet efter at jeg havde pakket det ud var det desværre for sent at bytte og så SKAL billede og produkt altså stemme overens.

Hurtig og diskret forsendelse 👍🏼

Hurtig og diskret forsendelse 👍🏼

Alt godt...

Intet at sætte en finger på - det fungerer.

Det er bare perfekt....

De er bare perfekte....Man kan stole på dem.De er bare så gode og ikke mindst....Disktete

Hurtig levering / afhentning gode…

Hurtig levering / afhentning gode produkter 👍

Super hurtige og god behandling

Super hurtige og god behandling

Perfekt 👍

Ok så skriver jeg da lidt mere når der nu skal være 10 tegn

Altid effektiv service og diskret…

Altid effektiv service og diskret forsendelse. Savner fysiske butikker med smagfuld stil og høj kvalitet i Danmark, og er derfor lykkelig for at Sinful eksisterer, for de leverer begge dele. TAK!

 Vær den første til at bedømme Sinful nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *