Hjem » Sinful.dk

Sinful.dk

sinful-dk - Nordens største sexshop

Sinful.dk er nok Danmarks største sexshop, og har desuden sexshop på nettet i både Norge, Sverige og Finland også. Dette gør at man uanset hvem man er og hvor man kommer fra i Norden kan være helt sikker på at få det bedste udvalg af lækkert sexlegetøj, der er med til at gøre sexlivet til en sand leg.

Sinful har et af markedets største udvalg af sexlegetøj, og bdsm udstyr til jeres eller dit sexliv. Produkterne bliver præsenteret flot, og sobert på en måde, så alle, uanset deres alder, seksualitet eller andet føler sig både velkomne og godt tilpas. I modsætning til rigtigt mange sexshops, har Sinful.dk et flot udseende, der gør at man automatisk føler sig bedre tilpas og er tryg ved at handle der. Man kommer tit ud for en online sexshop, der har en dårlig hjemmeside, hvilket kan være med til at give en følelse af ubehag, og som man derfor ikke har lyst til at handle ved. Denne følelse får du ikke hos Sinful.dk, der virkelig har kælet for alle detaljer, for at kunne give deres kunder den bedste oplevelse og de bedste produkter.

Sexlegetøjet er i højsædet, og kvaliteten er i top. Netop kvaliteten er noget Sinful ligger meget vægt på, og derfor lancerede de selv deres egen produktserie af sexlegetøj og glidecreme. De har alt fra magic wands, vibratorer, penisring, glidecreme og meget mere. Desuden er alle deres produkter både CE mærkede, og lavet af materialer der er uden phatalater. Man slipper for billigt produceret sexlegetøj, der kan være produceret under de mest uhumske forhold, og som derfor kan være med til at give allergiske reaktioner. Hos Sinful er kvalitet en æressag og deres sexlegetøj, hvad enten det er deres egne produkter eller fra andre producenter, er i absolut topkvalitet og giver virkelig valuta for pengene.

Deres aktiviteter i norden, gør at de regnes for den største webshop her. Du kan som kunde være helt sikker på at blive tilfreds, da Sinful sexshop er en af de absolut største fisk i havet. Dette er de ikke blevet ved at springe over hvor gærdet er lavest, men fordi de altid leverer varen, og den sidder som regel lige i skabet hvad angår kvalitet og finish. Dette har givet en stor og loyal kundekreds, der gang på gang vender tilbage for at få stillet deres behov for sexlegetøj.

Kundeservice er noget Sinful går op i, og hvis man kigger på deres Trustpilot profil, så viser det også sit helt klare tydelige billede. De sidder desuden klar ved telefonerne hver eneste dag, til at besvare dine spørgsmål om sexlegetøj, levering, kostumer og meget andet. Her er der ingen spørgsmål der er for dumme. Så vær ikke bange, hvis du ikke helt kan finde ud af dit nye sexlegetøj, eller hvordan du skifter batteri på den nye dildo. De kan hurtigt guide dig igennem dine problemer, så du kan komme tilbage til det, der virkelig betyder noget. Nemlig at have et godt sexliv med din partner og jeres nye sexlegetøj.

Deres motto er desuden – Bedre sex med Sinful. Dette tager de ikke let på, så derfor kan du som kunde være helt sikker på, at der hos Sinful sexshop er lagt vægt på, at du får lige nøjagtigt det, som du går og søger efter. Sex skal være en fornøjelse, ikke noget man går og er frustreret over.

Mathilde fra Sinful er desuden yderst aktiv som skribent, og de leverer blandt andet artikler til den frække sektion hos Se og Hør, men og også tit i mange andre medier, og har lavet undersøgelser om Danmarks frækkeste navn, og Danmarks frækkeste by. Dette giver en troværdighed, som man ellers godt kunne savne hos andre sexshops. Man føler virkelig at det er mennesker, der elsker sex som står bag Sinful, hvilket det naturligvis også er. De spurgte sig selv: Hvad er det jeg vil have i sen sexshop? Og så blev den bygget op således, hvilket må siges at have betalt sig.

Så har du spørgsmål, så ring eller skriv endelig til os – vi vil rigtig gerne hjælpe dig! Telefon: 70 77 70 70 (9-17 alle hverdage). Mail: kundeservic[email protected]

Bemærk: Alle ordrer, der afgives på http://www.sinful.dk/ inden kl. 17 på hverdage, vil blive afsendt samme dag. Afhentninger kan finde sted i Aarhus på hverdage mellem kl. 14 og kl. 17.

Gå til butik
  • Fri fragt ved køb over 600 kr.
  • Tomsagervej 2
  • 8230 Åbyhøj
  • Tlf. 7077 7070
  • Mail [email protected]

Trustpilot rating:

Fremragende produkter

Fremragende produkter. Dog varede fragten lidt længere end forventet.

Vanvittig hurtig levering og fed support

Som lovet er varen modtaget i dag, efter jeg bestilte igår! Super fed og hurtig hjælp i forhold til at annullere min første ordre, da jeg have lavet ged i den:-).

Købte en julegave til min kæreste hos…

Købte en julegave til min kæreste hos sinful. Få dage efter jul er den sat ned med næsten 50%. Ringer så ind og spørger om det kan være rigtigt og om der er noget vi kan gøre. Nej det er der ikke sådan er det bare. Handler aldrig der igen ! Slet ikke med den ubehøvlede kundeservice som nærmest grinte hånligt.

God kvalitet og service

God kvalitet og service

Super Service

Super Service, okay priser og overskuelig hjemmeside

Elendig kundeservice koster mig over 700 kr

Virkelig ærgerlig oplevelse med Sinfull grundet elendig kundeservice, hvor de efter at have erstattet et defekt produkt i Juli 2018 giver mig besked om at jeg skal betale det nye produkt. Denne besked får jeg første gang i oktober. Altså 3 måneder efter, jeg har sendt deres defekte produkt retur. Efter at have søgt om hjælp hos deres kundeservice sidder man bare tilbage helt uforstående over, at man blot kan betale de penge, hvis man ikke vil indberettes. Så tak for elendig kundeservice med en ekstra-regning på 700-800 kr! Har ikke tænkt mig at handle hos Sinfull igen. Sinful skriver og giver udtryk for, at de har i sinde at vi finder en løsning, men dette har ikke kunne lade sig gøre. Eller jo, løsningen bliver, at jeg fortsat skal betale for et ekstra produkt.

Nemt, hurtig og præcise beskrivelser.

Nemt, hurtig og præsise beskrivelser. Bestilte inden kl 2100 og kunne hente pakken dagen efter kl 1300 Anonym brun papkasser, som lovet. Produkterne er fuldt ud som beskrevet, gode kvaliteter.

For dårlig kvalitet produkter

Original anmeldelse 29/12 2018: Ejer 4 ting fra Sinful - og det ene virker da stadig... De andre tre var hhv. fejlbehæftet fra starten (kunne ikke slukkes), "døde" efter mindre end 2 mdr, og overophedede så meget, at man brændte sig på produktet. Den sidste, fjerde ting er udelukkende silicone og nok lidt svær at smadre... Meeegen senden frem og tilbage samt produkter af uacceptabel kvalitet giver ikke mange stjerner. De to stjerner der så er, de er for den overordentligt venlige og hurtigt responderende kundeservice. Men... En kundeservice kan ikke stå alene. Måske man skulle sørge for at indkøbe produkter af bedre kvalitet fra Sinful's side? NB: Det blev bizart og faktisk pinligt og ubehageligt til sidst med alle de fejl i produkterne, når jeg skulle være i kontakt med kundeservice. Jeg synes ikke selv, jeg er specielt "voldsom" i min brug af produkterne, og jeg har vedligeholdt dem, som jeg skulle. Har fundet et andet sted at handle den slags. Ærgerligt, men jeg orker ikke mere bøvl med defekte produkter. Måske var jeg bare uheldig... Men 3 ud af 3 mulige gange?? TILFØJELSE 11/1 2019: sinful.dk valgte simpelthen at indberette min anmeldelse til Trustpilot 2/1 2019 med argumentet, at den kun handler om produkterne (jo ikke sandt) - de beder mig give mig til kende m. ordrenummer eller mail/navn, hvilket jeg gør dagen efter, så jeg kan få anmeldelsen synlig igen, men herefter har man IKKE travlt med at få den tilbage på visning. Min anmeldelse er "sat ud af spil" i en uge pga dette. Alt andet foregår med lynets hast, så det er lidt 'sjovt'... Samtidig har sinful.dk så den frækhed at kontakte mig pr privat mail (har jeg IKKE bedt om!), hvor jeg bliver bedt om at ringe dem op. Hvorfor i alverden kan man ikke bare acceptere min anmeldelse? Den er jo reel nok!? Det er selvfølgelig også træls at få kun 2 stjerner, det kan jeg godt se... Men det er lidt chancen i branchen, ikke? Jeg kontakter jer ikke. Jeg mener sådan set det med, at jeg ikke har noget behov for at finde en eller anden 'løsning' der (har jeg som sagt fundet selv), og ændrer faktisk antal stjerner fra 2 til 1 pga den her alt for aggressive tilgang fra kundeservice (som jeg ellers var ret begejstret for, men vid hvornår I skal bakke ud!). I bedes undlade at kontakte mig yderligere privat fra sinful.dk... Tak. (Spændende at se, om det her så også bliver indberettet.)

ingen problemer

ingen problemer

fik den mest fantastiske julegave til…

fik den mest fantastiske julegave til næsten ingen penge. fik den dagen efter jeg havde bestilt. fantastisk

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Vi har købt julekalenderen, selv kommet til at smide en vital plastik-dims ud, som gør at et af produkterne ikke virkede. Et produkt som skulle bruges til en del andre produkter. Virkelig ærgerligt. Jeg skrev til Sinful.dk om de mon kunne hjælpe - og uden at blinke er der nu et nyt produkt på vej til os. Helt uden beregning. Derudover lækre produkter i kalenderen med fin diversitet.

Fantastisk jule pakke kalender

Fantastisk jule pakke kalender. . Med virkelig gode sager. . 😁

Sinfull.dk

Moine Vi har købt deres Deluxe Julekalender og jeg er positivt overrasket over indholdet, det er sjovt og udfordrende at åben låger hver aften. Det er ikke sidste gang vi køber legetøj ved Sinfull, det er go kvali og lynhurtig levering i annonym kasse og lev info.

Fanstatisk og super kvalitet.

Fanstatisk og super kvalitet.. Min mand købte julekalendar mens jeg købte andre gave fra Sinful Vi er ret vilde med det 🙂

sinfulicious 😉

sinfulicious 😉

Luksus

Det er da helt nyt oplevelse. Jeh er ret glæde for det.

Effektive produkter og en utrolig god…

Effektive produkter og en utrolig god kundeservice! intet problem er umuligt eller urimeligt når man kontakter dem. Havde et problem med et produkt, som jeg har haft længere end retur retten, og alligevel fik jeg pengene tilbage da jeg sendte produktet ind til dem igen. Top karakterer herfra

Imponerende effektivte onani produkter

Imponerende effektivte onani produkter Jeg købte et par stykker, og glidecreme Og det er sgu noget andet end sin egen hånd Hurtig levering og gode priser Michael “ Master masturbator”

Det har bare virket og utrolig hurtig

Det har bare virket og utrolig hurtig

Det kom og var der til tiden

Det kom og var der til tiden

 Vær den første til at bedømme Sinful nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *