Hjem » Blog » Nyhed: Pornhub laver nu sexlegetøj

Nyhed: Pornhub laver nu sexlegetøj

Pornhub har altid været gode til, at lave reklamer for deres uartige indhold på en sober måde. Nu har de så bevæget sig i en helt ny retning, og fået lavet musik udelukkende ved brug af deres nye sexlegetøj.

Men det her er ikke ligesom Gillette’s video, hvor de får deres barberblade til at spille klaver. I denne video fra Pornhub, der har de fået hjælp fra Electropop bandet Perlita, og fået produceret en sang hvor største delen af lydene bliver lavet af sexlegetøj.

Guitaren bliver spillet med vibratorer, bas sporet bliver spillet af anal kugler, og onaniprodukter ligger hele rytme sporet. Som Pornhub siger, så er videoen helt safe for work, selv om de stønnelyde der kommer ind imellem, de får måske folk til at kigge lidt.

Se videoen her:

Sangen hedder “Sex Instruments” and kan downloades her.

Den tre minutter lange video, med pornostjernen Carolina Abril og Jesus Reyes markerer starten på den nye serie af sexlegetøj fra Pornhub, som er lavet sammen med Ann Summers.

Videoen er en metafor for de utallige måder som et par kan benytte sig Pornhub’s sexlegetøj, ved at fortælle en historie om et ungt par, som ikke kun eksperimenter med musik, men også med sexlegetøj.

Med over 50 års erfaring med at udvikle innovative og kvalitets sexlegetøj, så har Ann Summers også gjort sit til branchen, og har været med til at gøre det muligt at lave den nye linje af sexlegetøj, som med garanti vil bringe glæde blandt par, og singler fra hele verden.

Køb Pornhub’s sexlegetøj her >>

Se også

Undgå smertefuld sex med et enkelt trick

Er du en af dem, hvor sex kan være utroligt smertefuldt, så er du absolut …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *