Hjem » Guides » Nybegynderens gag guide 2019

Nybegynderens gag guide 2019

Velkommen til denne gag guide, hvor vi vil komme ind på de forskellige gags som du kan bruge i forbindelse med bondage, bdsm med mere. Det største problem, som folk støder på, når de går i gang med at eksperimentere med gags, er hvilke type gags de skal bruge. 

<p”>Der er et kæmpe udvalg, og folk ved ikke hvad forskellen på de forskellige gags er, og mange tror at det bare er det samme. Det er så langt fra sandt. Jo, hvis man tager den basale funktionalitet af en gag, så opfylder de alle kriterierne. Men der er forskellige typer af gags, som har hvert deres formål, alt efter hvilke type leg den bliver brugt i.

Ball Gag

ballgag-med-hullerHvis du har hørt noget om bdsm, eller bondage, så har du garanteret også hørt om ball gags. De er nogle af de mest brugte, og mest omtalte former for gags, og er ofte nævnt i sammenhæng med bondage.

Som navnet siger, så er en ball gag, en gag som holder en form for bold i munden på dig. Bolden kan have meget varieret størrelse, og de kan være med eller uden huller. De fleste ball gags bliver holds på plads af en rem, der går rundt om hovedet på den submissive.

Der er et kæmpe udvalg af ball gags, dem der er til nybegynderen har typisk en lille bold, og med huller. Det gør det nemmere at trække vejret. En gag uden huller er lidt sværere at trække vejret med, og det samme gør sig gældende hvis du går op i størrelse af selve bolden.

Køb Ball gag her >>

(Ball gag kendes også ofte som gagball)

Bite Gags

mr-b-bite-gagEn anden populær type gags er bite gaggen. Den er næsten magen til ball gaggen, men her er ideen, at den submissive har noget at bide i. Det kan være godt, hvis i leger noget med smerte.

Bolden er her bare udskiftet med et helt stykke, som der kan bides i. Selve stykket kan være lavet af alt, lige fra hård plast, hård silikone, PVC, eller endda også træ.

Køb Bite gag her >>

Ring gag

stoys-mundknebel-med-3-ringe-1En ring gag er som navnet siger, en gag, hvor selve gag-delen er en ring, i stedet for en bold, eller et bidsel. Ringene der bruges i en ring gag, de kan være lavet af mange forskellige materialer, og i varierende størrelser.

Fordel her er, at munden holdes åben, og du kan stikke ting i munden på din sub mens de bruger gaggen. Noget der kan være svært, hvis det er en ball gag, eller en bite gag.

Køb Ring gag her >>

Spider gag

cat-mouth-gag-i-st_l-med-strop-2
En variation af ring gags er spider gags. De sidder ikke så langt inde i munden som en ring gag. Disse gags har fået deres navn ud fra dets udseende.

Selve funktionen er den samme som en ring gag, at holde munden åben, så du kan få adgang til munden, uden at den submissive kan snakke imens.

Køb Spider gag her >>

Dildo gag

dildo-gagEn dildo gag er perfekt til de frække lege med en submissiv, der skal tvinges til at lege med en anden, eller på sin master/mistress.

Der er to dildoer på denne gag, en lille en der er med til at lukke munden på den submissive, og så en større en, der er beregnet til at bruge på en anden. Dobbelt dildoen holdes fast med en rem rundt om hovedet.

Dette kan være den ultimative ydmygelse, eller den ultimative tilfredsstillelse, alt efter hvem du spørger.

Køb Dildo gag her >>

Oppustelig gag

oppustelig-gag-late-x

Denne oppustelige gag fra Late X, er perfekt hvis du vil fylde munden helt ud på din partner. Her kan du bare puste gaggen op, indtil du er tilfreds.

Du lukker nemt luften ud igen, ved at trykke på ventilen, lige ved siden af pumpen. Du kan dog ikke her, bruge din partners mund til noget andet, så længe han eller hun har denne gag siddende.

Det kan være svært for din partner at synke, når denne gag sidder på plads. Der kan derfor dannes en del spyt.

Køb en oppustelig gag her >>

Læs også de populære guides til bondage reb og håndjern.

Se også

Frække gaver

Om det er jul, fødselsdag, bryllupsdag, eller nogen anden speciel lejlighed, så er det altid …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *