Ny samarbejdspartner hos dildo-priser.dk

Jeg havde godt hørt, at der var startet en sexlegetøjsbutik på nettet med navnet www.belugi.dk. Og jeg havde da også været inde for at studere sitet, efter det havde været i forskellige landsdækkende medier i forbindelse med åbningen. Da Mik S. Oddershede fra Belugi kontaktede mig for at blive samarbejdspartner med dildo-priser.dk fik vi hurtigt lavet en aftale, da firmaet virker professionelt og som et frisk pust indenfor salg af sexlegetøj og lingeri. Jeg besluttede også at lave et interview med de 2 indehavere, Mik og Marie Oddershede. Du kan her læse hvad der kom ud af en solrig eftermiddag.

Hvorfor besluttede I at starte en sexshop på internettet.

Vi synes, at der er et hul i markedet. Der manglede en online butik, der henvender sig til den helt almindelige dansker, der ikke nødvendigvis er ung og slank, eller fræk og sexet hele tiden, men som gerne vil have det godt med sin krop, sig selv, sin partner og sin seksualitet. Vi henvender os til hende og ham, som kan lide at prøve noget nyt og lege med sanserne, og som gerne vil føle sig sexet, når lejligheden byder sig. Det er vigtigt at understrege, at belugi.dk ikke handler om porno, ikke om præstationer eller kropsidealer, næsten ingen kan leve op til. Men som sagt, den helt almindelige mand og kvinde i Danmark, som gerne vil nyde livets mange aspekter, fortæller Marie Oddershede. F.eks. i vores lingeri afdeling har vi valgt mærker, som fås i rigtig mange størrelser, fra XS til 4XL. Vi synes lingeriet er af en god kvalitet og nogle af vores mærker, præsenterer også tøjet på flotte kvinder i større størrelser, så du som kunde kan se, hvordan lingeriet tager sig ud, både hvis du er slank og hvis du har lidt kurver, fortæller Marie Oddershede.

I har fortalt, at det har taget næsten 1 år fra i startede til i lancerede siden i Danmark. Hvad er tiden gået med?

Det har været en lang proces fortæller Mik Oddershede. Hvis jeg skal gøre historien lidt kort, så var det faktisk på vores bryllupsrejse, at vi besluttede at undersøge mulighederne med en sexshop på internettet. Marie er uddannet sexolog og er desuden markedsføringsøkonom i Innovation og Entrepreneurship, og jeg havde solgt min tidligere virksomhed til et fransk børsnoteret selskab. Desuden har jeg 4 Gazellepriser i bagagen. Vi ønskede at arbejde sammen om en ny virksomhed. Jeg sagde til Marie, at en sexshop på internettet ville være oplagt, så jeg primært kunne tage mig af det forretningsmæssige og Marie kunne skrive artikler og rådgive vores kunder om seksualitet og samliv, og om brug af vores produkter.

Jeg undersøgte markedet og kunne konstatere, at det er et marked i stor vækst med vækstrater på ca. 7% om året. Det viser, at sexlegetøj er blevet et allemandseje og at flere og flere mennesker får øjnene op for, at sexlegetøj og lingeri, bidrager til almindeligt velvære, på samme måde som ansigtscreme, varmepuder, motionscykler, frugt og kildevand. Det skal også lige nævnes, at vi hos Belugi.dk, ud over sexlegetøj og lingeri, har et omfattende udvalg af pleje- og skønhedsprodukter til kroppen.

Med den almindelige dansker in mente tog vi på en europæisk rundtur til bl.a. Hamborg, Paris og Amsterdam og derudover besøgte vi en masse potentielle leverandører, undersøgte materialer og fik vareprøver hjem. Det var en ganske sjov tid, fortæller Mik Oddershede og griner. Efter at have vurderet en masse prøver, forhandlet med leverandørerne, fandt vi frem til de produkter, som vi synes er interessante for vores målgruppe, som hovedsageligt består af personer i alderen 25 – 100 år.

Sideløbende har vi haft et fantastisk samarbejde med webbureauet Inet-Design i Århus, der har formået, at designe en hjemmeside, med alle moderne funktionaliteter og et grafisk udtryk, der henvender sig til alle. Slutresultatet er vi meget stolte af, siger Mik og Marie Oddershede.

Hvad synes I, at der adskiller jer fra de eksisterende online sexshops?

Jeg synes, at vi har hovedfokus på, at velvære for den enkelte og i parforholdet, giver lyst til livet, fortæller Marie Oddershede. Jeg holder rigtig meget af, at dele min viden og mine erfaringer omkring psyke, seksualitet og samliv og her indgår brugen af sexlegetøj også i nogle af mine artikler. Men generelt mener jeg, at intimitet og accept og forståelse for hinanden, er kernen i et godt samliv. Alt det andet kan være et lækkert krydderi, men det er helt op til den enkelte, at mærke hvad der er lyst til…

Der er rigtig meget glæde og nydelse at hente for både hende og ham, hvis man har lyst til at arbejde med sig selv og hinanden. Kroppen er fantastisk, og kan tilbyde enormt mange uventede sanseoplevelser, hvis man af og til, ændrer lidt på rutinerne. Det kan man læse meget mere om på min blog, fortæller Marie.

Mik Oddershede supplerer med, at det har været vigtigt for ham, at Belugi fører alle kendte mærker til konkurrencedygtige priser. Vi har alle produkter fra FUN FACTORY, LELO, We-Vibe, COLT, Rocks-Off, Fleshlight, Pjur og mange flere. Derudover har vi en Prisgaranti på alle vores produkter, fortæller han. Det skyldes, at vi har købt meget stort ind direkte hos producenterne og har således undgået fordyrende mellemled. Desuden har vi haft et økonomisk råderum til at købe alting kontant og har således ingen dyre kreditter eller lån, som skal indgå i vores salgspriser siger han.

Hvad er planerne for fremtiden med Belugi?

Lige nu arbejder vi på, at give kunderne en 5-stjernet oplevelse siger Marie og henviser til Trustpilot. Og nå vores budgetter supplere Mik Oddershede grinene. Nej spøg til side. Vi har selvfølgelig nogle budgetter vi gerne vil nå, men vi har en lang række andre parametre, som vi måler os selv på. De er mindst lige så vigtige fortæller de. F.eks. skal alle varer være afsendt samme dag, som de er bestilt (indtil kl. 19.00, red.). 95% af alle varer skal være fremme ved modtageren dagen efter – det er aftalen med Postnord. Vi måler også os selv på antal besøgende på siden, antal stjerner på Trustpilot og på Google placering.

Desuden arbejder vi på, at få den svenske, norske og finske hjemmeside lanceret. Der går ca. 1 måned før vi er klar i Finland og ca. 3 måneder til vi er klar i Norge og Sverige, slutter Mik S. Oddershede.

Efter interviewet har jeg haft mulighed for at studere www.belugi.dk lidt nærmere. Og jeg synes, at det bliver rigtigt spændende at følge Mik og Marie Oddershede’s indtræden i den danske og nordiske sexlegetøjsverden. De virker professionelle og ambitiøse på hver deres måde. Hvor Marie har stor fokus på rådgivning, produkter, seksualitet, lyst og velvære, som hun fortæller om med stor iver og indsigt. Mik Oddershede derimod, har mere fokus på tal, kostpriser, udsalgspriser, kampagner og internationalisering af Belugi. Her på dildo-priser.dk hilser vi dem velkommen og håber, at de kan være med til at give danskerne endnu bedre priser på sexlegetøj og lingeri.

Se også

Realdolls

RealDolls – Realistiske sex dukker

RealDoll bliver mere og mere populære, og ikke mindst mere og mere realistiske. Der er

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *