Hjem » Narremissen – Kostumer på nettet

Narremissen – Kostumer på nettet

Narremissen.dk - Frække kostumer på nettetLeder du efter frække kostumer på nettet, så er Narremissen med garanti en butik du har stødt på før.

Narremissen.dk blev startet af en dengang 24 årig pige, som så der var et hul i markedet indenfor salg af frække kostumer på nettet. Hun oprettede en facebook side, som hedder Frække kostumer, og derigennem promoverede hun sine kostumer. Det gik over alt forventning, og i løbet af kort tid nåede hun over 130.000 følgere på Facebook. En facebook side som den dag i dag stadig har godt gang i den, og som dagligt poster opdateringer af flotte, og ikke mindst frække kostumer.

Hendes hjemmeside – Narremissen.dk blev altså med et ret kendt, og hvad der bare var tænkt som et hobby projekt for den unge advokatsekretær studerende, det gik hen og blev meget mere end et hobby projekt. Hun har i dag ansatte, og har udvidet forretningen til både Norge, Sverige og Tyskland.

Så holder du af flotte kostumer, så er Narremissen da helt klart værd at besøge, men ellers kan du også sagtens finde masser af inspiration her på siden, og der sammenligner vi endda priserne for dig, således at du altid får den billigste pris.

Se frække kostumer her >>

 Trustpilot rating:

Hurtig levering

Hurtig levering. Men størrelses mæssigt passede overdelen og underdele ikke sammen, overdelen var som en xs og underdelen som en L.

Jeg fik hvad jeg bestilte

Jeg fik hvad jeg bestilte, og leveringen var ret hurtigt så kan ikke klage over noget

Varen kom dagen efter

Varen kom dagen efter, jeg havde bestilt det.

Super tilfreds

Super tilfreds med min betjening og den hurtige levering

Hurtig levering og nem hjemmesiden at …

Hurtig levering og nem hjemmesiden at finde rundt i.

Jeg bestilte mit lingeri sidste …

Jeg bestilte mit lingeri sidste onsdag-samme dag blev pengene trukket. Nu 8 dage senere har jeg stadig ikke modtaget min bestilling

Super hurtig levering

Super hurtig levering, alt var der og var som bestilt. Helt perfekt.

Hurtig service flotte vare 😊

Hurtig service flotte vare 😊

Str. Ude af kontrol

Str. Helt ved siden af, latterligt dårligt produkt

Kostumerne kom 1 dag efter jeg havde …

Kostumerne kom 1 dag efter jeg havde bestilt dem, så det var bare perfekt

Yess!!

Jeg har købt en del på nettet og hver gang er der gået grus i maskineriet. MEN, da jeg købte fra narremissen, lå pakken i poskassen, næsten før jeg havde tastet enter. Og jeg fik ovenikøbet en ekstra overraskelse 🙂

Meget tilfreds

Super. God service

Super service helt i top

Super service helt i top

Førsteklasses ekspedit

Lavede en reklamation på en vare, og fik hurtig ekspedit uden spørgsmål og bøvl! Super oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Narremissen.dk!

Sommerfugle kostume

Super fint kostume og hurtig levering 🙂

Giver ingen mening at Det er One size

Giver ingen mening at Det er One size, da det ikke passer alle, og beskrivelse og billede ikke passer til det man modtager.

God service, kom hurtigt

God service og varen kom hurtgt

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse. Fin pakke og meget lækkert tøj. Køber helt sikkert herfra igen.

størrelsen var meget mindre end der stod

størrelsen var meget mindre end der stod

Hurtig & let 👍👍

Hurtig & let 👍👍

Vær den første til at bedømme Narremissen.dk!