Hjem » Narremissen – Kostumer på nettet

Narremissen – Kostumer på nettet

Narremissen.dk - Frække kostumer på nettetLeder du efter frække kostumer på nettet, så er Narremissen med garanti en butik du har stødt på før.

Narremissen.dk blev startet af en dengang 24 årig pige, som så der var et hul i markedet indenfor salg af frække kostumer på nettet. Hun oprettede en facebook side, som hedder Frække kostumer, og derigennem promoverede hun sine kostumer. Det gik over alt forventning, og i løbet af kort tid nåede hun over 130.000 følgere på Facebook. En facebook side som den dag i dag stadig har godt gang i den, og som dagligt poster opdateringer af flotte, og ikke mindst frække kostumer.

Hendes hjemmeside – Narremissen.dk blev altså med et ret kendt, og hvad der bare var tænkt som et hobby projekt for den unge advokatsekretær studerende, det gik hen og blev meget mere end et hobby projekt. Hun har i dag ansatte, og har udvidet forretningen til både Norge, Sverige og Tyskland.

Så holder du af flotte kostumer, så er Narremissen da helt klart værd at besøge, men ellers kan du også sagtens finde masser af inspiration her på siden, og der sammenligner vi endda priserne for dig, således at du altid får den billigste pris.

Se frække kostumer her >>
  • Det koster 39 kr. uden omdeling i fragt, og 59 med omdeling.
  • Symfonivej 29
  • 2730 Herlev
  • Tlf.- De yder ingen telefon support
  • Mail [email protected]

 Trustpilot rating:

Vær den første til at bedømme Narremissen.dk!