Hjem » MissAmour.dk

MissAmour.dk

  • Information
  • Trust pilot reviews

Trustpilot rating:

 

MissAmour.dk – Dildoer, sexlegetøj, lingeri og erotik.

Butikken bliver drevet af Jesper Krogfelt Hansen, som lever og ånder for online handel. Missionen er, at gøre sexlegetøj tilgængeligt for alle, unge som gamle. Desuden bestræber butikken sig på, at være førende med nye produkter, da dette er et marked der går utroligt stærkt.

Gå til butik

Denne butik er ikke Emærket

God service og hurtig levering hos Miss Amour

Jeg har handlet lækre varer hos Miss Amour og oplevede god service og hurtig levering. Vi er meget tilfredse med funktion og kvalitet af varerne.

Hurtig og præcis levering

Varen kom som lovet. Intet at klage over

diskret og kvalitet samlet samme sted

Da jeg valgt Missamour som stedet jeg ville handle havde jeg 3 krav. Diskration, pris og leveringstid.. Alle 3 ting fik jeg opfyldt. Varen kom meget anonymt pakket ind, en konkurrence dygtig pris og lyn hurtig levering.. Missamour er blevet mit fortrukne sted at handle voksen lege tøj!

Super service, og god side

jeg fik hjælp med det sammen, da jeg spurgte om hjælpe, så super service og stor tak for hjælpen. Kan varmt anbefale denne side til andre.

Virkelig god service

Jeg var på udkig efter lidt forskelligt til min kone og mig og havde nogle spørgsmål. Jeg fik svar indenfor 30 minutter og det var virkelig kvalificeret hjælp. Derudover er siden indbydende og har et stort udvalg. Maksimalt antal stjerner fra mig 🙂

Vær den første til at bedømme denne butik nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *