15509_-_love_botz_love_glider_sex_maskine_02

LoveBotz Love Glider Sexmaskine

Køb produkt 3.995,00 DKK »

Priserne opdateret 25-Nov-2017 0:00:00
Kategorier: ,

Godt at vide

  • Pris garanti - Hos dildo-priser scanner vi priserne to gange dagligt, så du får altid billigste pris.
  • Diskret levering - helt neutrale pakker.
  • Sikkerhed - vi har kun samarbejde med butikker vi stoler på.

LoveBotz Love Glider Sexmaskine priser

Pris Fragt Totalpris
Sinful.dk Sinful.dk er e-mærket 3.995,- 0,- 3.995,- Mere info

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

LoveBotz Love Glider Sexmaskine priser

Pris Fragt Totalpris
Sinful.dk Sinful.dk er e-mærket 3.995,- 0,- 3.995,- Mere info

Denne frække sexmaskine – LoveBotz Love Glider er til jer eller dig der elsker en fræk, sjofel maskine, der kan give nogle nydefulde stunder.

Alene kan du bruge den til at blive fyldt ud selv, og opleve det at der er en, eller noget der støder op i dig. Den giver dig helt og andeles kontrol over din egen lyst og nydelse. Træk stolen frem, og sæt din yndlings dildo på den. Sæt dig nu ned, så du glider ned over dildoer, og dine lår hviler på de bløde polstrede sidestykker. Du kan selv vælge, om dildoen skal stimulere dig vaginalt, eller analt. Dermed kan denne Love Glider også benyttes af mænd.

Når du nu sidder på stolen, så vipper du bare frem og tilbage, og dildoen vil støde op i dig i det tempo du rokker frem og tilbage. Dermed er det dig der 100% har kontrollen.

Hvis du bruger det sammen med en partner, så kan du trække benene op, og så lade din partner rokke dig, og dermed også stolen. Især hvis du bruger det sammen med et blindfold, så kan det gøre oplevelsen endnu mere intens.

Maskinen er 100% manuel, så her er der ikke brug for nogen stikkontakt, ledninger, eller batterier der skal oplades før du kan lege. Da du bruger kroppen til at gynge med, så bestemmer du selv hvor hurtigt der skal stødes op i dig.

Der medfølger to stk dildoer med til denne maskine, en almindelig dildo, og en anal dildo. Desuden kan de fleste dildoer med Vac-U-Lock dildoer påsættes, hvis du gerne vil have andre muligheder, eller måske en større dildo.

Yderligere information

Materiale ABS, Træ
Længde 5,7 cm
Bredde 33,5 cm
Højde 50 cm