Hjem » Lolita dukke

Lolita dukke

En Lolita dukke er noget enhver soldat, eller stort set alle der har været til en polterabend, har stiftet bekendtskab med. Disse dukker har været mange mænds kæreste eje i mange år, men er efterhånden ved at blive sendt på pension, simpelt hen fordi der er så mange andre, og bedre alternativer.

lolita dukke

De frække Lolita dukker, har i mange år været synonymet med det eneste sexlegetøj til mænd, heldigvis for det, så har det efterhånden ændret sig meget. I dag er det ting som Autoblow 2, Fuck me Silly, Cobra Libre, og mange andre der har overtaget tronen. Desuden er de mere realistiske dukker også kommet meget ned i pris, hvilket Fuck me Silly dukkerne er et godt eksempel på.

Kig i oversigten her, og se det store udvalg fra de forskellige butikker.

Brandmand

Brud

Forførende cowgirl

Fræk lærerinde

Handygirl

Handymand

JustIn Beaver

Lusty Milf

Naughty Schoolgirl

Ryan S Secret

Sexy Soldier

Sygeplejerske

Svenske Anna

Brandy

Bridget

Daisy Dare

Dishy Dyanne

Jenna Jameson

Fatima Fong

Faye

Gary B

Jezebel

Just Jugs

Katy Pervy

Kimberly

Lolita

Lollipop

Mandy S

Maya

Mista

Pamela Anderson

Agent 69

Becky plus size

B.J. Betty

Coco Butter

Hannah Harper

Katie Cougar

Miss Demeanor

Reggie Pipes

Sally Surprise

Tyler Rocks

Valentina

African Queen

Joann

Naughty Housewife

J. Law

Men de oppustelige Lolita dukker er stadig et sjovt indslag til mange polterabendener, runde fødselsdage, og konfirmationer. Men her har vi samlet udvalget fra de danske sexshops, og viser dig her alle sammen, som shoppene kan tilbyde. Vi har alt lige fra de frække forførende lærerinder, Pamela Anderson, og de frække skolepiger til mændene, og så over til den frække brandmand, en handy mand, og selvfølgelig Justin Beaver til kvinderne.

Lolita dukke pumpe

Det kan måske også betale sig, at investere i en pumpe, med mindre du vil tilbringe noget af den kostbare tid med, at puste din lolita dukke op. Så selv om de er sjove, og billige, så ville vi anbefale dig at købe en sex dukke, hvis det er til brug hjemme i soveværelset. En af vores absolutte favoritter er realdoll. Realdoll har taget en lolita dukke til et helt andet niveau. Du kan læse meget mere om realdoll her.