Hjem » Blog » LELO Hex – Hex-Appeal, kondomer som de ikke er set før

LELO Hex – Hex-Appeal, kondomer som de ikke er set før

LELO Hex, er et helt nyt slags kondom siger svenske LELO. Udviklingen af kondomerne startede med latex kondomerne i 1920, og så nogle af de nyere materialer som polyurethan der kom i 1998 og polyisopren i 2008. Men det er kun materialerne der har ændret sig, ikke det grundlæggende design, der stadig er hylster lavet i et stykke latex eller polyisopren eller hvad det nu er lavet af.

Det vil LELO ændre med designet af deres HEX kondom. Det er den første rigtige innovation af kondomerne i over 70 år. LELO Hex har et markant anderledes design, og du kan både se, og mærke forskellen.

Hvad er så specielt ved HEX’s design?

Der er en grund til, at bikuber er formet som de er. Og hvorfor en slange snoer sig afsted som den gør. det er på grund af hexagoner. Det er en geometrisk form, der både er stærk, symmetrisk og enkel i dets natur. De er naturens valg for rigtigt mange ting, der skal være lette, og samtidig stærke. Det er derfor, at det graphene (ikke at forveksle med grafit, eller andre carbon af arter), er et af de tyndeste og stærkeste materialer i naturen er hexagonalt.

lele-hex

Med over 350 individuelle hexagons i hvert LELO HEX kondom, er dets overflade designet til at forme sig efter former, som den bliver brugt på. Resultat er en ny følelse af intimitet og komfort, og et kondom som ikke føles som noget andet.

Strukturen på HEX gøre hele forskellen. Alt i dag skal være både let, og stærkt – Lige fra broer, tage på bygninger, indkøbsnet og fly vinger. Så hvorfor skulle et kondom være anderledes?  I over 70 år er der ingen der har stillet det spørgsmål, hverken fabrikater, brugere eller sælgere. LELO vil ændre dette.

HEX er helt unikt, da det kombinerer 0.055 mm hexagonale strukturer med ultra tyndt 0.045 mm latex, for at skabe det tyndeste og stærkeste kondom du har mærket.

lelo-hex-1

 

LELO Hex kondomer >>

Se også

Danmark har fået en digital sexclub

Danmark har fået en digital sexklub – skal du lege med? Danmarks nye frække sex-univers …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *