16044_-_lelo_alibi_holiday_gave_ske

LELO Alibi Gaveæske til Hende

Køb produkt 499,00 DKK »

Priserne opdateret 25-Jun-2018 0:00:00
Kategorier: ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

LELO Alibi Gaveæske til Hende priser

Pris FragtTotalpris
Sexshop.dkSexshop.dk er e-mærket499,00 DKK 0,00 DKK499,00 DKK
Spar 180 dkk
Mere info

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

LELO Alibi Gaveæske til Hende priser

Pris FragtTotalpris
Sexshop.dkSexshop.dk er e-mærket499,00 DKK 0,00 DKK499,00 DKK
Spar 180 dkk
Mere info

Endnu engang overgår LELO sig selv, og har lavet en utrolig smuk gaveæske, som kan være den perfekte gave til hende, hvis du er i tvivl om hvad du skal give hende til valentines dag.

Denne æske er ikke nogen undtagelse, her har LELO samlet en række populære produkter, og pakket dem pænt i en flot æske.

LELO Alibi gavesættet indeholder den yderst kraftige vibrator – LELO Mia 2, Mia 2 er en lille kraftig vibrator, der er på størrelse med en læbestift. Det betyder, at den er yderst velegnet til at have med i byen, eller bare liggende i håndtasken til en god tur i byen. Den er selvfølgelig genopladelig, så der er sjov til rigtigt mange timer. Desuden er den 100% vandtæt, så du kan tage den med i badet.

Ud over Mia 2, så indeholder Alibi gavesættet også et par bækkenbundskugler. Det er kuglerne Luna Noir som du kan bruge til at få strammet bækkenbunden op. Disse praktiske kugler, er yderst behagelige at gå med, og er medvirkende til at du kan få et bedre sexliv.

Sidste ting i denne æske er LELO’s glidecreme – LELO Personal Moisturizer. Den er testvinder, og er en af de bedste glidecremer på markedet. Den er 100% allergivenlig, og indeholder Aloe Vera.