Hjem » Blog » Lækre Valentines gaveæsker fra svenske LELO til både ham, hende og parret

Lækre Valentines gaveæsker fra svenske LELO til både ham, hende og parret

Et af de store problemer ved Valentines dag, er hvad man skal give sin partner. Skal man bare invitere dem ud og spise, eller skal man købe blomster, eller hvad kan man ellers finde på?

Nu er det ikke alle, der lige syntes det er fedt at få en buket blomster, som visner efter fire dage. Eller en middag som alligevel bare er glemt dagen efter. Så hvorfor ikke købe en gave, som begge kan bruge. Det er vist den tankegang, som svenske LELO har kørt efter. De har lavet en række gaveæsker, hvor du kan få flere forskellige. Du kan få en til parret, kvinden eller manden, og så er du ligesom dækket ind.

Alle gaveæskerne indeholder noget legetøj, til parret er det en LELO Tiana 3, et par manchetter, og en gang glidecreme. Til fyren er der blandt andet LELO Hex kondomer, en penisring og glidecreme.

Til pigerne er der to forskellige æsker at vælge imellem. Du kan få en med nogle bækkenbundskugler, og LELO Mia 2 vibratoren. Eller du kan få en med deres Ina 2 vibrator, samt SIRI 2. Begge æsker er næsten garanti for gode stunder.

Der er i hvert fald penge at spare ved at købe gaveæsken, faktisk helt op til 40%.

Priseksempel:

LELO Intent, som indeholder Ina 2, Siri 2 og en gang glidecreme fås for 1.445 kroner.

Ina 2 alene koster 988 kroner, Siri 2 koster 869 kroner, og glidecremen koster 89 kroner. I alt er der altså produkter for 1.946 kroner.

Se også

Danmark har fået en digital sexclub

Danmark har fået en digital sexklub – skal du lege med? Danmarks nye frække sex-univers …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *