Hjem » Kvinde-Univers.dk – Lingeri, sexlegetøj og meget andet

Kvinde-Univers.dk – Lingeri, sexlegetøj og meget andet

Kvinde-univers.dk - Online sexshopOnline shoppen Kvinde-univers.dk, er en af de ældste netbutikker der har satset på ting til kvinder. De fører alt lige fra frækt lingeri, sexlegetøj, undertøj og meget andet.

De har et kæmpe sortiment, men mest indenfor lingeri, kostumer og undertøj. Sexlegetøjet er først kommet til senere.

Siden henvender sig mest til kvinder, men det er også et inspirrende sted at finde gode gaver til sin partner som mand. Butikken blev startet helt tilbage i 2005, og er i dag et ret stærkt brand indenfor ting til kvinder.

Gå til butik >>
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Bomose Alle 23
  • 3200 Helsinge
  • Tlf. 7588 2533
  • Mail [email protected]

 Trustpilot rating:

Fejllevering, insekter og ingen respons fra firma

Købte to glidecremer. En der skulle være 100 ml og en på 120 ml. Jeg modtager en på 80 ml. og den på 120 ml. opdager jeg at der er insekter indeni emballagen. Mailer billeder til firmaet og beder dem sende den rette størrelse glidecreme og en uden insekter i plus en returlabel. Hører aldrig noget fra dem. Skulle have tjekket trustpilot først

Fik ikke min vare og høre ikke fra dem

Fik ikke min vare og høre ikke fra dem. har skrevet til banken

SVINDLER FIRMA PAS PÅ

Køb aldrig hos det svindler firma da man aldrig får pengene tilbage, hvis varene skal byttes. De svarer hellere ikke tilbage på mails 😞

De stjæler dine penge!

Køb aldrig noget fra dette firma!!!! De stjæler dine penge og du modtager ikke din vare. Jeg købte en vibrator til 1400 Kr. De trak hurtigt pengene fra min konto og jeg har aldrig modtaget produktet. De sendte mig heller aldrig en ordrebekræftelse, som de skrev de ville. Jeg har skrevet til firmaet mange gange og ringet lige så mange gange, men jeg kan ikke komme i kontakt med dem. Jeg er simpelthen så vred og ked af det over at blive snydt på den måde, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at forhindre at de i fremtiden kan stjæle fra andre. De 2 gode anmeldelser (i blandt de mange dårlige) der er af firmaet er unægteligt fake.

OMG Lad endelig være med at handle her.

OMG Lad endelig være med at handle her. Hvis du fortryder og returnere får du ikke dine penge tilbage og der bliver ikke svaret på mail. Noget telefonnummer forefindes ej heller. Har prøvet at få kontakt i 2 måneder, men har stadig intet hørt. det er i den grad dårlig stil. Håber at firmaet lukker. Skulle selvfølgelig have undersøgt de i forvejen dårlige anmeldelser, men den fejl gør jeg ikke igen. Tænk at I kan være dette bekendt overfor jeres kunder.

Købte to BH'er til min kone og de …

Købte to BH'er til min kone og de passede fint, men hun synes ikke de gav god nok støtte. Skrev så tilbage til Kvinde Univers, om de kunne guide mig til en bedre model med mere støtte og hvordan jeg skulle forholde mig mht. at sende retur, men fik ikke noget svar retur... Prøvede så igen igår aftes (næsten en måned efter første mail), men har forsat ingen svar fået.

Har sendt vare retur

Har sendt vare retur, men får ingen penge retur fra firmaet. Har gentagende gange bedt om at få penge retur, men der bliver ikke svaret på mails og man har fjernet telefonnr. Afventer stadigvæk penge og håber at de kommer inden for få dagen, således at jeg kan komme med en mere positiv anmeldelse af firmaet. Desværre et firma med lækre vare, men utroværdig handelsbetingelser. Jeg nåede heldigvis ikke at få afgivet en større ordre efterfølgende.

Meget utilfredsstillende service . Kun leveringen har været god.

I får 2 stjerner for hurtig levering og pæne vare men her stopper det så også. En vare er i forkert farve og i er hverken til at få fat i pr mail eller pr tlf. Har skrevet til jer 3-4 gange og har prøvet at ringe på et tlf nr som angiveligt skulle tilhøre jer - men intet svar . I har endda slettet tlf fra jeres faktura og jeres hjemmeside. Har nu prøvet en hel uge - og indser at dette ikke er første gang det er sådan. Så til fremtidige kunder - vil jeg tøve lidt med at bestille hos jer.... desværre .

Hurtig levering, fin vare

Bestilte tirsdag sidst på eftermiddagen, torsdag var varen klar til afhentning. Super tilfreds. Varen var som beskrevet.

Tålmodighed

Hvis du vil købe noget fra denne side, skal du være klar over, at det tager lidt tid før det kommer, der gik en uge før de sente det fra lageret, og nåede kun lige at få det dagen inden det skulle bruges. Da jeg skrev til kunde service fik jeg intet svar, hvilket er irreterende. Men produkterne var fine da de endelig dukkede op. Så vær sikker på at du bestiller i god til og væbner dig med tålmodighed!

Lang leveringstid, læser ikke mail, tager ikke telefon, får ikke penge retur.

Jeg bestiller nogle bh'er og må vente på dem i mere end 3 uger. Jeg forsøger at ringe men telefonen bliver ikke taget. Til sidst skriver jeg og beder virksomheden om ikke at sende dem, da de skulle have været brugt som en gave. Alligevel får jeg 2 dage senere en mail om at varerne er afsendt og pengene er trukket på min konto. Jeg lader varerne gå retur (modtagelse nægtet og pakke ikke hentet så den sendes retur d 20. Oktober) og venter på at få mine penge tyilbage - det har jeg så ventet på i en måned nu (og har i mellemtiden forsøgt at ringe to gange og har også skrevet en mail som ikke er besvaret). Jeg ville give 0 stjerner hvis jeg kunne for dette her har udsigt til at være rent tyveri af mine penge.

Umulig kundeservice - ingen penge retur

Jeg købte i midten af maj en bh, som jeg få dage efter sendte retur, grundet størrelsen. Jeg havde forinden haft fat i kundeservice, som fortalte at jeg bare skulle vedlægge ordrebekrivelsen/bekræftigelsen, og så ville de sørge for at pengene ville komme retur. Det gjorde jeg selvfølgelig, men har sidenhen intet hverken hørt eller modtaget, tiltrods for at jeg har prøvet at kontakte dem.

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Kan kun anbefales.

Rigtig god oplevelse

Købte julegaver til fruen, men fik en enkelt forkert vare - fruen var dog glad for det øvrige. Kvinde Univers skyndte sig at levere den rigtige vare og bekymrede sig slet ikke om at få den forkerte vare retur, så jeg slap for bøvl med at returnere. Er godt tilfreds

Vær den første til at bedømme denne butik nedenfor!