1

King Cock© – 20,5 cm med sprøjtefunktion og pung

Køb produkt 399,00 DKK »

Priserne opdateret 15-Nov-2018 0:00:00
Kategori:

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Mange foretrækker en realistisk dildo, og der er få stykker sexlegetøj, som er lige så realistisk som King Cock©. Denne dildo forbløffer de fleste, og det gør den både med sin realistiske udseende og sin gennemføre funktionalitet, hvilket blandt andet betyder, at det er én af de få dildoer på det danske marked, som har en indbygget sprøjtefunktion.

King Cock© er 20,5 cm lang, hvilket betyder, at den størrelsesmæssigt er mere end rigeligt for de fleste. Den kan også bruges til analsex, men den er næppe egnet for begyndere på grund af sin imponerende størrelse. Det anbefales desuden at bruge glidecreme, hvis du vælger at bruge den til analsex, hvilket den bestemt også er egnet til.

Målet med King Cock© var at skabe en dildo, som giver så realistisk en oplevelse som muligt, og det er lykkedes. Materialevalget har været en seriøs overvejelse, og den er fremstillet i Fanta Flesh™ Life like, som er noget af det tætteste man kan komme på følelsen af rigtig hud. Dette er kombineret med udsædvaneligt realistiske detaljer i form af blodårer og naturligvis pungen, som virkelig får den til at minde om en rigtig pik, selvom de fleste mænd nok kun kan drømme om at kunne konkurrere størrelsen på King Cock©.

King Cock© er dermatologisk testet og allergivenlig. Derudover er den også latexfri, hvilket gør den til et sikkert valg for allergikere, selvom du også bør vælge et godkendt rengøringsprodukt til dette stykke sexlegetøj. Heldigvis er det muligt at medkøbe et godkendt rengøringsproduktet til King Cock©, hvilket er en god løsning, hvis du ikke allerede ejer et produkt til dette formål.

Sidst, men ikke mindst, er det også værd at nævne, at King Cock© er fuldstændig vandtæt. Dette gør det muligt at bruge den i badet eller under bruserne, hvis man ønsker en fræk oplevelse.

King Cock© - 20,5 cm med sprøjtefunktion og pung priser

Pris FragtTotalpris
Belugi.dkBelugi.dk er e-mærket449,25 DKK 0,00 DKK449,25 DKK Mere info
Sinful.dkSinful.dk er e-mærket399,00 DKK 29,00 DKK428,00 DKK
Spar 22 dkk
Mere info

Yderligere information

MaterialeFanta Flesh, PVC
Længde20,5
Bredde5,1
Ftalat fri100%
VandtætJa