Cake and Cunnilngus day

Kage og fisseslikningsdag – Cake and cunnilingus day

Ligesom mænd har deres Bøf og Blowjob dag, så har kvinderne også deres kage og fisseslikningsdag, eller cake and cunnilingus day. Den ligger måneden efter mændenes dag, og er den 14. april.

Jamen – Pigerne har Valentine’s dag siger du måske, hvad skal de så med denne dag? Tja, Valentines dag er parrets dag, der er det hvor kærligheden er i fokus, bøf og blowjob er mandens dag, og cake and cunnilingus er kvindernes dag – Dagen hvor de skal nyde godt, både til ganen, men også ren seksuel nydelse.

Dagen er altså tiltænkt, at manden kommer med kage til sin partner, og samtidig giver han hende en god oral orgasme. Du kan læse mere om konceptet her.

Hvilken kage du skal komme med til din partner, det afhænger af hvad hun godt kan lide, men det er sjældent man går galt i byen med chokolade og jordbær. Desværre er det bare ikke sæson for jordbær endnu, men prøv for eksempel med en chokolade brownie med flødeskum og chokoladesovs. Der er jo ingen der siger, at chokoladesovsen og flødeskummen skal på kagen en dag som denne.Cake and Cunnilngus day

Så fyre, vær lidt frisk – Kom hjem med kage til din partner på denne dag, og lur mig om ikke hun forstår hensigten. Om ikke andet, kan du altid sende hende et link, til denne artikel i første omgang.

Kvinder – I kunne jo forberede dagen lidt. Vær klar på når din partner kommer hjem, tag et bad, og ifør jer det sexede undertøj. Spørg om hvor din kage er henne, hvis ikke han har husket det.

Hvis dette er dagen hvor du er alene, så tag et kig på nogle af de produkter, der netop er med til at foregive oralsex. Nu havde jeg set muligheden for, at kigge nærmere på LELO Ora inde på sexmessen i Brøndbyhallen, og den så helt klart spændende ud. Men ellers er der også et produkt som Sqweel…

Så god dag kvinder!! I fortjener det!

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af Fleshlight – Teagan Presley

Jeg var så heldig fornyligt at få fingrene i en Fleshlight Girls – Teagan Presley for noget �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.