jimmyjane-hello-touch-x-1

Jimmyjane Hello Touch X Black Elektro Finger Vibrator

Køb produkt 899,00 DKK »

Priserne opdateret 14-Dec-2018 12:00:00
Kategorier: , ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Denne JimmyJane Hello Touch X, er ikke bare en helt almindelig finger vibrator. Den er nu også udvidet, med at kunne give elektroniske impulser, så rigtigt kan få din partner i stødet. Har du aldrig leget med elektrosex før, så læs vores store guide til elektrosex her.

Hello Touch X er nem at bruge, da du bare tager de to finger pads på fingrene, og så går du ellers igang med at kærtegne din partner som du ellers ville have gjort. Du bestemmer selv, om de skal give ganske almindelige vibrationer, eller måske et pirrende stød.

Elektrodelen i disse finger massage pads er pirrende, og frække og gør på ingen måde ondt, hvilket ikke er meningen når man leger med elektrosex.

Selve sættet består af to sæt finger-pads, et sæt til vibrationer, og et til elektron stimulans. Du sætter dem på ligesom en elastik, da der bare er en ring med en silikone elastik som sættes på yderste led af dine fingre.

Derudover er der en manchet, til at sætte på dit håndled, hvor det genopladelige batteri sidder. Manchetten lukkes via velkro, så du kan selv sætte den som det behager.

På selve manchetten styrer du også vibrationerne, eller elektro delen.

Du skifter nemt mellem de to sæt finger-pads, og du har hele 10 forskellige vibrationsniveauer at vælge imellem, og hele seks forskellige mønstre.

Når du rører din partner med elektro-pads’ne på, så vil hver berøring skabe en helt igennem kinky og pirrende fornemmelse. Husk aldrig at start på det højeste niveau, men kør langsomt op. Vær også varsom med berøringer på de intime dele.

Hello Touch X er vandtæt, så den kan sagtens tåle lidt af hvert, og den er så godt som lydløs, så du ikke risikerer at vække hverken barn eller naboer.

Den er selvfølgelig genopladelig.

Jimmyjane - Hello Touch Finger Vibrator X Black priser

Pris FragtTotalpris
Sinful.dkSinful.dk er e-mærket899,00 DKK 0,00 DKK899,00 DKK Mere info

Yderligere information

FarverSort
BatteritypeGenopladelig, USB kabel medfølger
StøjsvagMeget
Vandtæt100%