I til O

På denne side finder du oversigt over kategorier, produkter og artikler, der starter med alt mellem I og O.

Artikler med I

Intimbarbering – Dette er en guide til intimbarbering. Den her guide er lavet til kvinder. Det kan være vi får en artikel om intimbarbering til mænd senere. Her er der en rigtig god og grundig artikel om intimbarbering, der tager dig igennem alle trin i en intimbarbering.

Artikler med K

Kondom – Ja det er jo en ret væsentlig del af samlejet og specielt med nye partnere. Der er dog ingen grund til at kondom kun skal være et kondom, og her kan du finde en oversigt over forskellige typer kondomer, som kan gøre samlejet meget mere interessant. Der er faktisk ret mange forskellige typer og udover de klassiske kondomer kan du finde kondomer mod for tidlig udløsning, kondomer med smag og selv et selvlysende kondom.

Kyskhedsbælte – I sin tid var det noget manden fik tildelt kvinden, når han var i krig eller på handelsrejse eller for at forhindre datteren i at have sex før ægteskabet. Sådan er det naturligvis ikke i dag, men et kyskhedsbælte har indfundet sig som en del af nogle sexuelle fantasier, og et kyskhedsbælte indgår i en del sexlege lige som mandens pendant et såkaldt pikbur.

Kæmpe dildo – Nogle gange betyder størrelsen alt, og den her kategori er for de kvinder der gerne vil have det stort, og som gerne vil have en kæmpe dildo. En kæmpe dildo er god når hun virkelig vil fyldes ud, og alle de kæmpe dildoer du finder i denne kategori er minimum 18 centimeter lange.

Artikler med M

Magic wand – Nogle kalder den her magic wand vibratoren over dem alle, og ja det er nok ikke helt galt. Men faktisk blev en magic wand slet ikke udviklet som en vibrator, men som et massageredskab til nakke og skulder. Sådan er det ikke i dag. Om en magic wand stadig kan bruges til at massere skulder og nakke skal jeg lade stå hen i det uvisse, men som vibrator er en magic wand noget af det bedste der findes.

Massageolie – Er du til en romantisk aften med masser af intimitet, nærvær og erotisk nydelse på det højeste, så kan vi stærkt anefale at du får fat på en massageolie, der kan skærpe sanserne og udvikle den erotiske sensualitet. Massageolie gør ikke det hele, men det er et rigtigt godt værktøj, hvis nydelsen skal nå det sublime. Du kan eventuelt kombinere med et massagelys.

Artikler med O

Onaniprodukt guiden – Her har vi en af de bedste guider til forskellige onaniprodukter. Her forklarer vi om klassiske produkter som fleshlight og vibratorer, såvel som det noget mere nye produkt VR porn. Læs den store guide her,

Den side opdateres løbende, og når der kommer nye spændende produkter, kategorier og artikler, så opdateres denne artikel.