Hjem » Blog » Hvordan bringer i sexlegetøj ind i forholdet

Hvordan bringer i sexlegetøj ind i forholdet

Seks ting i bør vide, før i forsøger at bringe sexlegetøj med ind i soveværelset.

1. Hvordan bringer jeg det på bare, at jeg godt vil bruge min vibrator under sex, uden at gøre min partner ked af det

Nu da sexlegetøj er stort set overalt i medierne, og endda i nogle indkøbscentre, så fortæl din partner, at du så noget i tv, eller læste en artikel (som for eksempel denne her), om det at forbedre ens sexliv ved hjælp af en vibrator. Spørg så om det er noget han/hun vil prøve. På den måde siger du at han/hun ikke gør noget galt, men at du simpelt hen bare er nysgerrig.

2. Okay, min partner er med – hvad nu

Forslå at i køber den nye vibrator sammen. Enten kan i gå ned i den nærmeste sexshop og købe den sammen, eller i kan finde en på nettet. Hvis i nu allerede har en, så kan du jo prøve at tage den med i seng næste gang. Lad din partner vide, at det er godt, og at du nyder det, så slapper han/hun af, og begynder måske også selv at nyde det.

3. Kan vi bruge sexlegetøjet på skift på hinanden

Hvis du bruger kondom sammen med din partner, så skal i heller ikke bruge sexlegetøj på skift, uden at beskytte jer. Put et kondom på vibratoren eller dildoen når i bruger det, og hvis i skifter fra den ene til den anden, så skift også kondomet.

4. Skal vi bruge nogle specielle ting til at rense legetøjet med

Nej – det behøver i ikke. Varmt vand og sæbe kan gøre det lige så godt. Bare husk på, at vibratoren skal være vandtæt før i dypper den i vand. Ellers så fjern i det mindste batterierne. Anti-bakterielspray er godt at have også, men husk at tør legetøjet af, før i bruger det.

5. Batterierne holder ikke længe, kan vi få dem til at holde længere

Heldigvis så er de fleste stykker sexlegetøj i dag genopladelige. Så hvis i bare sørger for at lade dem op ind mellem brug, så holder de faktisk ganske fint. Hvis det er et stykke legetøj med almindelige batterier i, så kan i med fordel fjerne batterierne når ikke legetøjet bliver brugt. På den måde fjerner i også risikoen for, at i kommer til at tænde for vibratoren ved et uheld.

6. Kan en vibrator erstatte “the real deal”

Nej, det kan den på ingen måde. En vibrator kan være en ganske fint substitut, men den kan og vil aldrig kunne erstatte en mand. Overdrevet brug af en vibrator, kan dog føre til, at der skal lidt mere til før kvinden kan komme. Men der er intet at være nervøs for – Vibratoren er ikke en erstatning – Det er et tillæg.

Se også

Danmark har fået en digital sexclub

Danmark har fået en digital sexklub – skal du lege med? Danmarks nye frække sex-univers …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *