Spar:
250 DKK
Hot Octopuss Pulse II Duo - Penis vibrator

Hot Octopuss Pulse II Duo – Penis vibrator

Køb produkt 699,00 DKK »

Priserne opdateret 25-Nov-2017 0:00:00
Kategorier: , ,

Godt at vide

  • Pris garanti - Hos dildo-priser scanner vi priserne to gange dagligt, så du får altid billigste pris.
  • Diskret levering - helt neutrale pakker.
  • Sikkerhed - vi har kun samarbejde med butikker vi stoler på.

Hot Octopuss Pulse II Duo priser

Pris Fragt Totalpris
Sinful.dk Sinful.dk er e-mærket 949,- 0,- 949,- Mere info
WinkWink.dk WinkWink.dk er e-mærket 699,- 0,- 699,-
Spar 250 dkk
Mere info

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Hot Octopuss Pulse II Duo priser

Pris Fragt Totalpris
Sinful.dk Sinful.dk er e-mærket 949,- 0,- 949,- Mere info
WinkWink.dk WinkWink.dk er e-mærket 699,- 0,- 699,-
Spar 250 dkk
Mere info

Hot Octopuss Pulse II Duo er en penisvibrator til parrene. Ligesom sin forgænger Hot Octopuss Pulse, så kan denne vibrator bruges af mænd med potens problemer. Her er det ikke nødvendigt, at manden har rejsning for at i kan bruge den.

Den patenterede teknologi gør nemlig, at manden kan få udløsning, selv om han ikke har rejsning. Det der gør den specielt til parret er, at den kan omslutte manden, og samtidig kan han ligge fx. ovenpå kvinden, og overfladen af Hot Octopuss Pulse II Duo, vil samtidig stimulere kvinden.

Det hele kan styres via den medfølgende fjernbetjening, så i behøver ikke engang flytte jer, for at ændre vibrationerne eller hastigheden – Det er bare et enkelt tryk på knappen.

Selv om den hedder duo, så kan Hot Octopuss også bruges alene af manden. Netop fordi den er designet så han ikke behøver at have rejsning, så kan denne bruges af alle mænd med potens problemer. Den kan også fås i en billigere udgave uden fjernbetjening.

Når Pulse sidder omkring penis, så er vibrationerne fokuseret omkring området ved strengen på penishovedet. Du bør bruge en god vandbaseret glidecreme sammen med Hot Octopuss.

Vibratoren er også 100% vandtæt, så du kan nyde den i badet eller under bruseren.

Hot Octopuss er selvfølgelig genopladelig, og der medfølger en USB lader, samt en praktisk opbevaringspose til både oplader og vibrator.

PRISVINDER: I 2014 vandt Hot Octopuss Pulse en Xbiz Award for “Couples Toy of the Year”, hvilket er helt velfortjent, og vi er sikre på at den tager endnu flere priser hjem i dobbelt sengen.