Historien om Rabbit Vibratoren

Historien om Rabbit vibratoren

Du har helt sikkert hørt om den kendte rabbit vibrator før. Hvis du er kvinde, og læser med, så er der nok en helt særlig grund til dette.

Historien om the Rabbit fra 1983 til idag

1983: Opfindelsen af vibratorer som ligner dyr

Sexlegetøjsproducenten Vibratex bliver den første til at designe vibratorer med flere effekter – (med interne og eksterne komponenter) til USA. Fordi legetøjet blev lavet i Japan, hvor producenterne faktisk ikke fik lov til at lave vibratorer, var apparaterne formet som dyr, og kom i lyse farver, for at narre modstandere af hele idéen omkring sexlegetøj.

I 1983 lavede man så Beaver, Kangaroo og Turtle, og alle havde en intern penislignende komponent sammen med forskellige typer “kildere” til ekstern stimulering.

1984: Kaninen fødes

Designerne hos Vibratex havde arbejdet på en ny vibrator, der fremhævede revolutionerende og roterende perler i akslen for at øge stimuleringen. I denne proces, satte de sig fast på at forme vibratoren som en kanin, ikke kun på grund af formen, men også fordi, at ifølge den kinesiske kalender, så betyder kanin held. Og hvem vil ikke gerne have held med sine orgasmer?

1993: De første tager kaninen til sig

I Seattle, begyndte sexshoppen, Babeland, at sælge kaninen. De første modeller var ikke med batteri, men med ledning. Det var faktisk først i 1997, at den batteridrevne Rabbit så sin fødsel. Selvom vibratoren var populær, gik salget ikke eksplosivt. Endnu.

1998: The Rabbit møder Charlotte

I 1998 bliver der skabet en fuldstændig vanvittig efterspørgsel efter The Rabbit. Som også nævnt i starten af denne guide, var det Sex And The City og Charlotte, som er årsagen til, at vibratoren bliver så populær. Seriens anden person, Samantha, er senere hen årsag til, at Magic Wand opnår kultstatus. Vi kan altså takke HBO for, at vi er blevet introduceret til nogle fantastiske vibratorer, som enhver kvinde er nødt til at have i sin natbordsskuffe.

Da HBO skal beslutte, hvilket sexlegetøj, som skal med i serien, besøger de The Pleasure Chest i New York, for at lave deres research korrekt. Allerede på det tidspunkt, er The Rabbit Pearl den bedst sælgende i butikken. Men der er altså ingen tvivl om, at havde det ikke været for Charlotte, HBO og Sex And The City, så var kendskabet til vibratoren aldrig blevet så stort.

Du kan finde episoden fra serien i sæson 1, episode 9 “The Turtle and The Hare”.

1999: Det hele går viralt

Efter den store succes i Sex And The City, er der andre producenter, som får øje på vibratorens popularitet. Forskellige Copy-cats dukker derfor op, og begynder at udnytte “sagen” og laver vibratorer med den samme innovative dobbeltstimulation og de kendte ører. Men det er ikke kun Sex And The City, som er årsag til den store afsætning. I samme periode, bliver det nemlig muligt at shoppe online, og derfor, er der nu kommet mulighed for at udøve et mere diskret indkøb af sexlegetøj. Da dot.com bølgen startede, rapporterede Ann Summers, den voksende sexshop, at på bare 12 måneder, fik de solgt over 1 million Rabbit vibratorer.

2005: Hollywood A-list kendisser går til bekendelse

Det er ikke kun de fire veninder fra New York, som går til bekendelse, når det gælder sexlegetøj og forkælelse til privaten. Den desperate hustru (Desperat House-wifes) Eva Longoria nævner sin kærlighed til legetøjet i et interview med et nationalt kvindemagasin: “Jeg giver kaninvibratorer til alle mine veninder,” sagde hun. “De skriger, når de pakker det ud. Den bedste gave jeg kan give dem er en orgasme.” (Hendes ros til The Rabbit øgede Babelands salg af legetøjet alene med 30 procent.)

2006: The Big O

I juni 2006 fik The Rabbit Habit et magiske eventyrstøv af succes (dvs. Oprahs godkendelses-stempel), da den blev faktureret i “O”, Oprah Magazine som “Rolls Royce of Sex Toys”. Samme år sker der derfor det, at en såkaldt RabbitFever rammer internationalt og i UK opstår der såkaldte Rabbit Addicts, som fandt vibratoren SÅ vanedannende, at de bogstaveligt talt ikke kunne holde op med at bruge den.

2008: Ikke alt er fryd og gammen for den kendte kanin

Attorney General i Alabama, Troy King, meddeler, at han vil håndhæve sin stats officielle “sex-legetøjsforbud”, som uden tvivl ville have påvirket kaninen, det mest solgte legetøj af tiden. Troy King, der er republikansk (no wonder …), troede på, at sexlegetøj var umoralsk og det var hans pligt at arrestere – ja, virkelig, enhver, der brugte dem. Som reaktion begyndte den tidligere Alabama guvernørkandidat Loretta Nall en modkampagne, der hedder Toys for Troy, som opfordrede kvinder til at sende deres vibratorer og dildoer direkte til advokatkontorets kontor.

2009: “Coffee-to-go” eller “Rabbit-on-the-go”?

Selvom Troy King forsøger at forbyde brugen af den kendte vibrator, går det den stik modsatte vej. Producenterne kan stadig mærke populariteten, og derfor videreudvikles vibratoren. Nu begynder man at kunne købe en mini-udgave af The Rabbit, sådan den kan komme med på farten, eller blot ligge trygt og sikkert i håndtasken. Denne tendens ses desuden mere og mere idag, hvor meget sexlegetøj er begyndt at komme i mindre udgaver – måske til den travle kvinde på farten? Dette gælder også de små “Bullet Vibratorer”, der er klitorisstimulatorer, som også fylder meget lidt.

2013 og frem til idag: Stadig populær og i et hav af designs

Siden dengang i 1983, hvor man lavede de første dyrelignende designs af denne type vibrator, og 1984, hvor kaninen blev født, er der sket en hel del. Et marketingstunt i Sex And The City satte for alvor vibratoren på (sex)verdenskortet – men havde det ikke været for de gode funktioner og den innovative stimulation, så var kaninen nok aldrig blevet populær for alvor. Idag sælges der langt over 5 millioner Rabbits hvert år – nogle i lidt andre udformninger for eksempel Dolphin eller Butterfly – men alle med den innovative dual-action vibration. Dog er det oprindelig design fra Vibratex stadig nummer et sælgende design.

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af ballgags

Gagball anmeldelser

Velkommen til denne Gagball anmeldelse, hvor vi vil komme ind på de forskellige gags som �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.