Den hjælpeløses fyrs guide til køb af lingeri

At købe frækt lingeri til kvinder, er noget af det sværeste en fyr kan komme ud for at gøre. Det er helt på højde med, at invitere den første pige ud, eller købe det rette hygiejne bind eller tampon til kæresten.

Det ser ud til, at lingeri mere eller mindre er designet til at forvirre mænd. Der er numre, og bogstaver der ikke giver mening, og noget lingeri ligner hinanden, men navnene er forskellige, og gud nåde og trøste dig hvis du vælger det forkerte. Der er mindst 10 forskellige nuancer af farven blå, og du kender INGEN af dem. For ikke at snakke om laksefarvet, fersken og champagne farvet. Mener, her gik vi mænd og troede de snakkede om mad!

Den eneste ting du kan gøre før du går helt i panik, og gør dig selv til grin foran ekspedienten er, at gå i hendes undertøjsskuffe, og aflure bare nogle af de mærker, farver og størrelser som hun bruger. At gå i hendes undertøjsskuffe er som at bruge Google til eksamen. Den har alt det information du skal bruge, hvis ellers du ved hvad du skal lede efter. Rent praktisk, så er der fire ting som du skal vide før du ydmyger dig selv foran ekspedienten.

Hendes størrelse

Den absolut største fejltagelse du kan foretage dig er, hvis du køber lingeri der er for stort. Sørg for, at du har undersøgt mange af hendes trusser, bh og hvad du ellers kan finde, for at checke størrelsen, og vær opmærksom på, at størrelsen kan variere alt afhængigt af hvilke mærke du kigger på.

Du skal også være sikker på, at det du kigger på er noget hun har haft på fornyligt. Forestil dig, at du har fået kigget på et et stykke lingeri der er tre år gammelt, og slet ikke passer mere. Alt imens du kigger, så skriver du mærke, og størrelsen ned, så du ikke glemmer noget. Det ville være dumt at skulle sove en måned på sofaen, bare fordi du har glemt noget.

Hendes personlige smag

Kan hun bedst lide ting der sidder stramt, som et korset eller corsage, eller er hun mere til et frækt catsuit? Skal hendes trusser være g-strenge, eller hipsters? Skal det måske være bundløse trusser? Når du vælger lingeri, så vælg noget hun allerede har noget af, og som hun kan lide, istedet for at prøv at få hende til at gå med det korset som du engang så i en pornofilm og syntes var frækt.

Hendes yndlingsfarver

Kan hun lide ensfarvet, eller foretrækker hun fler-farvet? Er hun til rød eller sort? En ting er sikkert, det er ikke sikkert at hun er ligeså vild med det nye lingeri, bare fordi du lige fandt noget i Brøndby eller FCK’s farver. Vælg farver der matcher tøj som hun allerede har, selv om du syntes at de pink bundløse trusser lige er sagen, men alt hendes andet tøj er afdæmpet i farverne.

Materialet

Elsker hun blonder? Går hun efter bomuld eller silke? Hold dig til ting som du ved hun allerede kan lide, og du vil se at hun rent faktisk kan finde på at gå med det.

Når du har lavet din research, så er du mere klædt på til at tage ind i den nærmeste lingeri butik, og forelægge dine opdagelser og spørge efter hjælp. Seriøst, når først du har lavet grundarbejdet, så vil du finde det rent nemt at købe lingeri.

Har du andre råd til mænd, når de skal købe lingeri, så giv en kommentar nedenfor.

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af Fleshlight – Teagan Presley

Jeg var så heldig fornyligt at få fingrene i en Fleshlight Girls – Teagan Presley for noget �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.