Guide til Fleshlights

Det at bruge en Fleshlight i sig selv, er rimeligt lige til. Den er designet til at virke med det samme, med der skal ikke ret meget til, før du kan gøre oplevelsen bedre.

Guide til FleshlightsFjern den indre beskyttelse

Før du benytter din nye Fleshlight for første gang, så skal du fjerne den indre beskyttelses plastik. Ellers kan du få en yderst ubehagelig oplevelse, første gang du forsøger at indføre din penis.

Plastikken er med til at beskytte selve det indre af Fleshlight under transport, og det skal bare hives ud, og så kan det bare smides ud efterfølgende.

Benyt altid en vandbaseret glidecreme

Vi anbefaler altid at benytte en glidecreme, når du benytter din Fleshlight. Det kan godt være du kan gennemføre en gang onani uden, men det er på ingen måde samme følelse. For at din Fleshlight føles som en rigtig våd fisse, så skal du benytte glidecreme. Du må dog på ingen måde benytte en silikonebaseret glidecreme, eller oliebaseret glidecreme, da det kan ødelægge det cyberskin materiale som Fleshlight er lavet af.

For den bedste oplevelse, og for at bevare din Fleshlight længst muligt, anbefaler vi en vandbaseret glidecreme.

Varm din Fleshlight og glidecreme før brug

For at gøre din oplevelse med Fleshlight endnu bedre, så kan du altid varme det indre op til omkring kropstemperatur. Læg desuden glidecremen (altså tuben eller din dispenser) i vandet også. Selvfølgelig skal du sørge for, at den er lukket helt tæt før du gør det.

Så find en balje frem, og fyld godt med varmt vand i. Tag det indvendige af din Fleshlight ud, og læg den i vandet i ca. 10 minutter. Efter 10 minutter, skifter du vandet til noget varmere, og lader den ligge yderligere 10 minutter.  Efter 20 minutter i vandbad, så er din Fleshlight og glidecreme varmet godt op, og den fornemmelse du får, når du bruger den efterfølgende er endnu bedre, og mere intens.

Hvor meget glidecreme skal jeg bruge i min Fleshlight

Alt afhængigt af, hvilke Fleshlight du bruger, skal du justere mængden af glidecreme. Hvis du bruger en type, med meget næsten ingen rifler og riller indvendigt, så er det heller ikke nødvendigt at bruge så meget glidecreme. Hvis der derimod er masser af riller og former i den indvendige kanal, så kan det være nødvendigt med lidt mere glidecreme. Hvis du bruger for meget glidecreme, så kan du miste noget af den friktion der giver den realistiske fornemmelse, så hellere start med at brug lidt mindre creme, og så tilsæt lidt mere hvis det er nødvendigt.

Brug bunden til at regulere suget i din Fleshlight

Bunden af din Fleshlight, er faktisk en del af hemmelighed bagved dets succes. For ved at enten stramme eller løsne bunden på din Fleshlight, så kan styre hvor meget undertryk der dannes i røret, og dermed hvilke følelse du gerne vil have. Når bunden er strammet mest muligt,  så får du den maksimale sugeeffekt. Hvis du derimod løsner den lidt, så får du mindre undertryk i røret, og dermed en helt anden følelse. Hvordan du kan lide det, det er heldigvis helt op til dig.

Håndfri Fleshlight

Der findes faktisk måder hvorved du kan nyde din Fleshlight, uden at bruge hænderne. Med denne praktiske holder, kan du tage din Fleshlight med i badet, og montere den fx på fliserne i brusekabinen. Det eneste den kræver, er en plan overflade.

Find alle vores Fleshlights her.

Se også

Test af ballgags

Gagball anmeldelser

Velkommen til denne Gagball anmeldelse, hvor vi vil komme ind på de forskellige gags som

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *