Guide til bondage tape

Den store guide til bondage tape

Den populære triologi Fifty Shades of Grey, har gjort mange folk nysgerrige på at udforske BDSM, endda også folk som ellers aldrig har tænkt i de baner.

Når det kommer til, at eksperimentere med BDSM hjemme i soveværelset, så kan der godt være noget af en indlæringskurve.

Hvis i aldrig har leget med bondage reb, håndjern, eller andre former for bondage, så er en af de nemmeste måder at lære at binde en på, er ved at starte med bondage tape.

Bondage tape kommer i alle farver, og er flot og skinnende at se på. Tapen er nem at klippe i lige netop den længde du har brug for, og vi må anbefale dig at købe et par ruller af gangen, så du har lidt at lege med.

Selv om det hedder bondage TAPE, så er det ikke klæbende som gaffa tape. Det klæber kun til sig selv, og på grund af det er lavet af noget elastisk PVC materiale, så klæber det ved hjælp af statisk elektricitet. Det giver det et godt og fast greb til sig selv. Det holder helt uden knuder eller snoninger – Det skal bare presses sammen mod sig selv.

Netop fordi bondage tapen ikke klæber til hverken hud eller hår, så kan du bruge det til mange ting. Som for eksempel et hurtigt improviseret blindfold (du skal bare ikke stramme det for hårdt i mod øjnene). Det kan også genbruges nemt. Du skal bare vikle det af, i stedet for at klippe det af eller rive det over. Så kan du nemt genbruge materialet, da det klæber lige så meget næste gang i skal lege.

Bondage tape koster dog ikke alverden, så mange vælger bare at klippe det af når de er færdige, eller de bare skal skifte position. Igen en ting der gør det til et godt valg, hvis nogle gerne vil lege med bondage for første gang.

Selv om du normalt vikler bondage tapen af, så du kan genbruge det efter leg, så er det en god ting at have en saks liggende ved siden hvis nu noget går galt. Det gør sig også gældende ved bondage reb. Du kan få en speciel bondage tang, som har et vinklet blad, og en ikke skarp spids, så den er nem og behagelig at bruge, uden at du får skåret i huden også. Lige meget hvor erfaren i er med at lege med bondage reb eller tape, så anbefales det at have en tang liggende.

Tips til at bruge bondage tape:

 • Da bondage tape kun klæber til sig selv, så er det bedst hvis du vikler det et par gange rundt, før du klipper det over.
 • Vær sikker på, at tapen ikke skærer ned i huden når du vikler det rundt. Vikl det stramt, men ikke for stramt.
 • Hold altid tapen helt flad, den skal ikke være snoet. Hvis den bliver snoet så kan den nemt skære i huden, og den kan være svær at få til at klæbe.
 • Du skal altid sikre dig, at du ikke få lukket for blodcirkulationen. Fjern tapen hurtigt hvis huden bliver kold, eller bliver blålig.
 • Efterlad ikke din partner bundet i samme stilling for længe af gangen. På den måde undgår i skader og problemer med blodcirkulationen.
 • Brug aldrig bondage tape til at hænge din partner op i, eller andre former for stress belastende opgaver.
 • Undgå at putte bondage tape over hverken munden eller næsen, og vær 100% sikker på, at din partner kan trække vejret ordenligt. En bundet person kan ikke selv justere på tapen.
 • Hav altid en saks indenfor rækkevide, hvis tapen skal af hurtigt!
 • Hvis du har planer om at genbruge tapen, så glat det ud efter brug, og rul det sammen. På den måde er det nemmere at opbevare, og du får ikke krøllet det til næste gang.
Sikker led med bondagetape

Bondage tips og ideer.

Bondagetape er så alsidigt og nemt at bruge, at det hurtigt kan føre til mange frække stillinger og rollespilscenarier.

 • Bondage tape er nemt at bruge sammen med møbler. Hold din partner foroverbøjet, ved at binde han eller hendes arme fast til armlænet på en stol. Eller sæt dem i stolen, og bind armene fast til armlænet, og benene fast til benene på stolen.
 • Bind din partners lår sammen, før du lader dem stå i en doggy style.
 • Vikl noget bondage tape rundt om din partners hoved og øjne et par gange for at lave et blindfold. Du kan sagtens vikle det rundt hvor håret sidder, uden at det klæber til håret.
 • Lav en mini top af bondage tape der er viklet et par gange rundt om brystet på din partner, eller du kan lave en kort nederdel af samme. Lad din partner klippe “tøjet” af dig, når i skal videre i legen.
 • Dril og tease din partner når vedkommende er helt bundet. Prøv at give dem en orgasme, mens de ligger helt hjælpeløse, enten ved at bruge en vibrator, fingre eller munden. Få dem til at komme igen og igen.
Kvinde i bondage tape

Se også

Test af ballgags

Gagball anmeldelser

Velkommen til denne Gagball anmeldelse, hvor vi vil komme ind på de forskellige gags som

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *