Hjem » Gay-shop.dk – Sexshop for mænd

Gay-shop.dk – Sexshop for mænd

Gay-shop.dk – Danmarks største udvalg af sexlegetøj til homoseksuelle!!

Hos Gay-shop.dk stræber vi efter at levere den bedste service til vores kunder – Derfor kan i altid kontakte Christian i kundeservice, som står klar til at hjælpe dig alle ugens dage mellem kl. 8 og kl. 20 .

Gay-shop.dk er starter op på baggrund af, at vi mente de homoseksuelle i Danmark manglede en konkurrence dygtig hjemmeside med de største brands verden over – Det er nu blevet en realitet, og shoppen står klar med landets bedste priser på f.eks. Perfect Fit, Oxballs, Sport Fucker, Barcode Berlin, All Black og Domestic Partner!

Vi fører alt i:

Bag shoppen står et nyt ungt team, som startede op i August 2013, vi er besat af at kunne tilfredsstille det homoseksuelle miljø på den bedst tænkelige måde. Da service er vores speciale i shoppen, kan du altid regne med diskrete pakker og fri fragt – og hvis du er heldig, ja hvem ved, så ligger der måske ekstra lille ting i din pakke…

Gå til butik >>

Trustpilot rating:

Fantastisk service!

Jeg ønskede at støtte et dansk firma til mit køb af pride ting og jeg valgte derfor gay-shop, hvor der også var gode anmeldelser. Jeg handlede hos dem tilbage i oktober 2014, hvor jeg bestilte (på en fredag) 4 pride armbånd og fik en mail næsten med det samme fra en meget flink medarbejder, der kunne informere mig om at de desværre kun havde en af den ene type armbånd jeg havde bestilt, men om jeg ville have noget andet i stedet. Han foreslog en nøglering. Jeg kunne se på hjemmesiden at nøgleringen ellers var noget dyrere, men det blev sendt til samme pris. Allerede lørdag modtog jeg mine varer og jeg var mere end tilfreds. Hvis jeg skal købe pride varer igen, så vælger jeg helt sikkert gay-shop. God service, gode priser, fantastisk leveringstid.

Søde mennesker, god service

Vi har handlet hos gay-shop.dk og har helt igennem været tilfredse med deres service og hurtige levering. Vi vil til enhver tid vende tilbage, hvis der er andre varer vi ønsker at bestille.

Hurtig og gratis levering og super god service

Kan bare anbefale at handle her. Fik min vare dagen efter jeg havde bestilt og endda helt uden at skulle betale for fragt eller porto. Jeg havde så bare bestilt en forkert størrelse underbukser, men det blev fikset lynhurtigt telefonisk med Christian, dagen efter havde jeg den rigtige størrelse i postkassen og sendte den forkerte størrelse tilbage. Også uden at det kostede mig ekstra. Bare rigtig god service. Handler gerne igen her.

DK's bedste kundeservice!

Min nye favorit sex shop Rigtig gode priser & stort udvalg Hurtig levering Super hurtig & venlig kundeservice De kan varmt anbefales!

Hurtig Levering, Perferkt vare

Super hurtig levering, Og fede produkter

Vær den første til at bedømme denne butik nedenfor!

En kommentar

  1. Filipe Demadorius

    Den letteste måde – for mig at finde dildoer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *