Test af ballgags

Gagball anmeldelser

Velkommen til denne Gagball anmeldelse, hvor vi vil komme ind på de forskellige gags som du kan bruge i forbindelse med bondage, bdsm med mere. Det største problem, som folk støder på, når de går i gang med at eksperimentere med gagballs, er hvilke type gags de skal bruge.

Der er et kæmpe udvalg, og folk ved ikke hvad forskellen på de forskellige gags er, og mange tror at det bare er det samme. Det er så langt fra sandt. Jo, hvis man tager den basale funktionalitet af en ballgag, så opfylder de alle kriterierne. Men der er forskellige typer af gags, som har hvert deres formål, alt efter hvilke type leg den bliver brugt i.

Gagballs

ballgag Hvis du har hørt noget om bdsm, eller bondage, så har du garanteret også hørt om ball gags. De er nogle af de mest brugte, og mest omtalte former for gags, og er ofte nævnt i sammenhæng med bondage.

Som navnet siger, så er en ball gag, en gag som holder en form for bold i munden på dig. Bolden kan have meget varieret størrelse, og de kan være med eller uden huller. De fleste ball gags bliver holds på plads af en rem, der går rundt om hovedet på den submissive.

Der er et kæmpe udvalg af ball gags, dem der er til nybegynderen har typisk en lille bold, og med huller. Det gør det nemmere at trække vejret. En gag uden huller er lidt sværere at trække vejret med, og det samme gør sig gældende hvis du går op i størrelse af selve bolden.

Vi har testet et hav af ballgags i tidens løb, og har et par anbefalinger til hvad i bør kigge på når i køber gagballs.

  1. Remmem der holder gaggen skal helst være lavet af læder eller lignende materiale. Plastik er bare ikke ret behageligt i længere tid af gangen.
  2. Selve ball’en skal helst være lavet af silikone. Det er ikke ret behageligt at have skarpe ting og kanter i munden.
  3. Sørg for at der er en ordentlig lås som gør at man nemt kan få den af og på.

Bedste gagball i test

Bedste gagball i test

Denne gagball fra Fetish Fantasy består faktisk ikke kun af en enkelt gagball, men hele tre forskellige størrelser.

Det gør, at du faktisk nemt kan skifte selve ball’en ud efter hvad du finder bedst. Lige fra den helt lille kugle, til en lidt større en af slagsen.

Selve remmen er lavet af læder, hvilket vi kraftigt anbefaler, men ud over det så er der også små huller i gagballen så du faktisk kan trække vejret nemt igennem den. Denne gagball er helt perfekt til nybegynderen eller dem der lige vil starte med gagging.

Køb Fetish Fantasy Begynder sæt her

Bedste gagball til fetish folket

Testvinder Ballgag

Denne frække gagball fra Mr. B er en absolut favorit blandt fetish folket. Den er solid, er lavet i kvalitetslæder og selve gaggen er lavet i en solid kvalitets silikone.

Mr. B er kendt i fetish miljøet, og har været med i over 30 år i denne branche, så de ved hvad kvalitet er.

Denne gagball er i hvert vores bud på en som fetish folket vil elske.

Køb Fetish Fantasy Begynder sæt her

Andre typer af Gags.

Bite gag

BitegagEn anden populær type gags er en bite gag. Den er næsten magen til en ball gag, men her er ideen, at den submissive har noget at bide i. Det kan være godt, hvis i leger noget med smerte.

Bolden er her bare udskiftet med et helt stykke, som der kan bides i. Selve stykket kan være lavet af alt, lige fra hård plast, hård silikone, PVC, eller endda også træ.

Se vores udvalg af gags her

Ring gag

Ring gagEn ring gag er som navnet siger, en gag, hvor selve gag-delen er en ring, i stedet for en bold, eller et bidsel. Ringene der bruges i en ring gag, de kan være lavet af mange forskellige materialer, og i varierende størrelser.

Fordel her er, at munden holdes åben, og du kan stikke ting i munden på din sub mens de bruger gaggen. Noget der kan være svært, hvis det er en ball gag, eller en bite gag.

Se vores udvalg af gags her

Spider gag

Spider gagEn variation af ring gags er spider gags. De sidder ikke så langt inde i munden som en ring gag. Disse gags har fået deres navn ud fra dets udseende.

Selve funktionen er den samme som en ring gag, at holde munden åben, så du kan få adgang til munden, uden at den submissive kan snakke imens.

Se vores udvalg af gags her

Dildo gag

Dildo GagEn dildo gag er perfekt til de frække lege med en submissiv, der skal tvinges til at lege med en anden, eller på sin master/mistress.

Der er to dildoer på denne gag, en lille en der er med til at lukke munden på den submissive, og så en større en, der er beregnet til at bruge på en anden. Dobbelt dildoen holdes fast med en rem rundt om hovedet.

Dette kan være den ultimative ydmygelse, eller den ultimative tilfredsstillelse, alt efter hvem du spørger.

Se vores udvalg af gags her

Oppustelig gag

Oppustelig gagDenne oppustelige gag fra Late X, er perfekt hvis du vil fylde munden helt ud på din partner. Her kan du bare puste gaggen op, indtil du er tilfreds.

Du lukker nemt luften ud igen, ved at trykke på ventilen, lige ved siden af pumpen. Du kan dog ikke her, bruge din partners mund til noget andet, så længe han eller hun har denne gag siddende.

Det kan være svært for din partner at synke, når denne gag sidder på plads. Der kan derfor dannes en del spyt.

Se vores udvalg af gags her

Se også

Sexting - Sådan sender du frække beskeder

Sexting – Sådan sender du ham frække beskeder

Sexting kan være; Hyggeligt. Sjovt. Underholdende. Frækt. Intimiderende. Ophidsende. Intimt. Sexting kan være det hele!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *