1

FunFactory – Miss Bi – Dual vibrator

Køb produkt 711,75 DKK »

Priserne opdateret 15-Dec-2018 12:00:00
Kategorier: , , , ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Et af de mest almindelige problemer ved rabbit vibratorer er at der kan være problemer med størrelsen. Alt for ofte vil den være alt for lang, så når man ønsker at stimulere klitoris, så kræver det en masse besvær. Faktisk sker det ofte, at når man lægger tryk på klitoris, så lettes det på g-punktet og vice versa. Det er langt fra optimalt, og selvom det måske ikke er katastrofalt, så er det i hvert fald irriterende.

Men Miss Bi fra FunFactory kan være lige det du leder efter, hvis du kan ikke genkendende til det ovenstående problem. Den er generelt kortere end andre rabbit vibratorer og desuden har klitorisstimulatoren en rigtig god længde, der er designet til at undgå det ovenstående problem. Miss Bi har en god størrelse og en lækker bule nederst, der giver en dejlig følelse af at blive fyldt ud. Det er noget der virkelig føles skønt, og enhver der har døjet med andre rabbit vibratorer bør overveje at købe en FunFactory Miss Bi Dual vibrator.

En anden fordel ved Miss Bi er at den kan benyttes til dejlige anale lege. Klitorisstimulatoren fungerer som stoppet, så man kan trygt anvende den analt.

FunFactory Miss Bi er fremstillet af silikone og ABS. Begge disse materialer er ftalatfri, ikke porøse og allergivenlige. Der er en del friktion med FunFactory silikonen, men det kan for mange give en endnu bedre oplevelse.

Udover de ovenstående fordele, så er Miss Bi 100% vandtæt, hvilket gør den uhyre nem at rengøre. Desuden er den nem at styre med det særlige håndtag. Uanset om du bruger den på dig selv eller får din partner til det, så har man optimal kontrol over vibratoren. Det gør den til et fremragende legetøj for par, der gerne vil have lidt ekstra sjov. Så hvis i vil have en lækker rabbit vibrator, så prøv FunFactory Miss Bi Dual Vibrator.

Fun Factory - Miss Bi - Dual Vibrator - Til par - Black Line priser

Pris FragtTotalpris
Belugi.dkBelugi.dk er e-mærket711,75 DKK 0,00 DKK711,75 DKK
Spar 84 dkk
Mere info
Sinful.dkSinful.dk er e-mærket795,00 DKK 0,00 DKK795,00 DKK Mere info

Yderligere information

Ftalat fri100%
Længde17
Diameter i cm4,2