1

Fun Factory Stronic G Dildo Pulsator

Køb produkt 713,40 DKK »

Priserne opdateret 13-Nov-2018 0:00:00
Kategorier: ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Fun Factory har efterhånden produceret en lang række af fantastiske produkter indenfor sexlegetøj, og Fun Factory Stronic G Dildo Pulsator er blot endnu et fremragende produkt i deres brede udvalg. Stronic vibratoren har længe været én af deres mest populære vibratorer, og Fun Factory Stronic G Dildo Pulsator er en ny version, som er specifikt fremstillet med stimulans af G-punktet i tankerne.

Stronic vibratorerne er blevet så populære på grund af den banebrydende Stronic teknologi, som Fun Factory står bag. Stronic teknologien efterligner en mands stødende og pulserende bevægelser, hvilket giver en mere realistisk fornemmelse. Derudover kan man samtidig nyde Fun Factory Stronic G Dildo Pulsatoren vibrationer, som tilføjer et ekstra element til oplevelsen.

Fun Factory Stronic G Dildo Pulsator har 10 forskellige vibrationsmuligheder, så der er rig mulighed for at eksperimentere for at få den optimale oplevelse. Du kan naturligvis bruge den alene, men det kan også være spændende at invitere en partner ind i soveværelset til fælles leg. Dildoen har en håndfri funktion, som også gør det muligt at eksperimentere med andre ting, imens den er i brug. Fun Factory Stronic G Dildo Pulsator har en slank og ergonomisk form, som er perfekt til at ramme G-punktet – også selvom man er uerfaren med denne type af stimulans.

Vibratoen er fremstillet i silikone, hvilket giver en silkeblød fornemmelse, som gør den særdeles behagelig. Silikonen er naturligvis uden latex og phatalater, så du kan sagtens bruge den, selvom du er følsom. Fun Factory Stronic G Dildo Pulsator vil med garanti bliver brugt igen og igen, og du behøver ikke døje med at udskifte batterier. Vibratoren oplades nemt gennem det medfølgende USB-kabel, så den altid kan være klar til leg, når du har lyst.

Fun Factory Stronic G Dildo Pulsator priser

Pris FragtTotalpris
WinkWink.dkWinkWink.dk er e-mærket713,40 DKK 0,00 DKK713,40 DKK
Spar 382 dkk
Mere info
Sinful.dkSinful.dk er e-mærket1.095,00 DKK 0,00 DKK1.095,00 DKK Mere info

Yderligere information

MaterialeABS, Medicinsk silikone
Længde21
Diameter i cm3,5
Vibrationsmønstre10
VandtætJa
BatteritypeGenopladelig, USB kabel medfølger