1

Fun Factory Pop Sprøjte Dildo 18 cm

Køb produkt 899,00 DKK »

Priserne opdateret 15-Dec-2018 12:00:00
Kategorier: ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Med Fun Factory Pop Sprøjte Dildo 18 cm er du klar til en pirrende oplevelse, hvis du elsker den frække følelse af ejakulation. Der findes efterhånden en del dildoer med ejakulation på det danske marked, men Fun Factorys Pop Sprøjte Dildo er én af de absolut bedste. Den blev blandt andet nomineret til Storerotica I 2015 New Product of the Year Award, og selvom den desværre ikke vandt konkurrencen, så er der stadig tale om et fantastisk produkt.

Dildoen har en indbygget pumpe, som gør det muligt at sprøjte med væsker for at give en realistisk fornemmelse, når man bruger den. Realisme har generet været hovedfokus for denne dildo, hvilket tydeligt kan mærkes. Dildoen har både et tydeligt markeret penishoved, og derudover er der også årer langs skaftet på dildoen.

Fun Factory Pop Sprøjte Dildo kan bruges til onani, men der er også velegnet til leg med en partner. Det er blandt andet muligt at anvende den i et harness, hvis man har mod på at kaste sig ud i en realistisk strap-on leg med sin partner. Den passer til de fleste harnesser, og den også bruges til insemination, hvis man bruger rigtig sæd i den.

Med Fun Factory Pop Sprøjte Dildo er du klar til en fræk oplevelse. Dildoen har en størrelse, som er mere end rigeligt for de fleste. Den er 18 cm lang, og indføringslængden er på 16 cm, mens den har en diameter på 4,4 cm, der hvor den er bredest.

Dildoen er fremstillet i medicinsk silikone, og den er naturligvis også ftalatfri. Derudover er den også vandtæt, så du kan bruge den i bruseren eller i badet, hvis du synes, at det kunne være lækkert.

Fun Factory Pop Sprøjte Dildo 18 cm priser

Pris FragtTotalpris
Sinful.dkSinful.dk er e-mærket899,00 DKK 0,00 DKK899,00 DKK Mere info

Yderligere information

MaterialeMedicinsk silikone
Ftalat fri100%
Længde18
Diameter i cm4,4
VandtætJa