1

Fun Factory Bootie Ring Med Prostata Stimulator

Køb produkt 155,40 DKK »

Priserne opdateret 15-Dec-2018 12:00:00
Kategorier: , , ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Hvem der end sagde, at mænd ikke kan multitaske kan godt stikke piben ind, for her kommer det ultimative sexlegetøj, der viser, at mænd sagtens kan nyde to forskellige fornemmelser på én gang. Fun Factory Bootie Ring er et 2-i-1 sexlegetøj, der kombinerer en penisring og en buttplug og så de to ting går op i enhed. Den giver hårdere rejsninger, masserer mellemkødet og stimulerer prostata. Prøv den nu, alene eller med en partner. Der er garanti for en lækker oplevelse.

Fun Factory Bootie Ring er et sensationelt godt sexlegetøj, der vil give et mærkbart boost til din nydelse og orgasmer under sex, så hvad venter ud på.

Dette anale legetøj har en effektiv penisring til at styrke og forlænge dine erektioner og den har en perfekt størrelse buttplug, der vil stimulere din anus, samtidig med at du får en fantastisk prostatamassage. Men de er ikke det hele. Mellemkødet får sig også en tur, med stykket, der forbinder ring og plug, så det er faktisk hele tre ting man kan ny på én gang.

Bootie Ring Buttplug delen er baseret på Fun Factorys mest solgte plug, Bootie Small. Penis-ringen er designet til at passe til penisser af næsten enhver størrelse. Så den burde også passe glimrende til dig.

For at bruge Bootie Ring skal du blot placere ringen omkring bunden af ​​penis og bag testiklerne. Anbring derefter vandbaseret glidecreme på analpluggen og indsæt den. Mere kræves det ikke før man er klar til en anal oplevelse af de helt vilde.

Fun Factory Bootie Ring e fremstillet af medicinsk silikone, der gør den nem at rengøre og vedligeholde. Desuden er den 100% vandtæt, så man kan lege med den hvor end man har lyst til det.

 

Fun Factory Bootie Ring Med Prostata Stimulator priser

Pris FragtTotalpris
WinkWink.dkWinkWink.dk er e-mærket155,40 DKK 39,00 DKK194,40 DKK
Spar 94 dkk
Mere info
Sexshop.dkSexshop.dk er e-mærket245,00 DKK 19,00 DKK264,00 DKK
Spar 24 dkk
Mere info
Sinful.dkSinful.dk er e-mærket259,00 DKK 29,00 DKK288,00 DKK Mere info

Yderligere information

MaterialeMedicinsk silikone
Ftalat fri100%
Vandtæt100%
Analt brugJa