Hjem » Guides » Fuck me Silly – Et produkt fra Pipedream

Fuck me Silly – Et produkt fra Pipedream

En af de ting der bliver efterspurgt mest her på siden, det er onaniprodukter til mænd. Lidt sjovt når nu siden hedder dildo-priser.dk. Men vi lytter jo selvfølgelig til hvad folk efterspørger. Derfor har vi også i forbindelse med det nye design, faktisk fået fyldt en del op i kategorien om onani produkter til mænd.

Et af de produkter vi har valgt at tage ind, det er Fuck Me Silly fra Pipedream. En rigtigt fræk dukke, til de frække mænd der elsker den slags. Der er i de senere år, sket noget af en udvikling på markedet for dukker og onaniprodukter. Dette skyldes ikke mindst, at der er kommet nye materialer på markedet. Thermostatisk plast er en af årsagerne, og er det som disse realistiske produkter er lavet af.

Fælles for alle dukkerne er, at de er udstyret med to huller. Et vaginalt og et analt. De er lavet sådan, at de giver en helt fantastisk fornemmelse, og hvis bare du bruger en god glidecreme, så kan det være svært at mærke forskel. Husk, at til dine produkter der er lavet af plast, der anbefales det, at du bruger en vandbaseret glidecreme, da det giver en yderst realistisk oplevelse.

Pipedreams produkter er lavet i mange forskellige udgaver, så der er noget for enhver smag. Herunder kan du se nogle af deres produkter:

fuck-me-silly-originalFuck me Silly – Original

En af de mest populære, og en af de første produkter Pipedream kom med, hed bare Fuck me Silly, og når man kigger på udformingen, og formen af denne “dukke”, så er man vel ikke i tvivl om hvorfor de valgte navnet! De runde fyldige balder, indbyder til fræk leg. Hvis du stiller den på sengen, og for eksempel ligger dynen, eller noget andet over underkroppen på denne dukke, så kan man faktisk snildt bare lukke øjnene og ja – “Fuck it Silly”. De to huller er i hvert fald åben for dig, og dine frække lyster.

Den er i øjeblikket billigst hos Sexshop.dk og koster lige nu 1.995,00 kr.

Se mere her

fuck-me-silly-2-1Fuck me Silly 2

Efterfølgeren til den meget populære dukke. Her efterlevede Pipedream ønskerne om, at der skulle være mere krop, og mere at tage fat i på dukken. Her er der ikke bare tale om et par balder, der ser indbydende ud, men her er en hel kvinde torso. Fuldstændig komplet med lår, mave, og ikke mindst et par dejligt indbydende bryster. Her får du noget mere krop end du gør med originalen, og der er mere at lege med, og holde fast i. Ikke desto mindre, er her stadig to huller at fornøje sig med, og boltre sig med.

Den er i øjeblikket billigst hos Sinful.dk og koster lige nu 1.395,00 kr.

Se mere her

fuck-me-silly2-sistal

Fuck me Silly 2 – Sista!

Denne dukke er magen til Fuck me Silly 2, den eneste forskel her er farven. Den er nemlig nougatbrun på denne dukke. Den er til dig, der godt vil prøve at elske med en der er lidt mørkere i farven. Ellers har den nøjagtigt de samme goder som den anden Fuck me Silly2. To stramme, huller, og en gudekrop som du på ingen måde går fejl af. Læg den på sengen, og slå dig løs
Den er i øjeblikket billigst hos Sexshop.dk og koster lige nu 1.485,00 kr.

Se mere her

fuck-me-silly-3-onani-underkrop-1Fuck me Silly 3

Uha da, for en bagdel. Er du typen der er til en god gang baghyler, så er det her dukken for dig. De lange slanke ben indbyder til at blive skilt ad. De velformede balder, indbyder til et klask, og de to huller stikke indbydende i vejret, nærmest tigger om at blive taget hårdt. Her får du ikke noget af overkroppen med, men der er alligevel godt en meter rendyrket sjov. Et godt tip her, er for eksempel at iklæde benene et par selvsiddende strømper. Det er virkeligt med til at øge det frække syn.
Den er i øjeblikket billigst hos Sexshop.dk og koster lige nu 2.465,00 kr.

Se mere her

Se også

Frække gaver

Om det er jul, fødselsdag, bryllupsdag, eller nogen anden speciel lejlighed, så er det altid …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *