Spar:
1320 DKK
Fuck me Silly 2 - Sexdukke

Fuck me Silly 2

Køb produkt 1.695,00 DKK »

Priserne opdateret 20-Sep-2017 0:00:00
Kategorier: ,

Godt at vide

  • Pris garanti - Hos dildo-priser scanner vi priserne to gange dagligt, så du får altid billigste pris.
  • Diskret levering - helt neutrale pakker.
  • Sikkerhed - vi har kun samarbejde med butikker vi stoler på.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Fuck me Silly 2 priser

Pris Fragt Totalpris
Sinful.dk Sinful.dk er e-mærket 1.695,- 0,- 1.695,-
Spar 1304 dkk
Mere info
Sexshop.dk Sexshop.dk er e-mærket 1.679,- 0,- 1.679,-
Spar 1320 dkk
Mere info
Aclingeri.dk 2.999,- 0,- 2.999,- Mere info
Erotik4fun.dk 2.999,- 0,- 2.999,- Mere info

Fuck me Silly 2 er den naturtro torso til den kræsne mand. Selve torsoen er lavet i en silkeblød thermoplastisk gummi, som giver en silkeblød og varm overflade. Til forskel for den originale Fuck me Silly, så er toeren ikke bare en røv og vagina, men her får du hele torsoen med, inklusiv et par gode store bryster. Hvis du er til et par gode lange ben, så prøv Fuck me Silly 3.

Selve torsoen er komplet med et par store gode faste bryster, og der er adgang til både røv og fisse i denne udgave. Brysterne er også lavet sådan, at du kan lege med dem og få en gang spansk mellem dem. Selve hendes huller, passer til alle penis størrelser.

Den er tung, og står dermed også perfekt på et plant underlag. Du kan med andre ord, tage godt fast, uden at hun nødvendigvis flytter på sig.

Materialet er super realistisk, og føles meget behageligt, og de to huller der er, er udformet forskelligt, således at du snildt kan mærke forskel om du tager hende analt, eller vaginalt. En anden god ting ved denne dukke er, at lige meget hvornår du har lyst, så er hun mere end villig til at tilfredsstille dine behov.

Så leder du efter en god mastubator i naturtro størrelse, så er Fuck Me Silly 2 noget for dig, du vil ikke blive skuffet over den nydelse du får.

Det anbefales at du bruger rigeligt med glidecreme til Fuck Me Silly, her er det vigtigt at huske på, at det skal være en vandbaseret en af slagsen.

Rengøres bedst efter brug under bruseren, med vand og mild sæbe. Hvis du passer godt på din sexdukke, så vil den holde de næste mange år, og til forskel for et Tenga Æg, så kan denne bruges igen, og igen.

Yderligere information

Længde 52,1 cm
Højde 15,2 cm
Vægt 5,48 kg
Materiale TRP
Mærke Pipedream
Glidecreme Der anbefales en vandbaseret glidecreme til dette produkt.
Video https://www.youtube.com/watch?v=LsnqXKx_KOk