Fuck me Silly 2 - Sexdukke

Fuck me Silly 2

Køb produkt 1.388,00 DKK »

Priserne opdateret 17-Dec-2018 12:00:00
Kategorier: ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Fuck me Silly 2 er den naturtro torso til den kræsne mand. Selve torsoen er lavet i en silkeblød thermoplastisk gummi, som giver en silkeblød og varm overflade. Til forskel for den originale Fuck me Silly, så er toeren ikke bare en røv og vagina, men her får du hele torsoen med, inklusiv et par gode store bryster. Hvis du er til et par gode lange ben, så prøv Fuck me Silly 3.

Selve torsoen er komplet med et par store gode faste bryster, og der er adgang til både røv og fisse i denne udgave. Brysterne er også lavet sådan, at du kan lege med dem og få en gang spansk mellem dem. Selve hendes huller, passer til alle penis størrelser.

Den er tung, og står dermed også perfekt på et plant underlag. Du kan med andre ord, tage godt fast, uden at hun nødvendigvis flytter på sig.

Materialet er super realistisk, og føles meget behageligt, og de to huller der er, er udformet forskelligt, således at du snildt kan mærke forskel om du tager hende analt, eller vaginalt. En anden god ting ved denne dukke er, at lige meget hvornår du har lyst, så er hun mere end villig til at tilfredsstille dine behov.

Så leder du efter en god mastubator i naturtro størrelse, så er Fuck Me Silly 2 noget for dig, du vil ikke blive skuffet over den nydelse du får.

Det anbefales at du bruger rigeligt med glidecreme til Fuck Me Silly, her er det vigtigt at huske på, at det skal være en vandbaseret en af slagsen.

Rengøres bedst efter brug under bruseren, med vand og mild sæbe. Hvis du passer godt på din sexdukke, så vil den holde de næste mange år, og til forskel for et Tenga Æg, så kan denne bruges igen, og igen.

Fuck me Silly 2 priser

Pris FragtTotalpris
Belugi.dkBelugi.dk er e-mærket2.624,25 DKK 0,00 DKK2.624,25 DKK
Spar 771 dkk
Mere info
Sexshop.dkSexshop.dk er e-mærket1.388,00 DKK 0,00 DKK1.388,00 DKK
Spar 2007 dkk
Mere info
Sinful.dkSinful.dk er e-mærket1.388,00 DKK 0,00 DKK1.388,00 DKK
Spar 2007 dkk
Mere info

Yderligere information

Længde52,1 cm
Højde15,2 cm
Vægt5,48 kg
MaterialeTRP
MærkePipedream
GlidecremeDer anbefales en vandbaseret glidecreme til dette produkt.
Videohttps://www.youtube.com/watch?v=LsnqXKx_KOk