Hjem » Guides » Sexlege – Guiden over frække sexlege

Sexlege – Guiden over frække sexlege

Er du interesseret i nogle frække sexlege til din fest, eller bare med din partner derhjemme? Så kommer vi her med nogle gode bud på hvad det kunne være. Læs med her, og bliv inspireret til din næste frække selskabsleg.

Strip pong – Et alternativ til beer pong.
Orgasme race – Hvem kommer først
Strip poker – Garanti for en fræk aften
Tampen brænder – Hjælp, mit sexlegetøj er blevet væk
20 Spørgsmål til professoren – Gæt en fantasi
Kinky kort spil – Fræk hurtig sexleg
Frække sexspil – Køb et frækt sexspil
Skattejagt – Hvem, eller hvad er skatten
Ingen hænder – Heller ikke til sidst
Chokolade og flødeskum – Its a dirty job
Blindebuk – Med et twist af olie
Strip ludo – Slå hinanden hjem
Frække kort – Ny version af krig
Åbn munden – Åbn munden, luk øjnene i
Tampen brænder – Med kroppen som spilleplade
Frække terninger – Lad terningerne bestemme

1.
Strip pong

Lav dit spisebord om til et klassisk beer pong bord. Det vil sige, med 6-10 kopper i hver ende, stillet op i en trekant. Tag en bordtennisbold, og skift til at kaste mod kopperne i den modsatte ende. Hvis du rammer din modstanders kop, så skal din modstander drikke indholdet af koppen, samt tage et stykke tøj af. Den der først har ramt alle modstanderens kopper, har retten til at bestemme hvad den anden skal gøre ved dig.

Så aftenen er ung til flere frække sexlege.

2.
Orgasme race

Sæt en fræk pornofilm på, og se den sammen. Begynd nu at leg med dig selv, gør det så frækt. Den der kommer først, får lov til at bestemme hvad den anden skal gøre ved ham/hende.

Det kan også være, at vinderen får lov til at bestemme i en uge.

3.
Strip poker

Vi har faktisk skrevet en hel artikel omkring strip poker, så tag et kig på den. Basalt set, så sæt dit tøj på højkant i et spil poker – Der er hverken nogle vindere eller tabere vil vi vove at påstå.

Spil Strip Poker her >>

4.
Tampen brænder

Få din partner til at gemme et stykke sexlegetøj i huset, og se om du kan finde det. Når det er fundet, har du vundet retten til at bruge det på din partner, eller dig selv.

I kan skiftes til at gemme et stykke legetøj.

5.
20 Spørgsmål til professoren

Tænk på en sex fantasi, og lad din partner gætte den. Du kan spørge om den foregår inde eller udenfor. Om i er alene, eller andre er involverede. På den måde kan i lære lidt mere om hinanden, og i kan skiftes til at gætte på en fantasi.

Her er der ingen vinder eller taber, men tænk over hvordan du kan hjælpe med at opfylde din partners fantasier.

6.
Kinky kortspil

Start med at give hver kulør en betydning. For eksempel kan hjerter betyde kys, klør betyde smæk, ruder massage og spar at man skal gøre noget oralt.

Så skiftes i til at trække et kort. Hvis du nu har trukket hjerter 7, så kan du bede din partner om at kysse dig 7 sekunder på et valgfrit sted. Hvis din partner trækker ruder es, så er der 14 sekunders massage et valgfrit sted.

7.
Sex spil

En god måde at komme i stødet på, kunne være at købe, og spille nogle af de frække spil der findes på markedet. De behøver ikke være dyre for at være gode, men nogle af dem er faktisk ret godt tænk. Hvor i starter blidt, og ender i en gang rå sex på gulvet.

Se nogle af de frække sex spil her >>

8.
Skattejagt

Overrask din partner med en lille skattejagt. Du sætter en seddel på jeres dør, hvor du giver nogle små korte instrukser om, at din partner skal følge sedlerne. Start for eksempel med, at der står et glas vin i køkkenet, og så tager i den derfra.

Få din partner rundt i hele huset, og du kan jo have fundet noget tøj frem, som du mener din partner skal iføre sig, eller måske du foretrækker helt uden tøj.

Pift eventuelt sedlerne op med små frække ord, som – Når du har fundet mig, så får du 10 min massage. Ved du godt jeg elsker dig, og andre ting i samme dur.

9.
Ingen hænder

Ifør jer noget tøj som i gerne så den anden tage af med munden. Vær lidt realistisk, og ikke mindst kreative. I må på ingen måde bruge hænderne, men alt andet må bruges.

Til sidst, så sørger i for at i hver især er klar til yderligere lege, igen helt uden at bruge hænderne. Forsøg nu at gennemfør et samleje, hvor i ikke må bruge hænderne. Det kan ende op i nogle meget kreative sexstillinger.

10.
Chokolade og flødeskum

Ikke nødvendigvis en sexleg, men noget der godt kan være frækt. Gå i køkkenet og find hvad i nu end kan finde af frække sager, det kan være nutella, chokoladesovs, karamelsovs, flødeskum, leverpostej (hvis i har de lyster), og bring det hele med ind i soveværelset. Find et gammelt lagen og et par håndklæder og læg på sengen først.

Nu kan i skiftes til at smøre en del af jeres krop ind i de ting i har fundet, og det er så jeres partners opgave at slikke det af. I skiftes til at slikke det af hinanden.
Frække sexlege

11.
Blindebuk

Tag tøjet, og giv hinanden blindfold på. Tag hver jeres lille flaske olie, og skift så til at smøre hinanden ind i olie.

Sexlegen stopper når den første smider blindfoldet.

I kan finde et udvalg af massage olie her >>

12.
Strip Ludo

Sex ludo er med samme regler som et ganske almindeligt spil ludo. Bortset fra, at når du bliver slået hjem, eller din modstander får en brik i mål. Så er det tid til at tage et stykke tøj af.

Hvis du lander på en globus, skal i kysse. Hvis du lander på en stjerne får du 10 sekunders massage et valgfrit sted.

13.
Frække kort

Meget simpel leg – I giver hver kulør i et kortspil en funktion.

Det kunne være:

ruder = kys
spar = massage
klør = stimulering med hånd
hjerter = stimulering med mund

Så skiftes i til at trække et kort, hvis du trækker klør fem, så skal din partner stimulere dig med hånden i fem sekunder. Derefter trækker din partner et kort, og du skal så gøre det ved din partner som kortet viser. I stedet for antal af sekunder, så kan i bruge minutter.

14.
Åbn munden

Sæt et ur på to minutter fx. Sæt dig på gulvet, med bind for øjnene og åbn mund. Din partner har nu to minutter til at stikke forskellige ting i munden på dig, som du skal gætte hvad er. Det kan være brystet, en finger, hvad som helst. Efter to minutter skifter i plads.

15.
Tampen brænder

Tænk på et sted på din krop. Din partner skal nu finde det sted ved at kysse forskellige steder på kroppen. Du kan så selv bestemme om du vil spille fair, eller ændre stedet undervejs.

16.
Frække terninger

Yderst simpelt sexspil med 2 eller 3 terninger.

Den første terning i slår med, kan vise hvad i skal gøre. Det kunne være:

 • Kys
 • Nip
 • Slik
 • Valgfri
 • Kæl
 • Massér

Terning 2. viser hvor:

 • Bryst(er)
 • Køn
 • Nakke
 • Ører
 • Læber
 • Fingre

Terning 3. (ekstra) – Kan også vise hvor, fx stuen, sengen, køkkenet osv.

 • Imens I tager fotos
 • Imens modtageren er bundet
 • I vindueskarmen
 • med honning eller chokolade
 • Imens giveren er bundet
 • Modtageren instruerer hver bevægelse

Du kan også købe nogle af de frække sexterninger her.

Se også

Frække gaver

Om det er jul, fødselsdag, bryllupsdag, eller nogen anden speciel lejlighed, så er det altid …

En kommentar

 1. Hvad med sandhed eller konsekvens, eller flaskehalsen peger på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *