Hjem » Guides » Fræk julekalender – Oversigt over de frække pakkekalendere 2019

Fræk julekalender – Oversigt over de frække pakkekalendere 2019

Julen nærmer sig, og der skal købes kalendergaver, både til de små – Men der er også frække kalendergaver til voksne. Du kan i landets sexshops, få kalendergaver af den lidt mere frække slags.

En af de butikker der har gjort noget ekstra for, at hele december måned kan blive bare lidt frækkere, det er Sinful. De har med deres helt egen pakkekalender gjort deres til, at julen bliver lidt frækkere.

15596_sinful_christmas_calender_03Du får en helt klassisk julekalender, med 24 låger, men det der gemmer sig bagved lågerne, er hverken chokolade, eller noget andet. Det er sexlegetøj, eller andre små frække ting. Du kommer i hvert fald ikke til at mangle inspiration i denne frække julekalender.

Selve pakken koster (AFP: Error loading price from price table) kr, men der er altså ting i for ca. 2300 kroner. Der er altså med andre ord, ret mange penge at spare.

Køb Sinful julekalender her >>>

 

Belugi's fræk julekalenderBelugi har en anderledes fræk adventskalender. Denne luksus adventskalender koster noget mere, men der er altså også varer for over 1.500 kr. Den er specielt beregnet til parrene og pigerne, og indeholder masser af ideer, produkter og inspiration til en pokkers fræk december måned.

Pakken koster 1.399,00, og der er som sagt produkter i for over 1.500 kroner.

Køb Belugi’s julekalenderher >>>

Sexshop har også en udgave af deres pakkekalender, en kalender som indeholder lidt til det frække par, der gerne vil gøre december måned lidt frækkere.

Bag ved hver af de 24 låger gemmer der sig en fræk overraskelse, og uden at sige for meget, så kan vi godt afsløre at der er lidt af hvert bagved lågerne. Lige fra sexlegetøj, frækt lingeri, massageolie, glidecreme, frække spil og meget meget andet.

Køb Sexshop’s frække kalender her >>

Desværre er der ikke andre shops i år der har taget udfordringen op, og fået lavet en fræk julekalender til danskerne, men vi kan altid håbe at der er nogle flere næste år der tager teten op. Det er trods alt med til at gøre julen lidt mere frækkere.

Se også

Den bedste Magic wand 2018 – Stor test af de frække wands

Der vil altid være diskussioner om, hvilke Magic Wand der er den ubestridte bedste, til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *