Hjem » Guides » Fræk julekalender – Oversigt over de frække pakkekalendere

Fræk julekalender – Oversigt over de frække pakkekalendere

Julen nærmer sig, og der skal købes kalendergaver, både til de små – Men der er også frække kalendergaver til voksne. Du kan i landets sexshops, få kalendergaver af den lidt mere frække slags.

En af de butikker der har gjort noget ekstra for, at hele december måned kan blive bare lidt frækkere, det er Sinful. De har med deres helt egen pakkekalender gjort deres til, at julen bliver lidt frækkere.

15596_sinful_christmas_calender_03Du får en helt klassisk julekalender, med 24 låger, men det der gemmer sig bagved lågerne, er hverken chokolade, eller noget andet. Det er sexlegetøj, eller andre små frække ting. Du kommer i hvert fald ikke til at mangle inspiration i denne frække julekalender.

Selve pakken koster 699 kr, men der er altså ting i for ca. 1.650 kroner. Der er altså med andre ord, ret mange penge at spare.

Køb Sinful julekalender her >>>

15206_-_fr_k_pakkekalender_2016Der er også en anden pakkekalender. Her er det ikke Sinful selv der har lavet den, men konceptet er det samme. Du får her en fræk julekalender, eller fræk pakkekalender om man vil, med 24 frække pakker fint pakket ind, lige til at sætte gang i december måned.

Den koster 679 kr, og der er produkter i fra Durex, Rocks Off og mange andre.

Køb en fræk pakkekalender her >>>

adventcalendar_plain_1__5184_x_3456Sexshop har en anderledes fræk pakkekalender. Denne luksus pakkekalender koster noget mere, men der er altså også varer for over 3.000 kr. Den er specielt beregnet til parrene, og indeholder masser af ideer, produkter og inspiration til en pokkers fræk december måned.

Der medfølger desuden en app, som er med til at gøre hele julemåneden ekstra god og fræk.

Pakken koster 1.499 kr, og der er som sagt produkter i for over 3.000 kroner.

Køb en fræk luksus pakkekalender her >>>

772658_schokoadventskalender_2016_re_3dI den lidt mere billigere ende, så er der her en fræk chokolade kalender, hvor der gemmer sig 24 stykker chokolade med frække motiver bagved lågerne.

Chokoladen er lavet af 35% mælkechokalde, og går lige i den søde tand, eller måske i underlivet. Så køb denne frække chokolade kalender til din partner, og lad fantasien flyve.

Køb en fræk chokoladekalender her >>>

Se også

Den store guide til bondage tape

Den populære triologi Fifty Shades of Grey, har gjort mange folk nysgerrige på at udforske …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *