Fik sexlivet tilbage

Hej Alle & velkommen 🙂

Jeg er ny blogger herinde, og dette er mit første indlæg. Som handler om hvordan jeg fik mit sexliv tilbage, efter at have været i et forhold i 6 år, og hvilke erfaringer jeg taget mig med videre på min rejse.

I august 2018 kom jeg ud af et 6 årig langt forhold, med denne her gut som var meget fantastisk i starten, men stille og roligt blev dårligere og dårligere. Til sidst der hverken kyssede og krammede ikke. Ergo heller ingen sex, han smed endda i hovedet på mig at han ikke længere tændte på mig. Så der gik 2-3 måneder i mellem vi havde sex, når vi endelig havde det handlede det om at komme hurtigt fordi han ”kun” kunne holde i 10 minutter. Men akten foregik kun i en missionær, så det blev hurtigt kedeligt.

Jeg blev ved med at holde kontakten til ham, fordi han var mit safecard til sex. Faktisk så mødte jeg en som jeg anså at skulle være en ”prøvekanin” for at finde ud af om jeg nu os var kommet videre. Sexen var ikke det bedste med Hr. Prøvekanin, hans måde at dyrke sex på er ikke lige mig. Faktisk har han igen haft spurgt om jeg var frisk på en tur mere. Men takkede sjovt nok nej.

Da det så blev nytårs aften, der lavede min veninde M og jeg et væddemål om at gå i cølibat, vi var dog ikke fulde på det tidspunkt, men når jeg nu er så glad for sex som jeg nu er. Var vi begge overbeviste om at jeg ville være den som brød aftalen først. MEN hun brød aftalen allerede efter 5 timer 😀 og jeg holdt ud i 7 dage. Der løb jeg ind i betonarbejderen, som var en smuk gut på 37 år. Tatoveret på hele den ene arm, noget som jeg virkelig er tilhænger af. Jeg syntes at det er så frækt! Uha..

Men mit sexeventyr startede først den dag, da ham den 52-årige dominerende mand fra den lokale bodega gik fra at være en flirt til sex. Vi havde snakket lidt sammen den aften, og derefter taget hjem hver for sig. Begge små liderlige og fulde. Vi fik skrevet lidt over facebook, jeg skrev til ham dagen efter om han ikke kom med morgen boller til morgenbolleri. 20 minutter efter stod han ude foran døren. Da vi var godt i gang, med en fantastisk god sex! Men lige pludselig der tog han fat om halsen på mig, og gav mig kærlige lussinger. Hvor jeg tænkte hvad er det dog han laver! Det var så underligt, jeg havde aldrig prøvet det før, så jeg var helt ude af min sædvanlige comfortzone. Det var første gang jeg havde været sammen med en hvor der var en meget stor aldersforskel imellem os (25 år)

Det siges jo at mænd i den alder, har meget mere erfaring end os unge mennesker. Men er det nu os rigtigt?  🙂

Læs med i mit næste oplæg

xoxo Tanja :-*

Bedøm dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.