Hjem » Blog » Fifty Shades of grey – Mørket

Fifty Shades of grey – Mørket

Sidste år, indspillede Fifty Shades of Grey omkring 571 millioner USD, selv om filmen kun havde kostet lige omkring 40 millioner USD at lave. Den overgik alle forventninger, og smadrede en del rekorder undervejs.

Det fik Lionsgate studio til fortsætte indspilningerne med de to efterfølgere, som bliver filmet lige efter hinanden, og kommer ud til Valentinsdag de næste to år.

Fifty Shades of Grey – Darker trailer

Den første trailer er her, og den lover mystiske figurer i natten, sexede brusebade med tøj på (meget upraktisk), og Anastasia som sætter sine grænser.

Plottet i Fifty Shades Mørket

I slutning af sidste film, var den unge og uerfarne Anastasia Steele (Dakota Johnson) gået fra hendes milliardær, og BDSM elskende kæreste Christian Grey (Jamie Dornan), da hun ikke helt kunne indordne sig under hans livsstil.

Men han jagter hende stadig, og Anastasia er stadig tiltrukket af ham, så hurtigere end du kan sige – “appelsin”, så er de sammen igen. Hendes nye chef, forlægger Jack er også ret interesseret i Anastasia, og Christian bliver jaloux. Hvad værre er, er at Anastasia møder Elena Lincoln, som nu er forretnings partner med Christian, men som også er den kvinde, der introducerede ham for den kinky livsstil.

Men er de nu også kun forretnings partnere, eller er der mere mellem dem? Og hvorfor er hende der dyrkede sex med en 15 årig Christian, så nødvendig for ham at have omkring sig stadig.

Sammen med Johnson og Dornan, så er Marcia Gay Harden stadig med på rollelisten som Christian’s mor, og Rita Ora og Luke Grimes som hans søskende Mia og Elliot. Christian’s bodyguard Taylor er også tilbage, og spilles igen af Max Martini.

Derudover så vil Hugh Dancy optræde som Christian Grey’s personlige psykiater, Dr. John Flynn.

På Anastasia’s side, er hendes ven Jose (Victor Razuk), og bedste veninden Kate (Eloise Mumford) tilbage. Hendes nye chef Jack, er spillet af Eric Johnson, og Tyler Hoechlin optræder som forfatteren Boyce Fox.

Til at komplicere tingene for parret er Christian’s exer. Den ene er Kim Basinger som spiller den elegante Elena. Den anden er Bella Heathcote, den besidderiske Leila. Det er vist en god ting, at Christian har en bodyguard.

Den oprindelige instruktør Sam Taylor-Johnson, er ikke tilbage som instruktør. Der er rapporter der siger, at han var uenig med forfatteren E.L. James. Istedet for, så er det nu James Foley der sidder i instruktør stolen. Han er nok mest kendt for, at have instrueret 12 episoder af den populære serie House of Cards.

Manuskript forfatteren Kelly Marcel er heller ikke med mere, men der er det i stedet E.L. James mand Niall Leonard som har overtaget pladsen.

Endnu engang foregår produktionen i Vancouver, og det gør den også i den sidste film, da de skyder både Mørket og Fri i samme ombæring.

Soundtracket til Fifty Shades blev indstillet til en Oscar, samt en Golden Globe. Der er endnu ikke meldt noget ud om hvem der laver sound tracket til de nye film, men mon ikke det bliver lige så godt.

Fifty Shades mørket er sat til at komme i biograferne den 10. februar 2017, lige op til Valentines dag.

Se også

Kendte myter omkring sexlegetøj

I dagens Danmark er sexlegetøj noget helt almindeligt, der på ingen måde kan betegnes som …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *