Hjem » Blog » Fifty Shades of Grey – Nyheder

Fifty Shades of Grey – Nyheder

Da trilogien Fifty Shades of Grey første gang ramte boghandlernes hylder, var det som om det blev tilladt at læse erotiske noveller. Alle og enhver havde bøgerne, og alle læste om milliardæren Christian Grey, og hans erotiske forhold til Anastasia Steele.

Det var lige med et in, at læse om BDSM fantasier. Måske det var drømmen om at finde en rig mand, en mand som havde udstrålingen, og magten til bare at tage hvad han ville have. Det siges jo, at de fleste kvinder drømmer om en mand, der ikke spørger – Men bare tager hvad han vil have.

Hvad betyder ”Fifty Shades of Grey”

Shades of grey er en farveskala, på samme måde som du ser i farvehandleren. Men det menneskelige øje kan kun skelne mellem 32 ”shades of grey”, hvorfor 50 shades of grey kan betyde at der er mere i det, end det menneskelig øje kan se. Her henføres der til Christian Grey’s komplekse personlighed. At han så hedder Christian Grey, og hun Anastasia Steele, så giver det faktisk også ”steel grey” som igen må være en farve på gråtone skalaen, er kun lidt sjovt også.

graaskala

Fifty Shades of Grey – Sexlegetøj

fifty-shades-submit-to-meI april 2013 kom så de første produkter af sexlegetøj på markedet, lavet i samarbejde med forfatteren af trilogien E.L. James. Der er kommet alt, lige fra Christian’s grå slips som Anastasia er så vild med, til håndjern, hendes bækkenbundskugler, buttplug, piske, manchetter, blindfold og ikke mindst glidecreme og massage olie.

De forskellige ting er blevet utroligt populære, og salget af dem går forrygende. De bedst sælgende produkter fra Fifty Shades serien er ifølge Louise fra erotik.dk deres penisring, buttplug og så en mini g-punkts vibrator. Du kan se alle vores produkter fra Fifty Shades her.

Lingeri fra Fifty Shades

I efteråret 2013 kom også en ny lingeriserie fra Fifty Shades. Det er svenske Kappahl der står bag denne, og det er ikke muligt at købe dem herhjemme endnu, men det kommer nok snart. Det er i hvert fald en eksklusiv serie, og flot ser den ud.fifty-shades-lingeri-4

Vin fra Fifty Shades

Ligesom med lingeri, så er der nu også dukket officielle vine frem med Fifty Shades of Grey logoet på. Jeg syntes nu ellers ikke, at der blev snakket så meget om vin i bogen, det var mere champagnen der blev nævnt. Godt nok drak de lidt hvidvin, men det var i hvert fald ikke der hovedvægten var. Ikke desto mindre er der nu dukket disse vine op.fifty-shades-vin

Fifty Shades of Grey filmen

Der har været stort ståhej omkring hvem, der skal spille de to bærende roller. I skrivende stund er rollerne tildelt Jamie Dornan som værende Christian Grey, og Dakota Johnson som Anastasia Steele. Det er to relativt ukendte skuespillere, men det er nødvendigvis ikke nogen ulempe.

Hvornår har Fifty Shades filmen premiere

Ifølge alle udmeldinger, så har filmen premiere på Valentine’s dag, 2015. Det burde ifølge kalenderen være den 14. februar, men på IMDB’s hjemmeside, står der at filmen allerede har premiere den 13. februar i USA, og faktisk allerede den 11. februar i Frankring.

Du kan også se flere nyheder fra Fifty shades her.

Se også

Danmark har fået en digital sexclub

Danmark har fået en digital sexklub – skal du lege med? Danmarks nye frække sex-univers …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *