1

Fifty Shades Freed – So Exquisite – G-punkts vibrator

Køb produkt 411,75 DKK »

Priserne opdateret 20-Nov-2018 0:00:00
Kategorier: , , ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Kvinders G-punkt er ofte et omdiskuteret emne, og der er endog nogen, som påstår, at G-punktet slet ikke findes. De kvinder, som har oplevet en G-punkts orgasme, er dog ikke i tvivl om, at G-punktet findes, og at det er et ufatteligt sensitivt sted i forhold til stimulans. Det største problem i forhold til G-punktet er blot, at det kan være svært at finde, hvis man ikke kender den præcise placering. Det har igennem tiden fået mange kvinder til at opgive at opnå en G-punkts orgasme, hvilket er en skam, da det er en fantastisk oplevelse.

So Exquisite fra Fifty Shades Freed Collection er en vibrator, som er specielt designet specifikt med G-punkts orgasmer I tankerne. Dette ses blandt andet på vibratorens udformning. Den er en smule buet i spidsen, hvilket er lavet for at ramme G-punktet. Du må derfor ikke lade dig narre af vibratorens størrelse. Den hører muligvis ikke til blandt de største, men den hører bestemt til blandt de bedste vibratorer på markedet.

So Exquisite har den lækre funktion, at den er fuldstændig vandtæt. Dette er en enormt stor fordel, da det gør den særdeles nem at rengøre. Derudover er det også muligt at medbringe den til et karbad eller en hurtig tur under bruseren, hvis man trænger til orgasme. Med andre ord er der mulighed for at slappe af i varmt vand, mens man udforsker sin krop og sit G-punkt.

Fifty Shades Freed Collection er kendt for sin høje kvalitet på sexlegetøj, og So Exquisite er ingen undtagelse. Det er en særdeles lækker vibrator med forskellige hastighedsindstillinger og vibrationer. Den er naturligvis genopladelig, så der medfølger også et USB-kabel til hurtig og nem opladning, så So Exquisite altid er klar til brug, når du er i det rigtige humør. Kort sagt kan denne vibrator varmt anbefales!

 

Fifty Shades Freed - So Exquisite - G-punkts vibrator priser

Pris FragtTotalpris
Belugi.dkBelugi.dk er e-mærket411,75 DKK 0,00 DKK411,75 DKK
Spar 104 dkk
Mere info
Sexshop.dkSexshop.dk er e-mærket475,00 DKK 0,00 DKK475,00 DKK
Spar 40 dkk
Mere info
Sinful.dkSinful.dk er e-mærket479,00 DKK 29,00 DKK508,00 DKK
Spar 7 dkk
Mere info
WinkWink.dkWinkWink.dk er e-mærket476,00 DKK 39,00 DKK515,00 DKK Mere info

Yderligere information

MaterialeABS, Medicinsk silikone
Ftalat fri100%
Højde15
Diameter i cm3,4
G-punkts stimuleringJa
Vibrationshastigheder3
Vibrationsmønstre7