1

Fifty Shades Freed – I’ve Got You – Genopladeligt Love Egg m. fjernbetjening

Køb produkt 399,00 DKK »

Priserne opdateret 15-Nov-2018 12:00:00
Kategorier: , , , , , ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Vibratoræg er hurtigt blevet et kæmpe hit i mange parforhold, da den tilføjer et nyt element af spænding. Et vibratoræg er designet til at blive ført op i kvinden, og herefter er der mulighed for at modparten kan styre, hvornår ægget skal vibrere og dermed have en pirrende effekt. Ægget kan naturligvis bruges derhjemme, men mange par vælger at gå skridtet videre og også anvende den uden for huset. En tur i biografen eller på restaurant kan således gøres til en fræk og pirrende oplevelse, fordi man deler en fælles, uartig hemmelighed ude i det offentlige rum.

I’ve Got You er et genopladeligt vibratoræg fra den officielle Fifty Shades Freed Collection og kan tilføje ekstra krydderi til ethvert sexliv. Med ægget bliver man nødt til at overlade kontrollen til en anden, og det kan være et fantastisk forspil til sex. Én af de mest pirrende funktioner ved ægget er uforudsigeligheden. Den medfølgende fjernbetjening er særdeles diskret, hvilket betyder, at den ubemærket kan være i en hånd. Dermed er det også umuligt at forudsige, hvornår vibrationerne begynder, hvilket tilføjer et helt nyt element af spænding, når nydelsen kommer uden varsel. De pirrende elementer bliver yderligere forstærket af, at vibratoren har hele 12 forskellige vibrationshastigheder og 8 forskellige vibrationsmønstre! Der er med andre ord mulighed for både let stimulans og ufattelig nydelse, som man ikke har nogen kontrol over.

En aften i byen med I’ve Got You fra Fifty Shades Freed vil med garanti blive fræk for begge parter, og sexlysten vil med garanti være i top, når man endeligt kommer hjem. Hvis du har lyst til mere spænding, kan du også kigge på det øvrige udvalg fra Fifty Shades Freed. De har skabt et fantastisk udvalg af forskellige sexlegetøj af høj kvalitet og med omtanke for brugeren. Det betyder blandt andet, at alle produkter er ftalatfrie og allergivenlige.

 

Fifty Shades Freed - I've Got You - Genopladeligt Love Egg m. fjernbetjening priser

Pris FragtTotalpris
Belugi.dkBelugi.dk er e-mærket561,75 DKK 0,00 DKK561,75 DKK
Spar 188 dkk
Mere info
WinkWink.dkWinkWink.dk er e-mærket399,00 DKK 39,00 DKK438,00 DKK
Spar 311 dkk
Mere info
Sexshop.dkSexshop.dk er e-mærket739,00 DKK 0,00 DKK739,00 DKK
Spar 10 dkk
Mere info
Sinful.dkSinful.dk er e-mærket749,00 DKK 0,00 DKK749,00 DKK Mere info

Yderligere information

MaterialeABS, Medicinsk silikone
Ftalat fri100%
Længde14
Bredde3,5
FjernbetjeningJa
BatteritypeGenopladelig, Oplader medfølger, USB kabel medfølger
Vibrationshastigheder12
Vibrationsmønstre8
VandtætJa