1003165000_1

Fifty Shades Freed – Feel So Alive Vibrerende Plug

Køb produkt 674,25 DKK »

Priserne opdateret 15-Nov-2018 12:00:00
Kategorier: , , , , ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Fifty Shades of Grey har været med til at revolutionere danskernes forhold til sex, og der mange par, som pludselig er blevet langt mere tilbøjelige til at eksperimentere. Hvis man har læst bøgerne eller set filmene, er det naturligvis nærliggende at vælge sexlegetøj fra Fifty Shades of Freed serien. Her er man sikret legetøj af en høj kvalitet, som samtidig er lækkert at bruge.

Feel So Alive er én populær buttplug fra Fifty Shades Free serien. Den kan bruges af alle, men man vil måske især synes godt om den, hvis man er erfaren, da den har mange funktioner. Feel So Alive er en vibrerende buttplug, som har 12 forskellige hastigheder og 8 forskellige viberationsmønstre. Dette giver ufatteligt mange muligheder i forhold til variation. Størrelsesmæssigt kan den bruges af alle, da den har en medium størrelse, som begyndere også kan nyde.

Denne buttplug styres nemt med en fjernbetjening, hvilket gør det muligt for en partner at kontrollere de anale nydelser på afstand. Man kan også selv styre fjernbetjeningen, hvis man vil have en lækker og afslappet oplevelse, hvor man løbende justerer viberationernes hastighed og mønster.

De forskellige vibrationsmuligheder er denne buttplugs stærkeste funktion. De mere rolige vibrationer er perfekte til forspil, mens den også kan bruges til orgasmer, hvis man skruer op for intensiteten. Dermed kan man få mange fantastiske oplevelser med denne plug, som aldrig bliver kedelig at bruge.

Feel So Alive er fremstillet i medicinsk silikone og har en længde på 13,5 centimeter. På det bredeste sted har den en diameter på 3,5 centimeter, hvilket også er fint til begyndere. Der medfølger genopladeligt batteri til buttpluggen, som oplades via et USB-kabel. Der medfølger også en brugermanual, som dog er på engelsk. Feel So Alive er desuden ftalatfri og allergitestet, så den er 100% sikker at bruge.

Fifty Shades Freed - Feel So Alive Vibrerende Plug priser

Pris FragtTotalpris
Belugi.dkBelugi.dk er e-mærket674,25 DKK 0,00 DKK674,25 DKK
Spar 125 dkk
Mere info
Sinful.dkSinful.dk er e-mærket799,00 DKK 0,00 DKK799,00 DKK Mere info

Yderligere information

MaterialeMedicinsk silikone
Analt brugJa
Vibrationshastigheder12
Vibrationsmønstre8
Længde12,5
Diameter i cm3,2
BatteritypeGenopladelig, USB kabel medfølger