Spar:
70 DKK
femidom

Femidom – Det kvindelige kondom – 3 stk

Køb produkt 49,00 DKK »

Priserne opdateret 25-Nov-2017 0:00:00
Kategori:

Godt at vide

  • Pris garanti - Hos dildo-priser scanner vi priserne to gange dagligt, så du får altid billigste pris.
  • Diskret levering - helt neutrale pakker.
  • Sikkerhed - vi har kun samarbejde med butikker vi stoler på.

Femidom - 3 stk priser

Pris Fragt Totalpris
Kvinde-Univers.dk 49,- 39,- 88,-
Spar 70 dkk
Mere info
Belugi.dk Belugi.dk er e-mærket 129,- 29,- 158,- Mere info

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Femidom - 3 stk priser

Pris Fragt Totalpris
Kvinde-Univers.dk 49,- 39,- 88,-
Spar 70 dkk
Mere info
Belugi.dk Belugi.dk er e-mærket 129,- 29,- 158,- Mere info

Femidom er det første kvindelige kondom der er lavet. Ikke alene beskytter det mod uønsket graviditet, men det beskytter også mod kønssygdomme.

Femidomet er fremstillet i et blødt materiale, og ligger sig på indersiden af skeden. Selve røret er behandlet med sæddræbende creme, og i hver ende er der en ring. Dette er med til, at gøre det nemt at indsætte femidomet. Ringen i den åbne ende, skal sidde udenpå skeden, og vil blive klemt op imod skamlæberne under samleje.

Ligeså effektivt som et kondom

Hvis du bruger dit Femidom som anvist, så er det lige så effektivt i brug som et kondom til fyren. Der er ingen 100%’s garanti på et Femidom heller, men det er ikke på nogle former for prævention.

Hvordan bruger jeg et Femidom?

Ligesom fyrene kan finde på, at øve sig i at påføre et kondom, så bør du også øve dig i at sætte et Femidom rigtigt før du skal bruge det første gang.

Find en god stilling, hvad enten du sidder, ligger eller står med spredte ben. Det er kun dig der kan afgøre hvad en god stilling er.

femidom

Pak dit Femidom ud, og vær sikker på at den indre ring er i den lukkede ende af selve Femidomet. Klem så den nederste halvdel af ringen med dine fingre, og åbn dine skamlæber med den anden hånd. Indfør Femidomet, og skub den så langt op som du kan.

Indfør nu en finger i selve Femidomet, og skub den indre ring så langt op som du kan. Den ydre ring skal forblive udenfor skeden.

Hvordan virker det under samleje

Når i går i gang med et egentligt samleje, så før blot penis ind i selve Femidomet. Pas på med, hvis i under forspillet leger med fingre eller andet der rive eller beskadige selve Femidomet. Hvis i er i tvivl om det er ødelagt, så hellere brug et nyt, end at tage chancen for at blive gravid.

Det er helt normalt, at det bevæger sig lidt når først i går igang. Det yder stadig beskyttelse, og i har stadig fuld glæde af selve akten.

Hvis den ydre ring bliver trukket med ind, så skal i stoppe, og rette til så det igen sidder normalt. I kan også med fordel påføre noget vandbaseret glidecreme, så der er bedst mulige vilkår.

Efter brug af dit Femidom

Da Femidomet ligger sig op af indersiden af skeden, så trækker du bare Femidomet ud, når først din partner ikke er oppe i dig mere. Du klemmer blot den ydre ring sammen, så ikke sæden løber ud. Træk så forsigtigt Femidomet ud, og smid det ud. Du må ikke smide det i toilettet, da det kan stoppe dette.