1

Europe Magic Wand Vibrator

Køb produkt 949,00 DKK »

Priserne opdateret 15-Dec-2018 12:00:00
Kategorier: , ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Kvinder er i sandhed velsignede når det kommer til det lækre udvalg af sexlegetøj. Der er simpelthen et sandt ocean af lækre, frække og virkeligt interessante dildoer, vibratorer, kugler, stimulatorer og meget mere på markedet, så der burde vel ikke være nogen undskyldninger for ikke at kunne få orgasmer, vel?

Men nu og da kommer der et produkt på markedet, der fejer de andre af banen med et brag. Et produkt, der tager en allerede velkendt formel og hæver den op til nye niveauer. Europa Magic Wand Vibrator er et af disse produkter.

Det er som navnet antyder en Magic Wand vibrator, men den giver ikke blot de velkendte og højtelskede vibrationer som en sådan vibrator er kendt for. Nej den gør det uden at hele nabolaget kan høre hvad der foregår. Det er et velkendt problem at Magic Wands kan larme utroligt meget, hvilket skræmmer mange fra at købe dem. Men det er slut med Europa Magic Wand.

Den er dansk produceret, hvilket jo blot er endnu en grund til at købe den, for man vil jo gerne støtte den danske industri. Det tunge metalhoved, der er dækket af en silikonehætte, sørger for at vibrationerne sende ud i hele underlivet og giver orgasmer, som an få en til at skælve af nydelse og udmattelse.

Vibratoren har en meget kraftig motor, hvilket betyder, at den skal sluttes til en stikkontakt. Med 6 hastigheder er der noget for enhver smag, så hvis man har svært ved at få en orgasme, så stiller man den bare på højeste niveau, og så vil de kraftige vibrationer simpelthen tvinge kroppen til et klimaks.

Europa Magic Wand er altså et af de bedste produkter indenfor kategorien Magic Wands og den vil hurtigt blive en favorit i hjemmet.

Europe Magic Wand Vibrator priser

Pris FragtTotalpris
Sexshop.dkSexshop.dk er e-mærket949,00 DKK 0,00 DKK949,00 DKK
Spar 50 dkk
Mere info
Sinful.dkSinful.dk er e-mærket999,00 DKK 0,00 DKK999,00 DKK Mere info

Yderligere information

MaterialeMetal, Plast, Silikone
Ftalat fri100%
Længde32 cm
Diameter i cm6 cm
Vibrationshastigheder6