Hjem » Guides » Erotiske romaner og bøger

Erotiske romaner og bøger

Efter at Fifty Shades of Grey triologien tog verden med storm, der er erotiske romaner og erotiske bøger blevet et hit som ikke set før. Unge piger, modne kvinder og gamle damer elsker at læse literatur i den frække genrer. Men verden er mere end Fifty Shades of Grey, og i denne artikel viser vi dig hvilke erotiske bøger og erotisk litteratur der er værd at slæbe med hjem fra boghandleren næste gang.

Fifty Shades of Grey Triologien

Alle kender efterhånden Fifty Shades Of Grey der er skrevet af E.L. James. Her kan du læse mere om de enkelte bøger, og se hvor de kan købes billigst. Ud over bøgerne, så er der lavet en hel serie med sexlegetøj over serien. Du kan se mere her:

Fifty Shades of Grey - Fanget

Fifty shades of Grey – Fanget

Fanget er det første bind i den erotiske bestseller trilogi om forholdet mellem 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele og den gådefulde forretningsmand Christian Grey. Bøgerne har solgt i over 120 millioner eksemplarer og er oversat til 52 sprog.

Historien starter, da Anastasia Steele skal interviewe den unge forretningsmand Christian Grey. Mødet udvikler sig, og hun føler sig draget af hans person og ikke mindst den mørke side han også indeholder. De kaster sig ud i et forhold, hvor Christian vil have papir og regler sat op, og byder hende at efterleve hans seksuelle præferencer. Men Anastasia opdager også nye sider af sig selv.

Køb Fifty Shades – Fanget til (AFP: Error loading price from price table) her >>>

Fifty Shades of Grey - I mørket

Fifty shades of Grey – I mørket

Andet bind i den erotiske bestseller trilogi om det romantiske og dominerende forhold mellem den gådefulde forretningsmand Christian Grey og den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele.

I bogen her har Anastasia forladt Christian Grey, da hun er bange for hans mørke sind. Hun er begyndt at arbejde for et lille forlag, men så let skal hun ikke slippe ud af Chrisan’s kløer. Anastasia selv tænker også en del på ham, og hendes begær er umætteligt efter ham. Det fører til endnu et forhold, dog hvor Christian indvilger i at slække lidt på de regler og krav han ellers havde sat. Men det er ikke nemt at begå sig mellem Christian’s mørke sider, såvel som egne. Det bliver absolut ikke nemmere da en skikkelse fra Christian’s fortid melder sig på banen.

Køb Fifty Shades – I mørket til (AFP: Error loading price from price table) her >>>

Fifty Shades of Grey - Fri

Fifty shades of Grey – Fri

Tredje bind i den erotiske bestseller trilogi om det romantiske og dominerende forhold mellem den gådefulde forretningsmand Christian Grey og den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele.

Serien fortsætter med at fortælle om det dominans prægede forhold mellem de to unge mennesker. Deres forhold virker stærkt, og det er fyldt med passion, kærlighed, og ikke mindst håb for fremtiden. Men lykken varer ikke ved, og snart står Anastasia overfor sin største frygt.

Køb Fifty Shades – Fri til (AFP: Error loading price from price table) her >>>

Fifty shades of Grey - Grey

Fifty shades – Grey

Denne bog er også en bog der omhandler de to unge forelskede mennesker Christian Grey og Anastasia Steele. Hvor de tre første bøger blot er fortalt ud fra Anastasia’s fortæller vinkel, så er denne bog fortalt ud fra hvordan Christian ser tingene.

Her lærer vi Christian at kende som en mand med fuld kontrol. Det gælder alle ting i livet. Hans verden er nydelig, disciplineret og desværre også ret tom – Lige indtil det øjeblik hvor han møder Anastasia. Men hvad er det ved hende som er så uimodståeligt? Hvorfor kan han ikke glemme hende igen? Lidt efter lidt bliver han hvirvlet ind følelse som han ikke forstå, men som han heller ikke kan slippe igen.

Køb Fifty Shades – Grey til (AFP: Error loading price from price table) her >>>

Sylvia Day

Sylvia Day (f. 1973) er en japansk-amerikansk forfatter, som bor i USA. Hun skriver primært romantiske og erotiske romaner og er særligt kendt for Crossfire-serien om Eva og Gideon – En serie der i den grad omhandler dominans. Sylvia Day debuterede som forfatter i 2005, men fik sit store gennembrud i 2012 med bogen BLOTTET FOR DIG – første bind i Crossfire-serien. De efterfølgende bøger er alle blevet store successer, og er oversat til mere end 40 sprog.

Crossfire romanerne

Sylvia Day - blottet for dig

Sylvia Day – Blottet for dig

Gidion Cross vandrede ind i mit liv, ligeså uventet som et lyn fra en klar himmel. Han var smuk, intelligent og slet ikke til at modstå. Selv om jeg aldrig før havde følt nogen tiltrækning til nogle, så følte jeg det for ham. Jeg længtes efter ham, længtes efter hans nærvær og berøringer. Gidion havde sine egne dæmoner at slås med, og hans kærlighed forandrede mig.

Blottet for dig er første bind, af den stærkt erotiske serie om Eva og Gideon. Eva er en ung kvinde der lige er startet på nyt job i et reklamebureau. Bygningen hvor kontoret ligger, det ejes af Gidion Cross, og første gang de to møder hinanden, der slår det gnister.

Køb Blottet for dig til (AFP: Error loading price from price table) her >>>

Sylvia Day - Spejlet i dig

Sylvia Day – Spejlet i dig

Spejlet i dig: En Crossfire roman af Sylvia Day, er den anden bog i en skønlitterær, erotisk roman om Eva og Gideons kærlighed.

Gideon Cross er den perfekte og smukke mand på ydersiden, mens hans indre er tortureret og smadret. Men Eva er helt og aldeles afhængig af ham, og han er alt hvad hun har drømt om.

Eva bliver dog afhængig af ham, og hun føler, at han er alt det hun mangler, og at han opfylder alle de drømme, hun altid har haft.

Selvom deres fortid, er lige voldsomme, og de føler at det aldrig vil komme til at gå, holder de ved, da der i alt det smertefulde og det ødelagte, også findes det perfekte.

Køb Spejlet i dig til (AFP: Error loading price from price table) her >>>

Sylvia Day - Bundet til dig

Sylvia Day – Bundet til dig

Bundet til dig: En Crossfire roman af Sylvia Day, er den tredje bog i en skønlitterær, erotisk roman om Eva og Gideons kærlighed.

Denne bog starter hvor vi slap i sidste bind. Gideon og Eva har problemer. Problemerne fra Eva’s fortid Nathan er myrdet, og Gidion har været mistænkt. Officielt ser Eva og Gidion ikke hinanden, men drages stadig af hinanden.

Der er en del spil for galleriet, for at sikre mistanken slippes helt om Gideon, for motiv havde han. Eva og Gideon finder atter sammen, men der er meget, de skal kæmpe mod. En nysgerrig reporter, som tilfældigvis er en gammel x til Gideon jagter dem. Hun vil have en god historie. Samtidig slås de stadig med Gideons mareridt der konstant driver en kile imellem dem. Den dybe kærlighed bliver voldsommere og voldsommere og kulminerer da et frieri kommer på tale.

Køb Bundet til dig til (AFP: Error loading price from price table) her >>>

Sylvia Day - Fanget af dig

Sylvia Day – Fanget af dig

Fanget af dig: En Crossfire roman af Sylvia Day, er den fjerde bog i en skønlitterær, erotiske roman om Eva og Gideons kærlighed.

Jeg følte ham glide fra min forståelse, min største frygt var ved at blive min virkelighed, min kærlighed blev testet på måder, jeg ikke var sikker på, jeg var stærk nok til at bestå.

På den lyseste tidspunkt i vores liv, indhenter hans mørke fortid os, og truer alt, hvad vi har arbejdet så hårdt for.

Vi står over for et forfærdeligt valg: den velkendte sikkerhed i de liv, vi havde før hinanden, eller kampen for en fremtid, der pludselig syntes at være en umulig og håbløs drøm…

Køb Fanget af dig til (AFP: Error loading price from price table) her >>>

Sylvia Day - I et med dig

Sylvia Day – I et med dig

I et med dig: En Crossfire roman af Sylvia Day, er den femte bog i en skønlitterær, erotiske roman om Eva og Gideons kærlighed.

Vi har afsløret vores dybeste, grimmeste hemmeligheder for hinanden. Gideon er det spejl, der både viser mig alle mine fejl og al den skønhed, jeg ikke selv kunne se. Begge parter kæmper med deres indre domæner, og det med at finde sammen – Det var nemt nok. Det sværeste i forholdet efter de er blevet gift, det er at forblive sammen. En fantastisk afslutning, hvor man sidder med tårer i øjnene til sidst.

Køb I et med dig til (AFP: Error loading price from price table) her

Andre bøger af Sylvia Day

Sylvia Day - tryllebundet

Sylvia Day – Tryllebundet

Max Westin er ikke helt almindelig og Victoria St. John ikke er nogen helt almindelig kvinde. Da de møder hinanden, der er hun tynget af sort, og overbevist om, at hun aldrig vil give en mand lov til at komme tæt på igen. Men kan hun overhovedet modstå Max, hvis fornemste opgave syntes at vække hendes lidenskab, og så få fuld kontrol over hende. Og hvad sker der, når først Max han har fået kontrollen over hende, kan han så slippe hende igen.

I deres verden hersker der stærke kræfter, og deres passion og lyster driver dem ud på en rejse som de aldrig havde forestillet sig.

Køb Tryllebundet til (AFP: Error loading price from price table) her

Sylvia Day - Stolhed og lyst

Sylvia Day – Stolthed og lyst

Eliza Martin er arving til en familieformue og forfølges af den ene bejler efter den anden. Efter at have være blevet udsat for et komplot, der gik ud på at få hende gift, og dermed til at give afkald på hendes retmæssige arv, så hyrer hun en forbryderjæger – Jasper Bond for at få opsporet hvem der ville have hende lokket i en fælde.

Men Jasper han er farlig, og han er yderst tiltrækkende og så kæmper han med en masse dæmoner, og er totalt modsat af den kultiverede Eliza.

Stolthed og lyst er en erotisk romance fra 1800-tallets England, og skrevet af en af vores tid mest anerkendte erotiske forfattere.

Køb Stolthed og lyst til (AFP: Error loading price from price table) her

Tara Sue Me – The Submissive serien

Tara Sue Me – The Submissive

Abby King’s hemmelige fantasi er ved at gå i opfyldelse. Hele New York kender Nathaniel Vesten som en genial, flot og tiltrækkende direktør for West Industries. Men han har også andre sider, og dem kender Abby. Natha

Abby King har en hemmelig fantasi – og den er ved at blive virkelighed.  New York kender Nathaniel Vesten som den smukke og geniale administrerende direktør for West Industries, men Abby ved, han har andre sider. Nathaniel er nemlig en kinky dominant som konstant leder efter en ny kvinde han kan underkaste. Abby er bare en bibliotekar, så hvad kan hun tilbyde ham? Men ikke desto mindre, så kaster hun sig for hans fødder, og efter en weekend i hans magt, så vil hun have mere og mere. Men kan Nathaniel give hende hvad hun ønsker? Han holder konstant en kølig distance, og snart bliver hun draget dybere ind i en verden af magt og lidenskab.

Køb The Submissive til (AFP: Error loading price from price table) her

Tara Sue Me - Dominanten

Tara Sue Me – Dominanten

Nathaniel er en mand der elsker at have kontrollen, og ellers aldrig mister den. I det daglige leder han bestyrelsen som direktør for West Industries, men om natten er han en selvsikker dominant med strenge regler over for sin underdanige. Han har aldrig før taget uprøvede underdanige under sin kyndige men hårde behandling, men da Abigail Kings ansøgning rammer hans skrivebord, bryder han for første gang sine egne regler for at afprøve hendes grænser.

Hendes uskyld og villighed til at lære mere vækker en lyst i ham, og snart giver han Abby et halsbånd på, for dermed at vise andre at hun er hans. Men snart begynder han at forelske sig i den unge måske knapt så uskyldige pige, det kræver at han må gå på kompromis med nogle af sine hemmeligheder.

Køb Dominanten til (AFP: Error loading price from price table) her

Tara Sue Me - Oplæringen

Tara Sue Me – Oplæringen

Mangemillionæren Nathaniel West har altid levet efter sine egne regler, som han forventer alle i hans verden følger til punkt og prikke – især forventer han absolut lydighed af de kvinder, han underkaster i sit soveværelse. Den seneste tid er hans regler dog blevet udfordret, hans følelser er sat i spil, og hans dominerende kontrol er sat under pres.

Abby havde faktisk ikke forestillet sig, at hun kunne vække Nathaniel’s følelser, da han er en af mest eftertragtede ungkarle, og så er han ikke mindst en yderst erfaren dominant. Så den weekend som Abby havde troet skulle være en engangsforteelse, det har efterhånden udviklet sig til et regulært forhold. Han kan være yderst kærlig, men hans fortid kan komme i vejen for mere. Det eneste Abby kan gøre for ham er at lade sig underkaste totalt, og give slip på alle hæmninger.

Køb Oplæringen til (AFP: Error loading price from price table) her

Tara Sue Me - Fristelsen

Tara Sue Me – Fristelsen

Abby har fået alt hvad hjertet kunne begære. En god familie, en karriere der bare tager fart, og sidst men ikke mindst en mand der kan opfylde alle hendes seksuelle behov. Han er fræk, sexet og ikke mindst yderst dominerende.

Efterhånden som Abbys liv uden for soveværelset bliver mere hektisk, bliver Nathaniels seksuelle krav mere ekstreme. Abby forstår ikke Nathaniels øgede behov for kontrol, men kan ikke benægte den måde hendes krop reagerer på hans fortsatte krav …  Abbys modvilje og Nathaniels ubøjelige kommandoer truer med at forskubbe magtbalancen mellem den dominerende og hans underdanige. Men spændingen og begæret mellem Abby og Nathaniel stiger, og snart indser de at de kan sætte alt på spil.

Køb Fristelsen til (AFP: Error loading price from price table) her

Har du læst nogle af bøgerne, eller har vi overset nogle – Så giv gerne en kommentar nedenfor.

Se også

Frække gaver

Om det er jul, fødselsdag, bryllupsdag, eller nogen anden speciel lejlighed, så er det altid …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *