Erotisk massage

Erotisk massage

Et af de bedste forspil der findes er, at kunne give din partner en erotisk massage. Det kan hurtigt ende ud i en ret fræk massage, med en god afslutning for begge parter.

Forberedelser til en erotisk massage

  • Læg nyt sengetøj på sengen, og find et stort håndklæde frem, eller andet man kan ligge på, så der ikke kommer massage olie på sengetøjet eller lagenet.
  • Skru lidt op for varmen, der skal ikke være koldt i rummet.
  • Varm olien op til krops temperatur, det kan gøres ved at sætte den i et varmt vandbad 10 minutter inden den skal bruges, eller hvis det er et massage lys, så tænd for det.
  • Rul gardinerne for, og tænd eventuelt nogle duftlys, eller blot almindelige stearinlys.
  • Tænd eventuelt for noget afdæmpet musik, lad for guds skyld være med at vælg radio, eller andet hvor du kan risikere, at der kommer reklamer midt i det hele.
  • Sluk lyset eller dæmp det kraftigt.
  • Tag dine ringe af, eller hvis der er andre smykker der kan genere, også på din partner.
  • Skab en atmosfære – Det skal være hyggeligt, ikke koldt og sterilt.

Hvis i begge har været på arbejde, eller det er om aftenen, så prøv at start med et dejligt bad. Det kan gøres sammen, så i allerede der starter med at fornemme hinandens kroppe.

Erotisk massage til ham

En fræk massage til ham, det er noget næsten enhver mand vil sætte pris på. Men i hverdagen, er det måske bare nemmere og hurtigere, at give et blowjob, eller måske bare give ham en hjælpende hånd.Erotisk massage til ham

Men en erotisk massage er noget man gør, når man skal forkæle ham, eller man gerne vil have ham i humør til lidt ekstra.

Det er i hvert fald det ultimative forspil, hvor i for alvor kommer tæt på hinanden. Massage er omkring nærvær, ømhed, erotik, men også velvære og erotik selvfølgelig.

Om det skal ende med happy ending, eller sex – det er helt op til jer selv.

Lad ham ligge sig på maven, og så ellers bede ham koble hjernen fra. Det kan være han brokker sig lidt, for mænd er meget visuelle, og det bare at ligge stille og nyde, det strider imod nogle mænds overbevisning.

Start eventuelt blidt med at kysse ham på munden, og fortæl at han bare skal nyde. Kys hans kinder, hals, nakke, og skuldre. Fortsæt med at kysse hele hans krop blidt. Det er en god opvarmning, og han vil med garanti elske dig for det, især når du nærmer dig hans balder og lår.

Brug en god massage olie, en som er drøj i brug, og som ikke sætter pletter på lagner og dyner hvis der skulle komme noget derpå.

Hæld noget af olien ud i dine håndflader, og varm den op, hvis ikke du fik sat den i vandbad, eller bruger et massagelys.

Bagsiden

Start med hans fødder, og ankler og smør olien ind i lange strøj. Stå eller sid eventuelt i benenden, og arbejd dig opad. Stop når du når hans inderlår, og inden du når helt op til hans balder.

Skift nu ende, og begynd med at smør hans nakke og skuldre ind. Fortsæt med hans ryg. Når hele bagsiden af hans krop er dækket af olie, så kan du begynde din massage.

Prøv at start med hans fødder igen, og så benene. Det skal kunne mærkes, men det skal altså ikke være så han ligger og vrider sig under dine hænder. Det kan være nødvendigt at påføre mere massage olie undervejs.

Når du når hans inderlår igen, så tag hans arme, og hænder. Træk blidt i hver af hans fingre, og masser så hans arme.

Nu er du nået til hans skuldre, og nakke. Her må godt tages lidt mere fast, men igen – Det er en erotisk massage, ikke en sportsmassage.

Arbejd dig langsomt nedad hans ryg.

Når du når hans balder, så tag en god gang olie og hæld ud over dem og hans lår. Nu burde han være ret spændt på hvad der sker mere, så giv dig god tid, og smør olien godt ud. Kys ham eventuelt i øret, og lad din tunge drille ham lidt.

Sæt dig på hans ben, og lad ham mærke din (nøgne) krop. Læn dig forover, og lad dine bryster ramme hans ryg. Brug dem til at massere ham blidt. Brug godt med olie her, da du jo ikke har olie på din krop, så der kan godt bruges lidt mere.

Bed ham vende sig om.

Forsiden

Start stille ud igen, samme procedure som med bagsiden.

Start med hans ben, og så fingre, arme, skuldre og brystkasse. Selv om han måske er i ret godt humør for massagen af hans bagside, så ignorer du alle hans bedende blikke om at gøre mere.

Når du til sidst kun mangler inderlår, og skridtet, så giv dig god tid til hans inderlår. Lad være med at ram hans penis, men gerne hans testikler.

Det er nu kan sætte dig på hans ben, og læne dig ind over ham igen, og lade brysterne lege. Kys ham gerne blidt, og lad brysterne strejfe hans penis.

Resten overlader vi til dig.

Et godt tip er, ikke at ramme hans penis før til allersidst, eller hvis det er du ikke kan holde dig fra den, så gør det kort, og kun med korte berøringer.

Mænd er både visuelle, men kan også lide at mærke, så når du sætter dig på hans ben til sidst, så lad ham mærke at du måske heller ikke er uberørt af situationen, og måske er ret så våd mellem benene også.

Erotisk massage til hende

Erotisk massage til hende

At give en god erotisk massage til hende, er lidt anderledes end til ham, selv om nogle af grundprincipperne sagtens kan bruges. Mens mænd er visuelle, og tænder på det visuelle, så skal kvinder som regel være helt afslappede, for at kunne komme i stemning til det lidt mere frække.

Så du kan faktisk hjælpe hende endnu mere på vej, ved at klare madpakker, tømme opvaske maskinen, eller andre af de daglige gøremål. På den måde kan hun bedre slappe af.

Igen starter vi med bagsiden. Det er vigtig for dig som mand at holde fokus, for når en mand ser en smuk nøgen kvinde ligge foran dem, så får de lyst til mere. Så prøv at sig til dig selv, at dette vil du gerne gennemføre.

Bagsiden

Start med at fordel noget olie. Start med hendes tæer, fødder, og ben. Du skal ikke tage inderlår eller balderne nu. Selv om det måske er indbydende, så lad dem være for nu.

Hæld olien ud i dine hænder, før du hælder det på hendes krop. Brug stille og rolige bevægelser når du smører olien ud. Nu tager du hendes hænder, og smører hendes fingre og arme ind. Arbejd dig op til hendes skuldre, nakke og hals. Sørg for, at hun har noget at binde sit hår op med hvis hun er langhåret.

Hæld nu olie ud over hendes ryg, men hold dig fra hendes balder. Smør den godt ind, med lange strøg.

Når du har smurt hele hendes krop ind, bortset fra hendes balder, så starter du med hendes fødder igen. Træk blidt i hendes tæer, og massere hendes fødder, og arbejd dig langsomt opad hendes ben. Giv hendes lår en god gang massage, men stop lige ved balderne. Du må godt antyde, og drille lidt. Sæt hendes tanker igang.

Stop før du når balderne helt, og tag nu fat i hendes fingre, og træk i dem blidt, og klem hendes hænder. Tag hendes arme, og helt op til hendes skuldre. Giv hendes et par kys i nakken, og det er her du kan læne dig frem og hviske i hendes øre. Du kan eventuelt hviske hvor smuk du syntes hun er, når hun ligger nøgen foran dig. Du kan også fortælle hende, hvad du har tænkt dig at gøre, når massagen er forbi.

Igen, alt med måde, men formålet her er, at sætte hendes tanker igang. Nu kan hun ligge der og tænke over de ting, mens du arbejder dig ned over hendes ryg.

Fra lænden og ned

Når du når lænden, så hæld en god gang olie ud over hendes balder. Gerne så der render en dråbe eller to ned mellem hendes ben. Hun vil kunne mærke det, men du skal ikke gøre noget for at smøre det ud – endnu.

Du kan sætte dig på hendes ben, og give balderne og inderlårene en god omgang nu. Husk, det skal være blidt og roligt. Ikke så hun ligger og vrider sig fordi du tager for hårdt fat.

Når du er ved at være færdig med hendes bagside, så læn dig frem og lad din penis hvile mellem hendes balder. På den måde antyder du igen hvad der kommer senere. Kys hende i nakken, og bevæg dig langsomt frem og tilbage. Stadig med penis ligge mellem hendes balder.

Rejs dig op, og bed hende om at vende sig om.

Forsiden

Sådan udføres erotisk massage

Igen start med at smør hendes krop ind, hold dig i første omgang fra hendes bryster, og skød. Men start med benene, armene, skuldre og mave.

Gå igen tilbage til hendes fødder, og arbejd dig op af benene. Gerne begge ben på samme tid. Strøg hende blidt, i lange seje træk.

Når du når op til hendes skød, så stop, og bed hende om at bøje det ene ben let. Nu tager du det andet ben, og så starter du forfra, helt nede ved hendes fødder, og så igen langsomt opad. Nu er der åbent for, at du kan komme bedre til hendes inderlår.

Giv dem en god gang massage, og lad ind imellem din hånd ramme hendes skød. Men ikke noget med at mærke hvor våd hun er, eller noget i den retning. Tag nu det andet ben, og gentag proceduren.

Gå nu op til hendes hænder, og arme. Kys hendes hals og skuldre mens du nusser hende blidt. Hæld noget olie ud over hendes bryster, og giv dem lidt massage. Ikke noget med at tro du skal ælte boller. Hvis det er muligt, så stil eller sæt dig gerne ved hendes hoved.

Arbejd dig langsomt ned mod hendes mave. Nu mangler du snart kun et sted.

Bed hende sprede sine ben lidt, og hæld så lidt olie ud over hendes venusbjerg. Gerne så det render ned mellem hendes ben.

Brug en flad hånd til at smøre olien ud, og sørg for at du får den med mellem hendes lår.

Hvis ikke hun er klar til mere nu, så er du gået for hurtigt frem, og bør gentage seancen.

Resten herfra overlader jeg til jer.

Tips og tricks

Erotisk massage kan faktisk starte længe før i kommer hjem. Sørg for at have spist lidt inden i starter, men ikke noget tungt. Det kan være frugt, lidt is, eller andet. Gerne med et glas vin eller champagne til.

Erotisk massage handler ikke om sex, i hvert fald ikke i første omgang. Det handler om at være sammen, og nærvær. Derfor, det er ikke noget der bare skal jabbes afsted. Hvad enten det er ham, eller hende der skal modtage, så giv dig god tid til at give. Det kommer ti-fold igen efterfølgende.

Prøv en massage fjer, til at kilde de rigtige steder.

Sørg for at forberede jer. Hav alle tingene parate – Det er træls at skulle, afbryde blot for at skulle hente dem midt i det hele.

Lyt til din partner, de fortæller dig mere end du tror blot ved deres vejrtrækning. Lyt til den, og find ud af hvad de nyder.

Varier dine bevægelser, du skal både bruge cirkulære bevægelser, og lange strøg. Men gør det stille og roligt, det er ikke en gang sportsmassage, men en fræk erotisk massage. Husk du skal røre hver en cm2 af din partners krop.

Brug din fantasi, og vær kreativ, og ikke mindst så giv dig god tid.

De frække tips

Afslut eventuelt massagen med at tørre skridtet af på din partner, og så erstat massage olien med for eksempel nutella, is, flødeskum, chokolade sauce eller andet der skal slikkes af. Man kan også få chokolade body paint, eller andre produkter der kan slikkes af.

Hvis i vil være ekstra frække, så prøv med et blindfold. Det med at ligge og ikke kunne se, men kun mærke og høre, det er med til at skærpe følelsen.

Prøv at brug en magic wand, på hendes skuldre, og ryg. Måske også andre steder.

Hvis i er rigtigt avancerede, så prøv at brug et par manchetter, og spænd din partner fast. På den måde er han eller hun tvunget til at ligge stille, mens du giver dig god tid til at massere. Vi kan ikke anbefale håndjern her, da er for hårde. Reb er heller ikke så godt, da de også kan gnave sig ind i arme og ben.

Produkter til erotisk massage

Der er en masse produkter der kan hjælpe jer på vej:

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af ballgags

Gagball anmeldelser

Velkommen til denne Gagball anmeldelse, hvor vi vil komme ind på de forskellige gags som �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.